מה קורה לנו

דליה ח

New member
מה קורה לנו

אנחנו מבכים כאן את ילדינו עשרות בשנים, ילדים שילדנו, טיפחנו, ריפדנו, אהבנו אהבה ללא גבולות, והטירוף הזה של הורים שלוקחים את נפשם של ילדיהם מוציא מהדעת. לאן הגענו , ואיך נפסיק א הטירוף הזה ? . כל ילד כזה שמחייך או מביט עלינו מעל המסך, אני רואה אותו כמו ילד שלי. אולי נסחפתי אבל זה בפירוש גורם לי נדודי שינה. אני שעובדת עם משפחות מצוקה, ילדים שמורחקים מהבית, הורים שלא מסוגלים לטפל בילדיהם, לא מסוגלת לעכל מה שקורה לנו.

shlish2004

New member
דליה היקרה

אני אצטט ילדה בת 12, רון בן גיגי, שאיבדה את אביה בתאונת דרכים לפני שנתיים, ממה שהיא קראה בפני השופטת שדנה בתיק של הנהג שקטל את אביה וארבעת חבריו. "אף אחד לא הכין אותי ואפילו לא למדתי בבית הספר, איך להתכונן לשכול". המשפט הזה ממש ממצה את ההרגשה שלי מאותו יום בו אחותי נהרגה בתאונת דרכים. עמית

shlish2004

New member
למי שלא שמע או קרא את הדברים

מצורף קובץ ובו מה שרון בן גיגי קראה בפני בית המשפט.

דליה ח

New member
אכן משפט ממצה, ועוד יותר מצמרר.

זאת באמת היתה תמונה מזעזעת, ההתמוטטות שלה בבית המשפט. ואני מקווה שהיא זיעזעה גם את הנהגים המטורפים שלא חושבים יותר מידי כשהם על הכביש. ליבי עם הילדה ואחותה, וליבי עם הילדים שבמקום לקבל חום ואהבה מההורים הם מוטבעים למוות באכזריות שאין כמותה בעולם.

../images/Emo7.gif../images/Emo189.gif../images/Emo14.gifדליה יקרה הילדים עזבו אותנו!

אנחנו לא עזבנו אותם בליבינו לנצח,נצחים תפילה לשמחה ריבונו של עולם אתה הוא שבראת ששון ושמחה,גילה,רינה,דיצה וחדוה,אהבה ואחוה שלום ורעות אתה שהטמנת את כל השמחה הזאת בליבינו.אתה הוא ששמח במעשיך כדכתיב"ישמח ה' במעשיו" אתה שאמרת לנו"עבדו את ה' בשמחה" על כאן באתי בתחינה לפניך שתעזרני לעורר את כל השמחה הזאת מתוכי...לשמוח מכל דבר גדול,ומכל דבר קטן. להתעלם מכל מה שמעציב את ליבי. לשכוח כל מה שמדכא,תן לי את הכוח! להתלהב מכל אור,ומכל חיוך ומכל ברכה. להקדים שלום,לחייך ולהאיר פנים לכל אדם באשר הוא אדם. אנא בורא השמחה"שמחנו כימות עינתנו שנות ראינו רעה" "שמח נפש עבדיך,כי אליך ה' נפשי אשא" שמח נפשות כל העצובים והכואבים ברכינו אבינו כולנו כאחד,באור פניך,כי באור פניך נתת לנו תורה,וחיים. אהבה ,וחסד,צדקה ורחמים,ברכה ושלום. וטוב יהיה בעניך לברכינו ולברך את כל עמך ישראל בריב עוז ושלום, ברוך המברך את עמו ישראל בשלום אמן חודש אלול חודש הרחמים והסליחה ברצוני לאחל לכולכם כאחד,לכל אחד בנפרד ולכולם יחד שנה טובה ומתוקה שנה של הגשמת כל השאיפות שנה של בריאות איתנה ונכונה והגשמת כל השאיפות לטובה ולברכה ממני ...יפית אוהבתותכם

למעלה