אבל מי זה הארנב...ומה המסר?...
מערב ששמה ישראל ובתוכה ארנב שהופך למפלצת אם הוא משקר.. כשאמר שהוא רוצה שלום הוא הופך למפלצת... הוא דובר את שפתו, כלומר ערבית, יכול להיות גם עברית..ואיזה שפת קסמים.. מהר מאוד אני והמפלצת, זאת אומרת הארנב, הפכנו לחברים טובים. היו לנו הרבה דברים משותפים, הרגשתי שהמפלצת הזאת דומה לי יותר מכל שאר האנשים שפגשתי במערה. יכולתי לדבר את שפתה של המפלצת ולהבין כל מלה שהיא אומרת. מדהים איך אנשים חושבים דברים לא נכונים לפעמים. מדהים איך הופכים ארנב למפלצת, את לא חושבת? אז שאלתי את הארנב החמוד בשפתו אם אני יכול לשאול שאלה קטנה שאולי היא קצת אישית, והארנב אמר בחיוך בטח. "למה אנשים חושבים שאתה מפלצת?" "אויייי", נאנח הארנב בכאב וסיפר כשדמעות בעיניו כי קללה רובצת עליו מאז נולד. קוסם רשע מארץ רחוקה מנע ממנו דבר נפלא, והוא היכולת לשקר. כל עוד הארנב דובר אמת, הוא ארנב חמוד ומתוק, אבל ברגע שהוא מתחיל לשקר הוא הופך למפלצת מכוערת ומפחידה. כמו בסיפור של פינוקיו, אבל כאן הקוסם היה רשע ובמקום אף ארוך הוא החליט שהארנב יהפוך למפלצת. "אז מה עושים?" שאלתי את הארנב וליטפתי את שערו. "אומרים רק את האמת", ענה הארנב והוסיף: "בוא, בוא איתי". הלכתי איתו לעוד מקום יפה, עם במה, אורות ומצלמות. ישבו שם עוד אנשים כמוני שלא מפחדים. הארנב עלה על הבמה ועשה הצגה יפה יפה. כולם מחאו כפיים והיו מאושרים ואיש עם מצלמה על הכתף שאל בשפת קסמים משהו שלא הבנתי, כי רק את שפת הארנב אני מבין, והארנב אמר: "ווי אר לוקינג פור פיס". ואז, לפתע פתאום, השמים קדרו והארנב התחיל לשנות צבעים. אני שהבנתי מה קורה רצתי הכי מהר שאני יכול, אחרים נשארו אבל אני רצתי ורצתי והשערים היו סגורים ואני לא יודע איך פתאום זכרתי את מלת הקסמים אבל צעקתי "איי אם פרום ישראל" והשער נפתח, וככה הצלחתי להציל את נפשי.