מה קורה לפורום?

hilali1

New member
עודד

אתה מוזמן להתחיל להזיז כאן דברים... אני חושבת שלפעמים יש יותר על מה לכתוב ולפעמים פחות. זה לא שפתאום אנחנו לא מעריצים של גלי יותר. (אהמ אהמ שרית)

שלמונזה

New member
אכן כשהפורום לא זז צריך ../images/Emo168.gif

להזיז אותו בעצמנו... אלירן חוזר היום מהצבא [עשה לילה אתמול] שרית אתמול היתה בפסטיבל, רובי נעלם - לא ברור לי לאן... בכל מקרה: תפתחו פינות, דיונים, תשימו תמונות מה שאתם רוצים. אם כל אחד ידאג לפתוח פה הודעות ולהגיב תמיד לשאר יהיה פה שמח
ואני חייבת לציין: כולנו פה אוהבים את גלי! זה לא אומר שהיא תמיד צריכה להיות מס' אחת אצלנו וצריך ללכת לכל הופעה שלה, ובטח שלא לפספס אומנים אחרים רק בגללה. כפי שכולכם יודעים [אני חושבת] אני פספסתי הרבה הופעות של גלי בגלל שזה התנגש לי עם הופעות אחרות, יש מצב שאני הולכת ביום שבת להופעה ולא של גלי. זה לא עושה אותי פחות מעריצה פחות אוהבת את גלי ואת השירים שלה, זה פשוט אומר שיש גם הופעות אחרות שאני רוצה ללכת אליהם. אז שיהיה לכולם יום הכי מקסים שבעולם, אני מקווה שלי יהיה אחד כזה היום בערב אני הולכת להופעה, יאייי

שרית7

New member
כשאתם כתבתם פה את דברכם אני

התהפכתי בשנתי... 6:20 בבוקר? 12 בלילה? אני קמה ב6 בבוקר רק אם אני צריכה להגיע לטיסה והולכת לישון ב12 בלילה ומעלה רק בימי חמישי ושישי... אני צריכה 8 שעות שינה (מצבי קשה אה?)

hilali1

New member
בפעם הבאה שנכתוב...

ננסה לחשוב היטב איפה את ומה מעשייך... סתם סתם. חזרתי מאוחר וישבתי כמה דקות לבדוק כמה דברים במחשב.

שלמונזה

New member
האממממ האמממממ ../images/Emo168.gif

בלבלתי כבר לכל העולם בערך בשכל על זה עוד פורום אחד לא יזיק... ערן צור [הענק]
מארח את אסף אמדורסקי [שליטטטה]
ושלומי שבן! צריכה להיות הופעה מעולה! ואגב ההופעה בגולדסטאר זאפה, שהפעם היחידה שהייתי שם היתה בהופעה של גלי [תמיד מוצאים קשר לגלי] עם שרית והחברות שלה.

hilali1

New member
נשמע מצויין

תהני!!! מקוה שאספ לא יהיה מבואס בגלל המחשב שלו

כנראה שהיה פה יום אחד יבש

למרות שעכשיו שחזרתי, אחרי יום אני רואה שמאוד פעיל פה (אמנם בריבים, והודעות לא הכי נעימות, אבל פעיל
) לא תמיד יש מה לכתוב על גלי... שתיציא כבר דיסק חדש

למעלה