מה קורה לקסם סין??

פייפן

New member
מה קורה לקסם סין??

1) אני מחזיק ועוקב כמעט כל יום אחרי התעודה הזו. 2) המסחר בה מתחיל בארץ סמוך לסגירת הבורסה בהונג קונג כך שהשער שלה אמור להיות ידוע 3) אני לא רואה שאקסלנס עושים שוק בתעודה, כי ספר הפקודות הוא עם כמויות קטנות. 4) ובכל זאת התנודות בה במסחר במהלך היום הן בקפיצות של אפילו 1.5% בין שער גבוה לנמוך 5) אני לא מבין, אם יש פקודת קניה בשער מסוים, לפתע מתבצעת עסקה בשער נמוך בהרבה, ומיד השער חוזר לרמה גבוהה יותר 6) זה לא מסריח? 7) איפה אני טועה בהבנה שלי?? תודה

קסם סין

שלום רב, מספר הבהרות לגבי התעודה קסם סין: 1. קסם משמשת כעושת שוק בקסם סין, כמו בשאר תעודות הסל שמנפיקה ומנהלת. 2. הסיבה שלא תמיד רואים את הציטוטים של עושי השוק על המסך היא שלעתים ציטוטים "קטנים" של משקיעים פרטיים נכנסים בתוך ה SPREAD. מאחר וניתן לראות רק את 3 השכבות הראשונות בספר הפקודות- לעיתים לא ניתן לראות את פקודות עושה השוק - אבל חשוב להבין שגם אם לא רואים את הפקודות אזי הן קיימות. 3. המסחר בקסם סין מתבצע לאחר סגירת המדד בהונג קונג (בשעה 11:00 שלנו). התעודה נסחרת על פי ציפיות המשקיעים לרמת המדד ליום המסחר הבא ולפי היצע וביקוש בארץ, כאשר פקודות העושה שוק מהוות רצפה ותקרה למחיר התעודה בכל רגע נתון. 4. לרוב מרווח עשיית השוק מצטמצם לרמות נמוכות מ- 0.5% - אך חשוב לציין שמרווח זה יכול לנוע במשך היום למרות שהבורסה בהונג קונג סגורה - וזאת בהתאם להתרחשויות בעולם שעלולות להשפיעה על הונג קונג ביום המסחר הבא. ___________________________________________________________________________________________ הנ"ל אינה בעלת רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

למעלה