מה קורה לריטה?

darksideonline

New member
מה קורה לריטה?

אמרו לי שההופעה היתה על הפנים והיא לא מחדשת כלום,נהייתה מן שלמה ארצית כזאת משעממת ,מה קרה לזמרת הלאומית? הרי היא הוציאה דיסק מדהים ורוקיסטי שבגללו התחלתי לאהוב אותה,אז איך אפשר לאהוב אם היא עוד שרה את אהובת הספן?וילדים זה שמחה??!?!? אולי באמת מיצתה את עצמה וגם ככה יש לה אהבה גדולה והיא מתבגרת,יש לה עבר מקסים אז היא לא ממהרת לשום מקום,רק חסר לנו שהיא תיהיה עוד איזה ריקי גל אחת, רצוי שהיא תחדש בסיבוב ההופעות הזה, קיסריה זה לא הכל בחיים

The Juck

New member
האדם שאמר לך את זה:

לא יודע להעריך מוסיקה אמיתית! אז תעשה לעצמך טובה, לך להופעה, ואח"כ תגיד לי אם היא באמת נמאסת... ואז תכתוב לנו מה באמת אתה בעצמך חושב, ולא מאנשים מטומטמים שמדברים

michalm83

New member
נכון,,,, כדאי באמת שתלך להופעה...

קודם כל,,, המופע מדהים השיר ילדים זה שמחה הוא אחד השירים היותר שמחים , שנותנים למופע סיום הכי טוב שיש.... במופע ריטה שרה שירים מכל התקופות מכל הזמנים...וטוב שכך... אז אנא אל תתחילו להיתפס במה שמישהו אחד אומר...לכו להופעה ותראו בעצמכם... ואגב, קיסריה זה באמת ה"מקום" בה"א הידיעה יום מוצלח מיכל

Golden apple

New member
סוף סוף אני מצליח להיכנס לתפז.

אז ככה לפי המופע בניצנים המופע ענק לדעתי... וחוץ מזה אני מחכ כבר לראשון.. (וקורה שיש מופעים טובים אין צורך לקטול
)

נשם25

New member
בתור אחד שהיה בהופעה בקיסריה

אני ממש מסכים היא נתנה שואו ע-ל-ו-ב אני וריטה אף פעם לא הכי הסתדרנו, אבל אחרי ההופעה עם רמי, אמרתי, מה רע.. ריטה עולה לבמה בלי אנרגיות ביכלל!, אבל ביכלל! בתצלומי התקריב נראה כאילו היא עושה לנו טובה שהיא שם. בסוף יש כמה שירים אנרגטים, אבל זה לא מכפר על ההופעה העלובה שריטה נתנה

The Juck

New member
נשם....

אם ככה אתה מדבר על ריטה זה סימן שלא היית בשיר אחד שלה.... ריטה נותנת את שיא השאו על הבמה..ואתה אומר "שואו ע-ל-ו-ב" ?! היא הזמרת היחידה בארץ לדעתי שעולה על הבמה עם שיא האנרגיות שיכולות להיות! ולא יכול להיות שלא היו לה אנרגיות...כי הקהל נותן לה את האנרגיה..אני יתן לך דוגמא: בהופעה בבית גבריאל (9.8.03) חיכתי 3 שעות לפתיחת השערים בשביל לתפוס שורה ראשונה... והשורה הראשונה רחוקה קצת מהבמה..למה שאני רגיל בהופעות אחרות.. אז אחרי 3 שירים ריטה ביקשה מכל אלו שיושבים בצדדים רחוק לשבת על רחבת הדשא הקרובה לבמה..(היא התכוונה בלי כיסאות כדי לא להסתיר לאלו שיושבים בשורות) אנשים לא ממש הקשיבו ובאו להתנחל שם עם כיסאות מול העיניים של אלו שיושבים בשורות הראשונות.. ותסביר לי בבקשה..למה ריטה ביקשה מהקהל להתקרב אליה? אז אני יחסוך לך- השורה הראשונה הייתה רחוקה מהבמה..אז היא לא יכולה לבקש להתקרב..עם הכיסאות..אז היא רצתה שהקהל יהיה קרוב אליה...כי הקהל נותן לה אנרגיות. ועוד משהו..אם שמתם לב לפני שריטה יצאה לסיבוב הופעות היא נראתה נורא..עייפה מהחיים... למשל ביום טוב..נראתה אישה בת 80 (לא בצורה חיצונית- הדיבור...עייפה פשוט) ואז כבר אצל דודו טופז..יאיר לפיד היא נראתה מליון דולר..למה זה? היא התחילה להופיע! התחילה להפגש יותר עם קהל! ותראה משנה לשנה היא נראית יותר טוב! אז אני חותם לכולכם1 נשם לא היה בהופעה אחת של ריטה! אין מי שיוצא מהופעה ואומר שהיא נתנה "שואו ע-ל-ו-ב" חבר שלי היה איתי בהופעה בניצנים..ולפני כן הוא לא סבל את ריטה..היום הוא מוריד שירים..ו"נדלק" עליה כמו שאומרים... אז תלך להשתעמם מההופעות של ריטה...

יוֹאב

New member
אולי כי שלמה ארצי כתב לה את אחד

השירים? "כשהכל יתבהר" נכתב על ידיו וגם הולחן על ידיו.

Golden apple

New member
לפי מה שאני יודע שלמה ארצי

כתב לה את "האם אתה מאושר" או שאני טועה??????

The Juck

New member
עשיתי לכם סדר בדברים

את "כשהכל התבהר" אכן ותב והלחין שלמה ארצי ו"האם אתה מאושר" אני יודע ששלמה ארצי הלחין..רק אני לא יודע מי כתב...

mount

New member
נהניתי מכל רגע.

ו-darksideonline , אני לא מכיר אומנים (ותיקים- ישראלים או מחו"ל) שמבצעים בהופעות רק חומר חדש. שתף אותנו אם אתה מכיר כאלה...

darksideonline

New member
לא קראת מה שכתבתי

אמרתי חידוש שירים בהופעות ,לא לשיר רק שירים חדשים כמובן..

Venezzia

New member
המופע מצויין!

הייתי אתמול במופע החדש וריה היתה ניפלאה! אז נכון שיש הרבה שירים ישנים אבל זה הכי כייף! אני ממליצה בחום על ההופעה ושתדעי שגם דיברתי אחר כך עם ריטה ואמרתי לה את דעתי על ההופעה וניראה לי שהיא הסכימה איתי

למעלה