מה קורה נרדמתם? טוב אז יאללה לשאלה

nonana

New member
מה קורה נרדמתם? טוב אז יאללה לשאלה

מי מבין התאומים/שלישיה דורש יותר תשומת לב וחיבוקים. אצלי- נדב גם נעמה דורשת אבל הוא בהרבה יותר- מבקש ידיים וחיבוקים ושאני לא אעזוב אותו ורוצה לשבת על השיש בזמן שאני מכינה להם ארוכות וכו´

טל של 4

New member
אפשר לענות לגבי כולם או רק

לגבי התאומות? אצל התאומות עוד אין ודאות בעיניין. רק קנאה, אם האחת על הידיים השניה תרצה גם ולהפך... אבל מבין כל הארבעה ללא ספק נועם יקירתי מתפקדת היטב כילדת סנויץ: מקבלת הכי הרבה אבל תמיד מרגישה מקופחת!

אמאל

New member
אצלנו - היום שניהם דורשים המון

המון תשומי וידיים. עד לפני שבוע נועה היתה צמודה אלי יותר מאמיר. אמיר מידי פעם היה מגיע אלי שאני ארים, אחבק ואנשק וממשיך בעיסוקיו. בשבוע האחרון הוא דורש המון, למד לבכות מכל דבר. שניהם ממש רבים עלי ודוחפים אחד את השני. נועה לא מסכימה שאני ארים אותו ורבה איתו על כל פיסת בשר פנויה אצלי.

keren1

New member
כשאני באה לאסוף אותם מהמשפחתון

אני חייבת להתישב מיד על הרצפה כדי ששנהם יוכלו לטפס עלי. האמת שזה בא בתקופות. מתן עכשיו עובר קטע דביק במיוחד. הוא רוצה המון ידיים ותשומי. שני באה מדי פעם ומבקשת ידיים אבל מתן יכול לשכב על הרצפה ולבכות עד שהוא נהפך לכחול בפנים....

רז2

New member
אצלנו זו נקודה בעייתית ביותר

וטוב שהעלית אותה.. אני מגדירה את הבעיה כ"בעית שיר"!!! התינוקת המשגעת והמקסימה שלי היא כ"כ שובבה (נזק זהו שמה השני...) מבחינתה רק היא קיימת, הכל מגיע לה, ואחיה.. סתם שם לקישוט! היא כל הזמן חוטפת לו צעצועים, רק מה שאצלו מעניין אותה. היא כל הזמן רוצה להיות על אמא... בכל זמני המשחק המשותפים שלנו, היא זו שבה כל כמה דקות לשבת עלי ולהתחבק איתי. וזה היה כך מהרגע שהם התחילו להיות ניידים. רון מידי פעם זוחל אלי שם עלי את הרא ומקבל לטיפה ומייד ממשיך בעיסוקיו. אבל שיר מבחינתה כל הזמן לשבת עלי, לשחק לי עם העיניים, האף, הפופיק..... וכו´. מי צריך צעצועים אם יש את אמא???? אני עובדת קשה להרגילה שגם רון קיים וגם לו מגיע להיות על הידיים של אמא, אבל ברגע שאני לוקחת אותו, היא מייד מגיעה ודוחפת! והוא מצידו, לא ממש רוצה להיות עלי. זה מתהפך רק במקומות ציבוריים. רון סובל מאיזה פחד מזרים, אבל רק כשזה לא בטריטוריה הביתי שלו. כלומר בבית הוא לא חושש. במשחקיות למיניהן, הוא נרתע ונדבק אלי. ואילו שיר כמעט ולא זקוקה לי, היא פורחת בחברה של אחרים. את רון אי אפשר לעזוב לשנייה במקום זר. אני צריכה להיות איתו כל הזמן.

קרנושה

New member
ואצלי ללא ספק זה מתי הבן..

כנראה בגלל שקיבלתי אותו רק כשהוא היה בן 4 חודשים (הבנות השתחררו חודשיים קודם) הרגשתי מרוחקת ממנו...מה גם שהוא הכי סבל....ועבר טראומות אחת אחרי השניה....רציתי להעניק לו כל כך הרבה ולעיתים מנעו זאת ממני עקב מצבו ....והיום כשהוא שווה בין שווים....אין לי את התירוצים שהיה לי אז....הוא פשוט חייכן בטירוף...הוא פשוט מתמכר לנשיקות שלנו, הבנות כשבאים לנשק אותם מפנות את הראש לצד שני או מתעסקות בעיניינהם והוא....רק להסניף אותו הוא מיתמוגג זה כייף!!

zimes

New member
גם דולב "מתמסר" כזה

מתפוצץ מצחוק כשמדגדגים, נקרע שאוכלים אותו לעומת הדס שקשה (יחסית, אמא מצליחה הכל) להפשיר אותה. אבל החיוכים שלה... נו.

anat30g

New member
שירלי והיא בכלל לא תאומה

אצלי שירלי - בת 6, שהיא אחות של התאומים היא זאת שרוצה חיבוקים ונשיקות ושנחזיק אותה על הידיים.... התאומים באים לחיבוק רק שהם נופלים או מקבלים מכה... הם לא רוצים על הידיים ולא מבקשים שנרים אותם - ההפך - שבא לי להסניף חיבוק אני צריכה להילחם בהם שיתנו אחד...
ענת

טל של 4

New member
ענת, שאלה...

שירלי היא הבכורה או השניה?? כי אם היא שניה זה כמו אצלינו. סתם מעניין!

anat30g

New member
לטל

יש את עמי בן 8 הבכור. אחריו שירלי בת 6 ואחר כך התאומים בני שנתיים ו4...

טל של 4

New member
אז אצל שתינו ה"סדוויץ" דורש

הכי הרבה איזה קטע. אצלינו יואב 7.5 נועם בת 4.5 והתאומות 8 חודשים

zimes

New member
נד-נד נד-נד ...

זה משתנה. זה בתקופות. עכשיו זו תקופה של הדס לרצות על הידיים כל הזמן. אבל זה התחלף אי אילו פעמים.

למעלה