מה קורה סי

RollerBoy

New member
מה קורה סי../images/Emo35.gif

את מופיעה בשיר של סאב! כרגע גיליתי... "הפינאלי".

ט י נ ה

New member
נכון ובעיני הבן שלי ...

סוף סוך יש כבוד בבית הספר ......... אתה מתכוון ל ", אם הייתי מעביד את סי היימן וכו .. "

RollerBoy

New member
חח....

אולי תעשו דואט
האמת זה דווקא יכול להישמע דיי טוב...

RollerBoy

New member
תקשיבי דקה....

כל פעם שאנשים דיברו איתך על דואטים, את מתייחסת בקטע כזה של "הלוואי", ו"זה חלום בשבילי", וככה. אבל את שוכחת- גם את מישהי
גם לך יש שם
כל ילד בן 3 מכיר אותך(חתולית...), וכל ילד בן 13 לפחות שמע עלייך, וכל הארץ יודעת את השם שלך. אנשים בטח מזהים אותך ברחוב, מצביעים, מבקשים חתימות... את ממש.... אני חושב שזה ביטוי דפוק, ואני לא אוהב אותו כי הוא במילים גבוהות מדיי, אבל... איך אומרים? "ממעיטה מערכך." יש לך קשרים בעסקים האלה, לא
למה שלא תלכי ותשאלי את סאב אם בא לו לעשות איתך משהו
- = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - - = - = - = אני באמת שלא מנסה להגיד לך מה לעשות, פשוט.... מה אני אגיד לך. אני פשוט אשמח אם תצליחי. ודואט ממש מושקע עם סאבלימינל, אחד כזה שישמיעו ברדיו בלי הפסקה- זה מה שאני חושב שיכול לעשות בשבילך את זה. אני יודע, אני לא מבין בזה כלום ואין לי שום זכות.... אבל לפחות הכוונה טובה

yoooni

New member
צודק ב 1000יליון אחוז

סי תעשי משהו זה יכול להיות נפלא

ט י נ ה

New member
אתה מקסים

תשמע רולר בוי יקר ומתוק יש בדברייך המון יש כאילו איזה מקום ציניות בברנג'ה של המוסיקה הישראלית שעם השנים גרם לי להתרחק ואפילו טיפה להסס לא עם כל אחד אבל עם הרוב. סאב עצמו על הכיפאק ואחלה בנאדם ודווקא דירנו לא מזמן לפני שעשיתי גירסת רמיקס לגראפיט באוסף האחרון אבל הבנתי שהוא מוקף ב"שומרים " יענו חברת תקליטים אמרגנים ועוד וכו ועוד וכו וזה גורם לי לכזה חנק שאני מעדיפה להמשיך בדרכי שלי לבד אבל בהחלט צודק אתה כשאתה אומר לא להמעיט ברור זה לא בא משם . חג שמח ואתה אחלה של בנאדם

RollerBoy

New member
אוף... חבל.

כבר קיוויתי. עדיין מקווה שיש סיכוי למשהו כזה בעתיד...
תגידי, זה נכון מה ששמעתי? על תוכנית קבועה שתהיה לך בערוץ 2-משהו?

ט י נ ה

New member
חברים שרים ב" סי " הכיף בתמונע או .

הי רולר בוי היי כולם בעצם זוהי באמת כבר הודעה די פורמלית ...... תהיה להקה של 6 איש : בס,גיטרה ,תופים,קלידים ,כלי נשיפה ,ושירה ג'ואנה, יבואו חבר'ה לשיר איתנו ,זה יעלה אחת לחודש 4 ש' של מוסיקה חיה ויחתכו מזה 3 תוכניות ,אני גם אשיר שירים שלי וזו תהיה היזדמנות מדי פעם לתקוע איזה "ציפור לבנה " או "בא נבכה אהובי "או איזה בוא נרוץ " וכו כזה כמו שצריך ........... בקיצור היזמדנות ענקית ,זה ישודר אחת לשבוע מאוחר בלילה בערוץ 2 בסביבות חצות ועשרה החל מסוף חודש יוני . חייבים קהל וחייבים שזה יראה מאוד חזק ביחד אתם תשמעו ג'ינגלים בגל"צ החל ממאי עכשיו אני מחכה לכם ........נראה אתכם באים.עוד אין יום צילום סגור אבל זה בוודאות או : 13 או 19 או 26 או 28 למאי .התאריך הראשון . החומר יהיה בגדול שירי א"י בביצועי בלוז ורוק על ידי כל הזמרים + חומר מקורי של כל זמר + דואטים עם הגברת הלא היא זו שסאב' מוכל היה להעביד ... ונסים בקוריוז
היום אחד עצר אותי ברחוב דיזינגוף נראה בערך ככה ... אמר לי " וואו את סי היימן נכון " אמרתי כן וואו ..איך ידעת ? אמר " יש לך שיר עובדת לא עובדת משהו כזה ? " אמרתי יש משהו כזה איך ידעת ? אמר " סאב' שר עלייך והוא המלך סימן שאת שווה " אמרתי " וואו " שבת שלום נ.ב. אזמין את סאב לאחת התוכניות אם מישהו יענה לי מכל אמרגניו ויתן לי אור ירוק אין ספק שהוא והצל יהיה אורחי כבוד אצלינו בביתנו הצנוע והקט. " תמונע או מועדון התיאטרון אחת לחודש " בואו בהמוניכם.

RollerBoy

New member
היי.... אני מקווה שלאחת

התוכניות לפחות-(מקווה שזאת תהיה זאת עם סאב, אבל כל אחת תהיה טובה...) אני אגיע. אם ההורים יסיעו- אחלה. אם לא- אוטובוס. אם לא יסכימו אוטובוס- עדיין אוטובוס. רק תודיעי בדיוק תאריכים וזה, טוב
יאללה, ביי...

למעלה