מה קורה סי

RollerBoy

New member
מה קורה סי../images/Emo35.gif

אני נכנס מדיי פעם, לראות מה חדש.
כל פעם שאני מתקשר למספר שלך על הכרטיס ביקור(ד"א הוא בארנק, בא לכל מקום, לכל מקרה
) את אף פעם לא שם
אז אני כל פעם שואל את מיכל על הופעות, וכאלה(מיכל צריכה לסבול את השאלות שלי- סליחה מיכל
) וזייהו. האמת שלמרות שאת לא שם אף פעם כשאני מתקשר(התקשרתי כבר פעמיים. קרצייה.) גם לדבר עם מיכל זה משו
ולא סתם. זה משו בחזקת 5 אפילו.(חח... אף פעם לא חשבתי שמשהו שאנחנו לומדים בשיעורי מתמטיקה באמת יהיה שימושי מתישהו בחיים.) ד"א מיכל, אני לא יודע מאיפה נכנס לי לראש שאת משחקת. את באמת משחקת? אם כן, איפה את לומדת משחק? כי גם אני משחק. לא רציני רציני, סתם, הכנה למגמה. וזייהו. ביי

RollerBoy

New member
סי, עם כל ההופעות האלה ביום

העצמאות, מתי יש לך זמן לחגוג בעצמך? וזייהו. עכשיו באמת!!! ביי!

ט י נ ה

New member
אני חוגגת כשאתה ישן ...... ממי

הי רולר בוי מתוק קודם כל לגבי התלונות ........הפאלון על כרטיס ביקור הוא של המשרד הפקות ונכון מדי פעם גם אני עונה בו תמשיך לנסות אל תתיאש.... לגבי עצמאות ובכן ממי ,אני חוגגת כשאתה ישן ........ כשתגיע לגיל שלי תבין שלך סי

RollerBoy

New member
בארץ כזאת, לצערי הגיל לא משנה.

עברתי מספיק בחיים כדי להבין.
יותר ממספיק. ואני חושב שרוב הילדים היום בגילי היו מבינים.

leocat

New member
דיברתי איתה הבוקר

(יום חמישי) דקות מספר לפני עליתה למטוס. היא תחזור ביום ראשון, ומיום שני היא כבר תתפנה לדבר איתכם. היא מוסרת את אהבתה לכולכם, אז התעזרו בסבלנות יקיריי.

actress

New member
למדתי 15 שנה בסדנא ותכנס לאתר ב...

כרטיס שלי הוא מפורסם בתור "המשכן לאומנויות" יש גם תמונות מתוך המופעים וכל החוגים, ואם היית בראשון אז היינו נפגשים שם. ועכשיו אני רוצה לפתח את כישוריי הגדולים הלאה.... וכן הייתי במגמת תאטרון וזה הדבר הכי פנטסטי שיש וזה מומלץ! עד היום אני הולכת לבגר בבגרויות של הבתי ספר שהם מעלים בכל פעם שהם נבחנים.

למעלה