מה קורה עם דויד ברוזה השבוע

סאביבית

New member
מה קורה עם דויד ברוזה השבוע../images/Emo124.gif

היום, 22:00, ערוץ 24 הקרנת בכורה לקליפ "Me Voy" שישי 9.12 גלי-צה"ל, "בילוי השבוע" (מולי שפירא), 09:45 רשת ב', "מה יהיה" , 10:30 כמו כן שלמה ארצי יפרגן לאלבום בתוכנית שלו (13:30) פרומו מעריב, שער+דאבל "תחנות בזמן" טלי ליפקין שחק ערוץ 2, המלצה בתוכנית הבוקר של קשת שבת 10.12 גלי - צה"ל, ספיישל "פארקינג קומפלטו" (דובי לנץ) ראשון,11.12 "נעים בכביש מארחת" (88FM), שעתיים של מוזיקה בעריכת דויד ברוזה 16:00-18:00

סאביבית

New member
אני מ NMC ../images/Emo9.gif

כשאני יודעת על דברים אני משתדלת לבוא לדווח לכם או שאני מעבירה לYulaShpil.

alti26

New member
תגובה

מי יכול לרשום את התדרים של בערוצים לפי סדר השמעה מחולק לfm am דודי

YulaShpil

New member
דויד עכשיו אצל דובי לנץ

בגלי צה"ל: 96.6FM או 104FM במרכז, או 102.3FM בצפון

alti26

New member
היי לכולכם

כרגע אני שןמע אותו בגלגלת abre la puarta מדהים יש לו שליטת ידיים ועוצמה שגם בהופעות מרעידה לי את הנשמה אני מודה לנשמה שעידכנה אותי דודי

YulaShpil

New member
ובעקבות הראיון (אצל מולי שפירא)

כמובן, לא אצל דובי לנץ, זה מחר בערב, ב-20:00, בגל"ץ. מעט אנקדוטות של דויד ברוזה, מתוך הראיון: שם האלבום "parking completo" לקוח מהשלט שברוזה ראה בניו-יורק שהיה כתוב בו: parking full באנגלית ו- parking completo בספרדית (בעברית לא היה...).
השיר ב"ליבי" אכן נכתב למען משחק השלום בשבוע שעבר, כתוספת לתקליט בישראל, לאחר שכבר יצא בספרד (לפני שנה) ובארגנטינה (לפני חצי שנה). כששמעון פרס, ומרכז פרס לשלום, ביקש מדויד לגשר בין ישראלים לפלסטינים, ולהופיע במשחק, דויד ניגש ל"סברין" והציע להם לכתוב שיר לכבוד האירוע, וכך נוצר השיר "בליבי", והוא תוספת לאלבום שיצא בישראל השבוע.
את השיר "Me Muero" עם מרסדס סוסה מסתבר שכשהוא כתב אותו, הוא שכח להתייחס לסולם שלה (שהוא גבוה משלו), וכשנפגשו להקליט את השיר, היא העירה את תשומת ליבו לכך שאף פעם לא שרה כל כך נמוך. דויד שאל אם לשנות, והיא אמרה שלא, ורצתה לנסות לשיר אותו. התוצאה, כאמור, נפלאה...

YulaShpil

New member
בבקשה, תדרים ../images/Emo125.gif

גלי צה"ל (כמו שכבר רשמתי כאן): (עבור התוכנית של דובי לנץ, ועבור התוכנית של שלמה ארצי בשישי) 96.6FM - מרכז הארץ/איזור השרון 104FM - איזור ת"א והסביבה 102.3FM - איזור הצפון ולתדרים נוספים, ראו קישור נוסף. רשת ב': 95.5FM - מרכז הארץ ולתדרים נוספים, ראו קישור נוסף.

YulaShpil

New member
סיכום קצר מרשת ב':

הדואט עם סוסה נולד לאחר פניה אליו שיצטרף לאלבום דואטים בספרד. שאלו את דויד עם מי הוא רוצה לשיר, והוא השיב: מרסדס סוסה. הוא יצר איתה קשר, כתב את השיר, והם שרו אותו לראשונה יחד בשיחת טלפון טרנס-אטלנטית (ספרד-ארגנטינה)...
האלבום הוא סוג של יומן מסע בספרד: נכתב כולו בספרד, והוקלט במזרח ירושלים, באולפן של "סברין". דויד הזמין את חווייר לימון (אמן פלמנקו גדול, בין היתר) מספרד לכאן, כדי להקליט איתו את האלבום... האלבום נכתב כמעט כולו בספרדית, אך מצורף לו ספר עם תרגום ספרותי של השירים, לטובת המאזינים שלא דוברים ספרדית. הרעיון של דויד מאחורי האלבום הוא לחבר (ולהתחבר) את 3 השפות שהוא דובר: אנגלית, עברית וספרדית. המוסיקה של דויד כיום, כפי שהוא מעיד על עצמו, היא משהו שלו, שמאפיין אותו ואת האופי שלו.
כמו כן, דויד ציין כי בשבוע הבא, כנראה, ישתתף בתוכנית "ארץ נהדרת" בערוץ 2.

YulaShpil

New member
דויד ברוזה ב"מעריב"

את הכתבה ניתן גם לראות באתר NRG. את התמונה שם העליתי לגלרית התמונות לעיתונות, עם קישור לכתבה.

../images/Emo51.gifעל התקצירים והכתבה שאלות

רותי נפטרה?או שהם גרושים? באיזה שנה קרתה לו התאונה?אני זוכרת שזה קרה התרשמתי מהיכולת שלו לנגן אפילו עם הסד היום בכלל לא שמים לב בנגינה שלו אז ממש כל הכבוד לו שלא איבד תקווה וחזר לעצמו מרשים ומהפנט יש הופעות שלו בזאפה מתי? הכתבה מרשימה מאוד ערב מקסים לכולם

glitter8

New member
חס וחלילה!!!

רותי איתנו, הם נפרדו לאחרונה, (אם כי התחושה שלי היא שזה עניין זמני איך הוא יכול בלעדיה???) התאונה קרתה לפני כמה שנים לא זוכרת בדיוק 7-8 בערך... שיהיה רק טוב נב למישהו יש מושג בעניין הכלב שהיה בכתבה? הוא מקסים!!

alti26

New member
תגובה נוספת

ההופעה הבאה שלו בקמלוט הרצליה מדינת היהודים 85 ב14/12 להתראות שם דודי

למעלה