מה קורה עם דיסקים חדשים?

מתנדב

New member
מה קורה עם דיסקים חדשים?

יש משהו בדרך?, האם יוצאים אחרי שבועות דיסקים חדשים?

MENIMEN M

New member
דיברתי אם המנהל דני בגל פז

הוא אמר לי שבגל פז בחודש הקרוב לא עומד לצאת כלום. אבל עומדים לצאת הרבה דיסקים השאלה עוד כמה זמן הדיסקים שאמורים לצאת הם שאווקי 3, עדי רן, עמירן דביר עם BY 2 HPEEY,ליפא שמעלצר, אודי אולמן,מורדכי בן דוד,אריה ברונר דיסק שיוצא לקראת שבועות, פילרמונה,חסידות גור הדיסק השנתי שלהם ועוד דיסק לכבוד חתונת בן האדמור,יוני זרביב זמר חדש שמפיקה חברת פירסת קלאס

נשמע מענין...

לגבי מרדכי בן דוד במה מדובר? ואם תוכל להרחיב על עוד פרטים בקשר לדיסקים.

MENIMEN M

New member
עוד מידע

שוואקי 3 עיבודים משה לאופר הכנות אחרונות נעשות בימים אלו בניו יורק.שיר מתוך BY HPEEY 2 של עמירן דביר בשם אדון עולם מושמע כבר ברדיו קול חי דרך אגב האלבום הוקלט באחד האולפנים הטובים בארץ אולפני רון תיכון סאבלימינל. ליפא שמעלצר מקליט באולפני רובי בנט שגם עושה את העיבודים בדיסק. המשך בתגובות>>>

MENIMEN M

New member
המשך<<<

את הדיסק החדש של אודי אולמן מעבד כרגיל יובל סטופל הדיסק מוקלט באולפנים החדשים של...(ברח לי מהראש) אולפנים חדשים בבני ברק שעדין לא נחנכו רשמית.מרדכי בן דוד יקליט 17 שירים שמתוכם יבחר 10 לדיסק החדש והוא הבטיח הפתעות בהמשך... בעלה של חברת המוזיקה פירסט קלאס רוזנברג שמפיק את הזמר החדש יוני זרביב אומר שקולו לא נופל מפריד ובן דוד אפרופו פירסט קלאס ועוד סיפור מענין בתגובות >>>

האולפנים החדשים של קן ברג`ס?

ולגבי הזרביב אז תגיד לרוזנברג שיפסיק לבלבל את המוח.

MENIMEN M

New member
המשך<<<

הנה סיפור ששמעתי ממקור ראשון חבר שלי המקורב מאוד למשפחת רוזנברג וגם מקורב למשפחת פלאי שאל את הלל פלאי מה הוא חושב על השיר מלפני אוריאל פלאי ענה בחיוך: עוד גרעפס של אלי לאופר..... ועוד סיפור לרגל צאתו של הדיסק החדש של אריה ברונר. הדיסק של ברונר שבו מופיע הלהיט השיר רבות מחשובות הוא פתח לבי כשבועים אחרי שיצא הדיסק עבר ברונר צינטור קשה וזכרו לדיסק קראו פתח לבי! בזמנו הגיב ברונר שמזל שהוא לא הוציא דיסק בשם הנשמה לך!!!

לגבי שוואקי...

אז אני חושב שלא יזיק לו להיפרד סוף סוף מלאופר (הוא לא פריד) זה קצת יגוון אם הוא יחליף מעבד וגם כל דיסק עם אותו מעבד זה כבר מתחיל לשעמם. על עמירן אני חושב שהאולפן של סאב לא יעזור לו כל עוד זה מוזיקה חסידית (לא ראפית) ולגבי שמעלצר אז מה שאמרתי על שוואקי נכון גם לגביו אמנם אני אוהד גדול של רובי אבל קצת גיוון לא יזיק גם פה.

שלום25

New member
וגם לא יזיק לשוואקי...

לעזוב את יוחי בריקסמן. ולעמירן דביר לפרוש משירה! .

MENIMEN M

New member
לגבי האולפן שעמירן מקליט...

בו זה האולפן של רון תיכון שהוא מגודל המעבדים של מוזיקה האלקטרונית בארץ (בציבור החילוני כמובן) הוא עיבד שיר לפרנס באלבום החדש לא זוכר איזה שיר תשמע איזה יופי של עיבוד ועל תשכח אולפן טוב יהיה תמיד אולפן טוב לא משנה איזה מוזיקה תנגן בו ולכן לדעתי עמירן ימשיך במיטב המסורת שלו ואף יגדיל אותה כשיקליט שוב באיכות מעולה שלא כמו הרבה זמרים אחרים שלא משקיעים באיכות

מה זה משנה האולפן?

שיר טוב שמושר טוב עם עיבוד טוב יכול להישמע טוב גם אם יוקלט במחשב ביתי וכבר היו דברים מעולם. אז נכון שהאולפן של רון תיכון הוא סופר דופר מבחינת ציוד ותוצאות אבל לא צריך להגזים כל כך בנושא האולפן.

למעלה