מה קורה עם הגברים בחיי?

מה קורה עם הגברים בחיי?

כמו הקלף בטארוט - האיש התלוי, כך אני מרגישה בימים אלו. אני נמצאת בקשר עם בחור מקסים מזה כ- 10 חודשים, והאמת כולם אומרים לי שבגיל הזה (הוא מזל שור, יליד 2.5.1975) הוא כבר צריך לדעת מה קורה... הבעיה עם גברים בימינו - היא שהם לא יודעים מה הם רוצים!!! הוא לא חושב על העבתיד, אולי בעצם כן - אבל לא רואה אותי בתוכו, לא יודע כנראה אם אני ה``אחת``, והאמת - שגם אני לא ממש יודעת מה הוא רוצה - כי הוא מסוג האנשים שלא יגיד גם אם הוא מרגיש... אני מזל גדי, ילידת 8.1.1978, ואם אתה מבין קצת בטארוט - אני מרגישה כמו הקלף ``The Hanged Man`` - הכל יכול לקרות! האם תוכל לתת תשובה מנקודת המבט של הכוכבים?

זה לא הם, חמודה - זו את שבוחרת..

הבחירות שלנו בזוגיות הן בעצם המראה שלנו. הבעייה היא לא במשפטים המטופשים שאומרים `הבעייה עם גברים שלא יודעים מה הם רוצים`.. גברים שלא יודעים מה הם רוצים נמצאים במספר מדויק של נשים כאלה : הם קודם כל בני אדם, וטבעי שלא ידעו. זו זכותם המלאה, למרות הלחץ החברתי הלא פשוט שקיים פה מסביב. ומה אשמתו אם הוא לא יודע ? ולמה את נוטה לשכוח שגם את בעצם לא יודעת, ומתרצת את זה בכך שהוא לא יודע ? קורה שגם אחרי 10 חדשים לא יודעים, ועדיף לא לדעת - מאשר להתחתן ולגלות אחר כך שזה לא עובד. בכל מקרה, אף אחד לא חייב לך שום דבר, בעצם : זה הגבר שאת בחרת, וכנראה שנוח לך עם הבחירה הזו, שכן גם את כנראה לא ממש יודעת ולא רוצה עדיין לבחור.. לכן, לפני שאת פונה לכל הקלפים וכל אלה שאמורים ל`דעת` כביכול, זכרי שבן הזוג הוא באמת מראה של הרצונות שלנו. ברגע שבאמת תהיי מוכנה, תמצאי גם את הגבר שמוכן לכך. ברגע שאת מצפה למשהו בלתי אפשרי לגבר שהוא עצמו לא יודע או לא בשל, ברור לגמרי שאת לא פחות אחראית ממנו, פשוט נוח לך יותר לתלות את האשם בו, במקום בעצמך או בקשר.. בקצור, במקום להקשיב לכל האדם שתמיד יודע מתי גבר צריך לדעת, מה מתאים ומה לא ובאיזה גיל - נסי להקשיב לעצמך, ויתכן שתגלי שם כמה תשובות מפתיעות, כל זה כמובן בתנאי שבאמת תהיי כנה עם עצמך, ותקחי אחריות מלאה על הזוגיות שלך, ועל הבחירה. היא לא פחות מייצגת אותך, מאשר עצמך.. ולגבי התאריכים - אין לי אפילו מה להסתכל בהם. ממילא התשובה לא שם, אלא עמוק בפנים, בבית החזה, באותו מקום מסתורי שנקרא לב..

למעלה