מה קורה עם ההופעה של פורקפיין טרי?

robert fripp

New member
מה קורה עם ההופעה של פורקפיין טרי?

ראיתי לא מזמן שמישה ו כתב שההודעה על זה נעלמה או משהו כזה... זה מתקיים בסוף? ואם כן איפה קונים כרטיסים?

star breather

New member
ביטלו.

סניף. np - smashing pumpkins - perfect זין בעין לא המלעיזים על השיר הזה. שיר חמוד ביותר. you know you´re just like me...

PORCUPINE

New member
טוב, נעשה את זה רשמי ../images/Emo7.gif

סטיבן ווילסון הודיע שהשגרירות הבריטית בישראל לא נתנה אישור לבואם לפה בתחילת ספטמבר, למרות שכבר קבעו הופעה עם רוקפור. הוא הדגיש שהלהקה היתה מוכנה לקחת את הסיכון ולהגיע (ואני מאמין לו, כי עובדה שהם קבעו תאריך) אבל פשוט לא מאשרים להם. הוא הוסיף שהוא מקווה לשלב את ישראל ב - Tour של הדיסק החדש - In Absentia שיוצא ב - 24 בספטמבר, אם המצב יאפשר זאת. השאלה היא, אם מתישהו המצב פה ישתפר... זה רק אני שרוצה לקום ולנסוע רחוק רחוק ?

HandsomeDevil

New member
יהיה טוב,

או שלא?
np: ash-goldfinger השיר הכי יפה, של הלהקה האלטרנטיבית הכי טובה! הלא כן קטי כפרה?

robert fripp

New member
אני עובר לבלגיה

למרות שהם חולקים גבול עם הולנד (מי שראה את אוסטין פאוורס האחרון יבין
)

PORCUPINE

New member
האמת שחשבתי

לנסוע ליוון לראות אותם שם או משהו... הם אמורים היו להופיע פה ואז ביוון.

HandsomeDevil

New member
עד ליוון בשביל הופעה?!

כנראה שהם מרוויחים שם הרבה, כל החבר´ה מהטוור רקורדס.

PORCUPINE

New member
אני פשוט שוחה בים השטרות שלי ../images/Emo6.gif

אנחנו לא מרוויחים כ"כ טוב כמו שאתה חושב...

HandsomeDevil

New member
כן, אבל בטח דיסקים בחינם, לא?

אני לא מצליח לישון דאמט... יש מחר עבודה.

PORCUPINE

New member
דיסקים בחינם.... לא!

השאלות והנחות... כן! np - Vex Red - Can´t Smile הפלאסיבו הבאים?? אני חושב שהם טובים יותר... אבל זה רק אני...

HandsomeDevil

New member
גם זה משהו....... לא?!

np: ash-goldfinger כן, שוב פעם. אני לא מפסיק לשמוע אותו, הוא כ"כ יפה

האפי לי

New member
ויתרתי על אמסטרדם

ועל בראשית ואין לי עבודה עדיין אז באמת שחשבתי שהכל אבוד ושכל מה שאני צריכה זה לשמור 300 שקל בצד כדי שהחלום שכמעט התגשם יתממש סוףסוף ואני אראה את פורקיופיין אחרי מאתיים אוליים ואז אני נכנסת לפה ורואה שאין הופעה שמישהו בבקשה ירה בי או לפחות יתן לי כתובת לאתר שמפרסם קצת יותר הופעות ממה שרשום באתר הרישמי אהההה.. פורקיופיין, תגיד, אני יודעת שיש איזה מייל גרופ או ממש אתר (לא הבנתי) של המועדון מעריצים הישראלי של פורקיופיין טרי ומסיבות לא ברורות לא הצלחתי למצוא אותו- יש לך הכוונה בשבילי?

PORCUPINE

New member
זה כ"כ מעצבן, אני יודע ../images/Emo123.gif

למה, אלוהים, למה נולדתי בארץ יבשת הופעות שכזו? למה? כבר היה עדיף שלא יודיעו שהם באים מאשר לשמוע על ביטול! כל כך מרגיז!! בכל אופן, לשאלתך - יש מעין "פאן-קלאב" ישראלי כזה, ששייך לבנאדם אובססיבי במיוחד לגביי הלהקה, זה מגיע לרמה של שיחות שהוא עושה עם סטיבן ווילסון הסולן מידי שבוע! הוא נחשב מעין מקדם מכירות ללהקה בארץ. נראה שהוא מצליח בזה! את צריכה לשלוח לו אי-מייל לכתובת - [email protected] והוא ייצרף אותך. הוא מדהים הבנאדם הזה! הוא שולח כל הזמן עדכונים. אני קיבלתי Cd Sampler עם 3 שירים חדשים לגמריי מהאלבום החדש! בדואר ישירות מארה"ב, והוא לא ביקש על זה שקל! כדאי לך!

למעלה