מה קורה עם המנסרים מטקסס?

מה קורה עם המנסרים מטקסס?

האם יש סיכוי שהסרט יגיע לארץ בקרוב? שמעתי שהוא הרבה יותר טוב מקודמיו. אז יש סיכוי שהוא יגיע לקולנוע? ולמה לעזאזל סרטי בלהות לא מצליחים בבתי-הקולנוע? להוציא את סידרת הצעקה שמבחינתי זה תחתית האשפה.

thepunk

New member
תחתית האשפה???!!!!?!?!?!

אחד מהסרטים הטובים ביותר! שילבו כל כך הרבה דברים טובים בו ... התסריט כתוב טוב הסרט ערוך בצורה מצוינת הסרט אולי לא היה הראשון בסוג הזה, אבל ללא ספק הטוב ביותר והמשמעותי ביותר בסגנון הוא הציג חידושים והפתעות ולא הפסיק להפתיע נכון שהוא לא כמו סרטי האימה הקלאסים ... מה לעשות, לעולם לא יהיו כאלו כי התקופה ההיא עברה מהסרטים המודרנים הוא ללא ספק הטוב ביותר ובקשר לשאלה העיקרית כן, אם אני לא טועה אפילו בקרוב מאוד (שבוע הבא או עוד שבועיים .... אבל אני לא בטוח)

ענין של טעם וריח

כמובן שזה טעמך האישי. לדעתי זה אחד הסרטים הגרועים שנוצרו אי פעם. משחק גרוע, עלילה צפויה ומשעממת. אפקטים סוג ז' התסריט כתוב טוב? אני כבר מעדיף את התסריט הרדוד של המטריקס. גם אם ישלמו לי לא אראה את סדרת צעקה לעולם.

D i l D o

New member
אני דווקא מסכים עם thepunk

אני לא אוהב את הסרט הזה, הוא לא מפחיד, בכלל לא, אבל יש בו משו מאוד טוב, אני אסביר: כמו שהוא אמר, התסריט של הסרט באמת באמת מעולה, הוא כתוב בצורה מאוד הומוריסטית, בנוי טוב והכל, הבימוי של הסרט גם מעולה (ווס קרייבן נו מה?!), וכמובן, המשחק מצחיק - זה הרעיון של סרטי אימה
הסרט הזה באמת מאוד מודע לעצמו, יש קטעים מוזרים שאומרים לך - הי טמבל, אנחנו יודעים שזה סרט אימה, לא מנסים לתת לך הרגשה אחרת! קטעים כאלה הם: -הקטע שבו רנדי (נראה לי
) מסביר מהם החוקים על מנת לשרוד בסרט אימה -הקטע שבו רנדי רואה סרט אימה וצועק על ג'יימי לי קרטיס "מאחוריך! תסתכלי אחורה! ומאחוריו בינתיים מתגנב הרוצח -כל הקטעים שבהם מדברים על סרטי אימה. -הקטע שבו סנדי ודיואי מדברים על מה יהיה אם יעשו עליהם סרט אימה. עוד משו שצריך לזכור זה שעד שהסרט הזה יצא סרטי האימה לקחו את עצמם מאוד ברצינות (ראו ערך סרטי סטיבן קינג היטובים והישנים), אחריו הם נהיו קלילים יותר (חלקם), משעשעים יותר, מודעים לעצמם...אז נכון שהם לא מפחידים אבל זה נחמד לראות אותם. הצעקה הוא ללא ספק סרט מאוד חשוב, מרכזי ומשמעותי בז'אנר הזה. עד לא מזמן לא חשבתי ככה, ואפילו התווכחתי עם מישו על כמה הסרט הזה אידיוטי ומיותר, אבל אז ראיתי אותו שוב...כמה שהוא צדק!

DAN1EL

New member
../images/Emo45.gif אני מת על צעקה!

אחד הסרטים האהובים עלי! נכון שיש בו משהו מגוחך, אבל זה סרט גאוני לדעתי!! וכמובן - רוז מקגאוון

europe1990

New member
הסרט מגיע לקולנוע בארץ, בסוף החודש

למה אתה מתכוון שאתה אומר "מוצלח יותר מוקדמיו"?? כי בעיקרון הסרט הוא חידוש לסרט הראשון!... שלדעתי הראשון תמיד יהיה המעולה והטוב מבין כול הארבעה (טוב חמישה)

Thestral

New member
רוצים לעשות מפגש פורום ו...../images/Emo108.gif

ללכת לראות אותו

למעלה