אני דווקא מסכים עם thepunk
אני לא אוהב את הסרט הזה, הוא לא מפחיד, בכלל לא, אבל יש בו משו מאוד טוב, אני אסביר: כמו שהוא אמר, התסריט של הסרט באמת באמת מעולה, הוא כתוב בצורה מאוד הומוריסטית, בנוי טוב והכל, הבימוי של הסרט גם מעולה (ווס קרייבן נו מה?!), וכמובן, המשחק מצחיק - זה הרעיון של סרטי אימה
הסרט הזה באמת מאוד מודע לעצמו, יש קטעים מוזרים שאומרים לך - הי טמבל, אנחנו יודעים שזה סרט אימה, לא מנסים לתת לך הרגשה אחרת! קטעים כאלה הם: -הקטע שבו רנדי (נראה לי
) מסביר מהם החוקים על מנת לשרוד בסרט אימה -הקטע שבו רנדי רואה סרט אימה וצועק על ג'יימי לי קרטיס "מאחוריך! תסתכלי אחורה! ומאחוריו בינתיים מתגנב הרוצח -כל הקטעים שבהם מדברים על סרטי אימה. -הקטע שבו סנדי ודיואי מדברים על מה יהיה אם יעשו עליהם סרט אימה. עוד משו שצריך לזכור זה שעד שהסרט הזה יצא סרטי האימה לקחו את עצמם מאוד ברצינות (ראו ערך סרטי סטיבן קינג היטובים והישנים), אחריו הם נהיו קלילים יותר (חלקם), משעשעים יותר, מודעים לעצמם...אז נכון שהם לא מפחידים אבל זה נחמד לראות אותם. הצעקה הוא ללא ספק סרט מאוד חשוב, מרכזי ומשמעותי בז'אנר הזה. עד לא מזמן לא חשבתי ככה, ואפילו התווכחתי עם מישו על כמה הסרט הזה אידיוטי ומיותר, אבל אז ראיתי אותו שוב...כמה שהוא צדק!