מה קורה עם "המקלדת"

טיפקסית

New member
אישרתי השתתפות

בתקווה שלא יחליטו לבטל לנו את ההדממה בבסיס בעיקרון זה אמור להיות יום חופש שלנו בבסיס אבל האלוף פיקוד החדש שלנו רוצה לבטל את החופש שלנו בחול המועד אבל הסיכויים קלושים שזה יקרה אישרתי השתתפות יש לי חמישה פורומים שונים מי בא? אהה ומשם אני נוסעת להופעה של הדג נחש זה מה שנקרא יום בפנאן

אמרתי כבר וגם אישרתי את הגעתי

"המקלדת" איך אפשר לא לבוא חחחחח ומה דעתך לענות על מה ששאלתי אותך? בלי לעבור נושא אה? מה מפחדת מהאמת ??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טיפקסית

New member
הנה תשובה

הקטע של העונש הוא חלק מהסיפור,והסיפור כולו נכתב בהומור וברוח טובה ולא שום דבר מעבר לזה. מה אני רוצה להעביר? את יודעת לפעמים בהרבה טקסטים יש גם מסר,ואם יודעים לקרוא טוב בין השורות מוצאים אותו. נסי את הטקסטים של טיפקס אולי תלמדי משהו. ואגב-אני מתנהגת כמו ילדה קטנה,מדברים על החמור אחיינית שלי בכיתה ו' וכותבת טוב יותר ממך אז אנא ממך,תתבגרי. קשה לי להאמין שאת חיילת,לפי הצורת כתיבה את אולי בכיתה ו' וגם זה בקושי.

בוקר טוב לכולם חחחחח

מה את יכולה לומר רק על הכתיב שלי. ניראה אותך מתמודדת עם עצמך באמת, ולא מתעסקת במה שאחרים אומרים או עושים. אני שאלתי אותך כול כך הרבה שאלות, ואת לא יכולה לענות אפילו על אחד. שימי
אה. ילדה קטנה אני? אוולה צודקת, אני ילדה קטנה גאה
. חחחח(תנסי משהו אחר אה) אבל אם כבר מדברים על ילדה קטנה תראי מי מדברת.חחחח אומרת לי ללכת ללמוד, לפני שאת מבקשת ממני תבקשי מעצמך ללמוד קצת מוסר לא הרבה.(תעשי לעצמך טובה,,,,,,,, ותשתקי היה עדיף מלומר דברים כאלה מפגרים,חחחחחחח) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גו אוריה ,,, גו אוריה ,,, גו אוריה . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תנסי משהו אחר לא ילך לך זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי שאת יותר חכמה מזה. אוהבת את כולם
יום טוב אנשים לפני שאת מדברת תחשבי כדי לא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוד כבר אמרתי שאני ילדה לא?../images/Emo3.gif

בכול אופן מרגישה ילדה,,,,,,(מה קרה שיר בלחץ לוחץ אליך חחחח)תנסו משהו אחר עם יש בכלל חחחחחחחחח
צום קל למי שצם וסליחה אם עשיתי למישהו משהו וזה באמת מכול הלב.וזה שאתה מבקש סליחה זה לא שאתה מחפר על מה שעשיתה,אלא אתה מראה שאתה באמת רוצה להשתנות ולשנות את הטעיות שלך,מה לעשות כולם בני אדם, וכולם עושים טעיות בחיים.ואם אתה לא מבין שאתה עושה טעות הבעיה קשה יותר.מקווה שתצליחו להבין מילים כאלה קשות אה חחחחחח (או שבשבילכם תמיד אני ידבר יפנית חחח
) יום לפני כיפור יאללה לבקש סליחה לא יוריד מן הכבוד רק יעלה, קחו לצומת
. אני באמת מוסרת לכולם את אהבתי
וצום קל לכככולם
ערב נפלא אנשים

סתם זה הכול סתם,,, לא זזים מהגולן:-

אם אני לא הייתי באה לפורום הזה,,,,לא רק שלא היה לכם הודעות סתמיות, היית ממשיך לכתוב לעצמכה חחחחח סתם סתם קבל באהבה אה
ודבר שני בנינו אתה יודע שההודעות האלה לא סתמיות,,, (אבל שיר בלחץ עושה קצת לחץ לא???חחח
אה ועומר גמר חתימה טובה מותק

תודה ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

וצודק כול אחד בדעתו יחייה.ודרך אגב, כבר אמרתי את זה באיזה שירשור לילה נפלא

אתם יודעים עכשיו בא לי לומר על.....

אמרתי פה לא זזים מהגולן, ואחר כך חשבתי על הקטע הזה. (ועוד משהו אני יודעת שזה פורום של קובי אוז ובקשר למוזיקה אבל חשוב גם הנושא הזה.) טוב אז לא זזים מהגולן:תראו הגולן וישובים של המתנחלים אלה שטחים שכבשנו אותם, כבשנו אותם בידיעה שיום אחד נחזיר אותם, וידענו שנחזיר אותם למטרת שלום, אז כול אלה שלא מפנים סתם מעקבים את תהליך השלום. טוב, טוב,טוב זה באמת לא קשור אבל אני אוהבת קצת קצת להצחיק חחחחחחחח

למעלה