מה קורה עם הפורום???????

מה קורה עם הפורום???????

הרבהההההההה זמן לא הייתי פה .... מה קורה עם הפורום???? לפי מה שאני רואה הוא נהיה קצת שכונה....... (האשכול האחרון נתן לי תהרגשה......)

טוב

הכוונה בשכונה היא לפורום לא רציני ולמה כי לפי ההסתכלות הראשונית ילדה שלפי ההימור שלי היא לא בת יותר מ14 שמה פה הודעה דבילית על חתונה שלה ושל ג'ון , לא רק שזה דבילי לחלוטין אנשים גם עונים על זה ואומרים לה מזל טוב.... דיי שכונה לא???.

lollapalooza

New member
הילדה בת 17

ובקשר לזה... תשמע, גם אני לא מתלהבת משרשורים כאלה, אבל זה פורום פתוח וכל אחד יכול לדבר על מה שבא לו ולהביע את דעתו, ואם זה מה שבא לה לכתוב, אז סבבה. ועכשיו כשחזרת תוכל לפתוח שרשורים מעניינים...

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif הבן אדם צודק, זה שירשור

מטופש ומיותר לחלוטין. זה פורום ללהקה לא לסגידה לאחד מהחברים בה. ומדובר על מוזיקאים ולא דוגמנים. מה היה קורה אם הם היו מכוערים?

lollapalooza

New member
שניכם צודקים אבל

שוב- יש לה זכות לכתוב מה שהיא רוצה. לא נראה לכם
אל תגיבו, תתעלמו. תרימו את הרמה עם הודעות משלכם.

כןןןןן... הילדה הזאת...

ממש מורידה את הרמה של הפורום אני רק אומרת ככה כי בא לי זה לא שאני חולמת על חתונה מגיל4 כל החיים שלי , והנה, סתם אחד חתיך וכו'... אל תגיב בכלל אין לי זכויו כבר אז גם אץ זה אני אשאיר בפנים- כמו כל שאר הרגשות שלי טוב

הילדה הזאת.......

לא סוגדת לו מה אסור לאהוב
בכלל בכלל בכלל
בכלל בכלל בכלל
בכלל בכלל בכלל
נכון, אסור.. את הרגשות אני אשמור עמוק בפנים... עד שאני אנסה להתאבד שוב.אין סיכוי... אין שום דרך למה אני צריכה לסבול בלי לדעת למה אני סובלת
מה עשיתי רע
אסור לחשוב עליו בכלל
אסור לי להעריך אותו בתור אומן
אסור

Vdrums

New member
לחלום על חתונות ולהזיל ריר

על תמונות זה לא הערכה לאמן.

אתה יודע

יותר טוב ממני מה אני מרגישה נכון
אני לא. אתה מילא לא תבין. רוצה לדעת מה אני מעריכה אצלו
זה לא התמונות. בכלל לא. זה מה שהוא. אוףףףףףף אתה ממילא לא תבין לא צריך. אני אחוז למחשבות שלי ופסיק להרגיש. ואז אפסיק לחשוב.

SirPsychoSexy1

New member
אני חושב שאתה צריך להתבייש...

זכותה לרשום מה שהיא רוצה וצריך לברך אותה על זה שהיא מנסה לעורר את הפורום תפסיקו לרדת לה לחיים היא בסך הכל רשמה דברים בצחוק אותי זה הצחיק אם זה לא מוצא חן בעיניך אתה לא חייב לצעוק את זה בקולי קולות...

---------

זכותה לרשום בפורום מה שבא , לא ירדתי לחיים שלה . הפורום לא כלכך מת (לעומת מה שהיה פעם....) וזאת לא הדרך לעורר אותו הודעה כזאת שאמורה לעורר תפורום רק מרחיקה ממנו אנשים.... לא צעקתי את זה בקולי קולות רק התייחסתי לזה בהודעה שלה. אני לא אמרתי לה אסור לרשום את זה בפורום ולא משהו בסגנון פשוט אמרתי שזה אחד הדברים שעושים את הפורום הזה שכונה.....

DAN1EL

New member
יש בזה משהו,

אבל זאת לא סיבה לפתוח את שרשור התלונות המטופש הזה. יש לך בעיה עם המצב הנוכחי של הפורום? אז תעשה עם זה משהו, במקום להתלונן.

------------

אם יש דרך יותר טובה מאשר להפנות את תשומת הלב של חברי הפורום לבעיה אז בבקשה תציע אותה, אני לא מנהל את הפורום והדברים שאני יכול לעשות הם מועטים....

Vdrums

New member
בקשר להתנהלות הפורום

אתה יכול לעשות הרבה דברים, אתה לא חייב להיות מנהל בשביל זה. ואם יש משהו שאתה לא יכול טכנית אתה יכול לפנות למנהלת ואני בטוח שהיא תקבל בברכה רעיונות מקוריים.

לא נכון!

אתה מעביר עליה ביקורת ! כמו שאתה כותב בפורום הזה מה שאתה רוצה גם היא יכולה! ואיך בכלל אתם יודעים שהיא מעריצה\אוהבת אותו רק לפי איך שהוא נראה?! אתם לא יכולים להיכנס למוח שלה או ללב אז אתם בחיים לא תדעו!

lollapalooza

New member
אוקיי אנשים כנסו ../images/Emo26.gif

תראו, אני בהחלט מבינה שיש כאלה שחושבים שההודעה של מירית לא הייתה במקום או שזה גורם לפורום להיות "שכונה". בסדר. אבל מצד שני אני מבינה גם את מירית שסך הכל רצתה קצת לצחוק איתכם ולא התכוונה לעורר פה מהומה. עכשיו, אני מאוד בעד שיהיו פה שרשורים בעניין הלהקה והמוזיקה אבל סך הכל לכל אחד ואחת פה יש זכות לבטא את מה שהם חושבים, כל עוד הם לא עוברים על התקנון. מי שחושב שיש הודעה שלא במקומה, מוזמן להתעלם ממנה ואם זה ממש מפריע לו שיפנה אלי בפרטי. מעבר לזה- אני מאוד אשמח לכל שרשור בעניין הלהקה, וגם
פה ושם זה מצויין. ובעניין הטענה ש"אני לא המנהל אז אני לא יכול לעשות הרבה"- תשמעו, אף אחד לא אמר שרק מנהלים יכולים לתרום לפורום. בדיוק להפך. זה שאני המנהלת זה לא אומר שזה הפורום שלי. בשום אופן לא. זה הפורום שלנו ואתם יודעים טוב מאוד שבלעדיכם הפורום ייסגר. מי שיש לו רעיון כלשהוא שהוא מעוניין להעלות לפורום- בבקשה. אני אשמח מאוד. ואם הוא צריך עזרה או לא בטוח- אתם מוזמנים לפנות אליי במסר או במייל בכל שעה. סופשבוע מצויין לכולם.

למעלה