מה קורה עם השביתה???!!!

milaP

New member
מה קורה עם השביתה???!!!

מתי זה ייגמר??!!! ויותר מזה - איך אני יכולה לדעת אם יש שביתה?? אם באמת לא לומדים? כל כך רציתי כבר להתחיל ללמוד תואר שני. ועוד לא היה לי שיעור אחד... מה יהיה? מתי אתחיל ללמוד??? מזכירות החוג גם לא נותנת תשובות מדויקות: "אם יש שביתה אז יש לך בלוח מודעות איזה קורסים מתקיימים" (הקורסים שמתקיימים בכלל שייכים לשנה ב - אז אי-אפשר פשוט להגיד שבזמן השביתה אין בכלל שיעורים של שנה א? קצר ולענין). ואיך אדע אם השביתה נגמרה אם לא תמיד בחדשות מדברים על זה??? נמאס....! ואין לי כבר כוח...

IdanXP

New member
שביתה

כל עוד לא אמרו אחרת בחדשות... השביתה ממשיכה. פשוט ככה. ברגע שהשביתה תיפסק ויחזרו למתכונת רגילה יודיעו על זה ואני בטוח שתשמעי על זה.

stkachov

New member
אם לא מדברים על זה

אז השביתה נמשכת כרגיל. ברגע שהיא תגמר זה יופיע בכל מקום. אל חשש, את לא תפספסי את זה.

stkachov

New member
בבקשה

תאמיני לי שיש רבים שמקנאים בך
לי למשל אין סביתה. כל המרצים שלנו מלמדים. בכיף הייתי מתחלף איתך ומטייל איפשהו בזמן הזה.

milaP

New member
לי נמאס כבר לטייל.....

שנה לא למדתי אחרי שסיימתי לימודים בתואר הראשון. רק עשיתי עבודות סמינריוניות וחיכיתי ללימודי תואר שני. ומה בסוף... שוב לחכות.... וגם אין לי כוח אח"כ להיות בלחץ כי צריך להשלים את מה שפיספסנו כי היתה שביתה! דרך אגב: מה עושים הסטודנטים במצב כזה? כאשר הם חוזרים ללימודים, הרי נשאר פחות זמן ללימוד הקורסים. ואז....איך משלימים?

amitk80

New member
תהני מהמצב הזה

אני למשל לומד בזמן השביתה ואני אספר לך מקרה. יש לנו קורס בסטטיסטיקה בשנה ב' שנקרא מודלים סטטיסטים א'. לקורס הזה יש שתי הרצאות. אחת ביום ראשון מ 12:00 עד 16:00 שמלמד מרצה זוטר (שאליו אני לא יכול להגיע כי יש לי כבר קורס באנגלית מתקדמים 2 ואוסר להבריז מהקורס וזה נוכחות חובה באנגלית) וביום שני מ 12:00 עד 16:00 שמעבירה את זה מרצה בכירה ששובתת כבר שבוע שני ברציפות. התרגולים למעשה מתקיימים כרגיל. אז מה למעשה קורה? קורה שחצי קורס שרשום למרצה הבכירה פשוט נדפק ומגיע לתרגולים בלי לעבור את ההרצאות שמלמדים שם דברים חשובים ומתחיל להיווצר מצב שבו יש חבר'ה שמבינים מה הולך בתרגול וכמובן דואגים להראות את זה ולהחצין את זה כמו ילדים קטנים ויש כאלו כמוני למשל שלא מבינים מה הולך שם. מה החוג לסטטיסטיקה אומר: תסתדרו וזה המצב. היום אני אישית כבר כמעט פניתי למתרגלת בעצבים כי זה מצב לא תקין. היה סטודנט אחר בחוג שלי שכבר עלה עם הנושא הזה למזכירות החוג ושטף אותם על הביזיון הזה. מה אני בא להגיד milaP? תהני מהמצב שבו את נמצאת כי זה מצב עוד יחסית טוב ואני לא מאמין שידפקו אותכם.

milaP

New member
כן, המצב שלך יותר גרוע..

אני בכלל לא מבינה איך אפשר לדרוש מהסטודנטים להגיע לתרגול כאשר אין הרצאות של קורסים..! לתרגל משהו שלא מלמדים??!!! איזה ביזיון! ומה אח"כ? הם יגידו כאילו שעברתם את הקורסים ללא הרצאות??!! זה ממש לא בסדר. במה הסטודנטים אשמים? מילה.

זאת לא הבעיה !!!

אפשר לתרגל משהו שלא למדת. אני אישית מבינה את החומר בתרגולים יותר טוב מאשר בהרצאות. הבעיה היא שמחצית מהסטודנטים כן עוברים את החומר בהרצאה, נוצר פער בין הסטודנטים שבסופו של דבר יגשו לאותו מבחן, וכמובן שיראו את הפער בציונים. ולעמית...תתלוננו, זה ממש לא בסדר שאתה צריך לסבול כי יש לך אנגלית באותן שעות.

amitk80

New member
אני מבין

אני מסכים אם אירנוששש שאפשר להגיע לתרגולים בלי הרצאות, אבל שלא יצפו ממני לדעת את החומר ברמה מספיק גבוהה אם לא עברתי הרצאות. זה היה נוראי לשבת בתרגול ולא להבין מה הולך שם עם כל מיני נוסחאות. מדהים איך זה שלא חשבו על זה בחוג שיוצר פעם בין הסטודנטים. כבר היום הרגשתי את זה טוב כאשר שתי סטודנטיות פוסטמות (יסלח לי מנהל הפורום) היו חייבות להחצין את העובדה שהן יודעות את החומר כי הן הלכו להרצאה וזאת לא פעם ראשונה שהם עושות את זה. זה היה ככה בשבוע שעבר. למי בדיוק אני אמור להתלונן? למזכירות חוג שמצפצפת על הסטודנטים? ללכת לראש החוג? הבעיה אצלי בחוג שהסטודנטים כולם צועקים שזה לא בסדר אבל בתאכלס אני לא בטוח שמישהו יזיז את התחת שלו להתלונן ולשנות את המצב. אני יודע על סטודנט אחד שכבר הלך היום להתלונן בפני המזכירות על הביזיון הזה. האמת שכבר העליתי את הנושא בפני יניב בן שושן (נציג החוג לסטטיסטיקה וסגן יו"ר האגודה) אבל אני אישית לא תולה בזה יותר מדי תקוות. גם עליו למען האמת לפעמים מצפצפים. מה עוד יש לנו לעשות? להדפק? ללכת לדיקן הסטודנטים? אני שואל ברצינות כי זה גועל נפש! heeeeelllppppppp

TheBigBrother

New member
ואו ואו

אל תקח את זה כל כך קשה. בסה"כ בעיה קטנה שנוצרה כתוצאה מהשביתה

תשמע אחי

אני רואה שאתה לחוץ עם העניין הזה, אני במצבך הייתי לוקח את הספר מהסילבוס ( או כל כמעט כל ספר אחר בסטטיסטיקה - סך הכל מדובר רק ברגרסיה פשוטה) של הקורס ועובר קצת על ההתחלה כדי לקבל מושג לגבי מה שהולך . אם לא מתאים לך למידה מספר, אתה מוזמן לפנות אליי עברתי כבר על החומר הזה בכלכלה ...

amitk80

New member
תודה גבר

למה למדתם את זה בכלכלה? למה טימטמו לכם את השכל עם זה?

flutter girl

New member
אני די בטוחה שסטטיסטיקה

זה מקצוע נרחב שנלמד כמעט בכל פקולטה, או לפחות זה מה שהבנתי.

stkachov

New member
למי שאתה צריך לפנות

זה לשר האוצר, ולשאול אותו מה קורה עם המו"מ עם המרצים ומתי השביתה תפסק. הבעיה שנוצרה אצלך נובעת מהשביתה, אף אחד אחר לא אשם בזה. לא המזכירות, לא הסטודנטיות שהולכות להרצאות, ולא המתרגלים. אם אתה רשום למרצה האחר, אז לכשהוא יתחיל ללמוד, צריך לדרוש שהוא יתחיל ללמד את החומר מהתחלה, והקבוצה שרשומה אליו צריכה להבחן על החומר שהוא יספיק להעביר לכם, ולא על כל החומר של הקורס. זו בעיני מטרה מוצדקת לשאוף אליה. אין טעם לבוא בטענות לסטודנטים אחרים שכן מבינים את החומר, ואתה לא מבין אותו כי המרצה שלך שובת ואתה הולך להרצאה אליה אתה לא רשום.

למעלה