מה קורה עם התשתיות בלוד?

lsd600

New member
מה קורה עם התשתיות בלוד?

האם למישהו ידוע אם יש התקדמות בתקציב למטרת שיפור התשתיות הזוועתיות והכבישים בעיר?

אני אשמח אם נוכל כולנו לכתוב

כאן על מה שמציק ועל מה שמעיק ופעם בשבוע נעביר את זה הלאה.. למקבלי ההחלטות בעיר... לכו על זה... שי

lsd600

New member
אני לא מתגורר בלוד...

אבל זו עיר שאני נמצא בה לא מעט בעיסוקים שונים, בין אם במהלך העבודה, חברים ואירועים שונים. אם אני לא מתגורר שם והעניין מדאיג אותי, אז על אחת כמה וכמה- מי שגר בעיר, או שהאנשים כבר התייאשו? אם יש כאן מאן דהו שיכול להעביר את זה למקבלי ההחלטות, יהיה מצויין.

ברור שיש...

כל אדם יכול לקבץ את ההודעות על מסמך וורד... להדפיס... לקחת את המודפס ו"להניח" על שולחנם של מקבלי ההחלטות. דרך פשוטה יותר היא להכנס למשרדו של מקבל החלטות זה או אחר ולהפנות אתתשומת לב מחשבו של הנ"ל לפורום המשתבח והמתפתח... חכו חכו... אני עוד אראה להם את הפורום הזה... שי

lsd600

New member
כדאי מאוד שתראה להם...

בסך הכל זו עיר שיש בה הרבה לשפר, ויש תקווה!!! לדעתי, הכל מתחיל באיך שהעיר נראית. התשתיות יהיו טובות - האנשים גם ינהגו אחרת, אנשים יתנהגו אחרת, יהיו פחות תאונות, פחות ילדים דרוסים, פחות הצפות בכבישים ופחות סירחון... חובה לעשות שינוי!!!

lsd600

New member
אני לא מבין למה אף אחד לא עושה משהו עם זה...

אין ספק שמבחינת הניקיון יש התקדמות עצומה ובאמת נהדר לראות כמות גדולה של מנקים עובדים בלי הפסקה וממרקים את העיר, אבל עדיין בעיית התשתיות מטרידה...

למעלה