מה קורה עם ה...

aniviel

New member
מה קורה עם ה... ../images/Emo35.gif

לחלק מכם נתתי כתובות של שחקנים, שלחתם מכתבים? יש למישהו חדשות בנושא
ידיד שלי קיבל מכתב מסיר איאן מק'קלן לפני יומיים אז......

shlox

New member
אני קיבלתי רגליים קרות...

ולא, אין לי מה לכתוב במיוחד... חוצמיזה שלכתוב מכתב זה כל כך קשה יותר מאימייל, לדוגמא. אני לא מסתדר עם זה..

../images/Emo5.gif

ידעתי ששכחתי לעשות משהו! *חובטת את הראש בשולחן* stupid stupid stupid

ThisIsJustME

New member
חחח למרות שהייתי ממש כבר

בכל ההכנות לשלוח לאורלנדו בלום מכתב לא שלחתי...
לא יודעת מה לכתוב לו...

Drums

New member
לירון../images/Emo26.gif

אני יכול לקבל את הכתובת של סיר איאן מק'קאלן?
תודה..

cutieliji

New member
כתובות של שחקנים????

בבקשה תתנו לי!!!!!!!!!!!!1 אני ממש ממש חדשה פה ועוד לא קיבלתי!!!!

cutieliji

New member
אהה... כתובות של י אני רוצה... אוקי

ההוביטים (אלייז'ה שון בילי ודום), אורלנדו וליב טיילר אם אפשר.

אנה01

New member
גם אני רוצה!!!!!!

אם אפשר של אורלנדו בלום החתיך...ההוביטים וויגו מורטינס ושל ליב טילר!!!!!! תודה מראש

cobainos

New member
לירון,שאלה לי אלייך

מה אני יכול לכתוב כבר לשחקן?משהו מקורי ולא"אהבתי מאד את המשחק שלך בלה בלה"...בטוח שאת כתבת משהו שונה ,אני ממש רוצה לכתוב להם אבל פשוט לא מוצא מה.

aniviel

New member
כל מי שביקש כתובות...

אני אשלח לכם במסרים בהמשך היום
חשוב שתדעו שויגו מורטנסן לא מקבל מכתבים בכלל, הוא הודיע על זה רשמית. אורלנדו, ליב, אלייז'ה ודומיניק לא מגיבים הרבה למכתבים ולעיתים מאוד רחוקות... אורלנדו מדי פעם, כשהוא כבר שולח הוא שולח חתימות מודפסות וזה לא משהו
אני בכל מקרה יכולה לתת לכם את הכתובות שלהם (חוץ מויגו) אם אתם ממש רוצים, אבל שתדעו שזה דיי אבוד. בילי, שון אוסטין, ג'ון רייס דיוויס, פיטר ג'קסון ועוד... ידוע שהם עונים הרבה ועל סיר איאן מק'קלן יש שמועות שהוא הפסיק לענות אבל לא שמעתי על זה הרבה אז אני מאמינה שזו טעות כי גם הוא היה עונה המון. cobainos, אם אין לך מה לכתוב אז תוותר על זה
לבילי, שאותו אני הכי אוהבת משר הטבעות, כתבתי סיפור ארוך ואישי, אני לא אדבר על זה בפורום מן הסתם חח
לאחרים שכתבתי היה לי פחות מה להגיד, כמובן שניצלתי את העובדה שאני מנהלת את הפורום וסיפרתי להם על הפורום, חוץ מזה שרק העובדה שאנחנו מישראל כבר מבדילה אותנו מהרוב, קשה לי להאמין שהרבה אנשים מישראל שולחים להם מכתבים. אפשר תמיד לשלוח גם משהו קטן וסמלי, אני שלחתי לסיר איאן מק'קלן חמסה קטנה... זה כבר מגביר את הסיכויים לקבלת תגובה
חח

cutieliji

New member
בילי עונה הכי הרבה?

איזה כיף! אני ממש ממש מחבבת אותו והוא אחד השחקנים שאני הכי אוהבת משם. הוא נראה נחמד לאללא. אני חשבתי לספר משהו על כמה אהבתי את הסרט, אבל לא נראה לי שזה יעניין אותם. סיפורים אישיים, אנ'לא יודעת. כאילו, אני באמת, אני כל כך רוצה לכתוב משהו, אבל צריך להקדיש כל כך הרבה זמן כדי לחשוב, מה לכתוב כדי שיענו לי על זה? אני הולכת לשלוח לכמה מהם, שאני אדע מה. זה באמת משהו שדורש הרבה מחשבה.

aniviel

New member
אני נמצאת בפורומים...

של אוספי חתימות, הם שולחים מכתבים להמון מפורסמים במטרה לקבל בחזרה חתימות שלהם על תמונות... ככה שיש לי כמה טיפים לתת לכם, אני אשלח את הכל במסרים. אני שלחתי לפני בערך 3 שבועות מכתבים לבילי, ג'ון, דומיניק, אורלנדו ואנדי סירקיס (זה לפני שגיליתי מי עונה הרבה ומי פחות)... ובערך לפני שבוע וחצי שלחתי לסיר איאן מק'קלן. אני לא מצפה להרבה אבל אני גם יודעת שלוקח להם המון זמן להגיב בדרך כלל ככה שאני אתן להם עוד כמה זמן

aniviel

New member
שלחתי מסרים לכל מי שאמר שמות...

של שחקנים שהוא רוצה

למעלה