מה קורה עם יפעת? יש משהו חדש?

• פותח הנושא noy2
  • פורסם בתאריך
אני עדיין כאן..

מחכה ומצפה ומחכה ומקווה, אבל כנראה שטוב לה שם יותר מידי..

חן123

New member
יפעת, יש סימנים?

מוניטור? משהוא? אני ילדתי 3 ימים אחרי התאריך וזה היה ק-ש-ה, אבל אני בחודש תשיעי פיתחתי אלרגיה לכל מה שזז-כשהשיא היה אלרגיה למים (כן, יש כזה דבר). בכל מקרה שיהיה בהצלחה חן

חנצ´וק..

התל"מ שלי הוא יום שני, אני מקוה ללדת לפני אבל משום מה נראה לי שהיא לא עושה סימני יציאה.. לא עשיתי שום מוניטור ושם כלום, אני מאמינה שאם אני לא אלד עד יום שני, אני אלך לעשות מוניטור. עכשיו אני כל הזמן בודקת שהיא זזה.. וכן, זה ק-ש-ה, אבל אני גם די מפחדת מהלידה.. אז אני לא יודעת מה יותר קשה.. אני יודעת שזה עובר אבל שאת לפני, ולא יודעת למה לצפות, זה מפחיד..

חן123

New member
יפעת

איפה את מתכננת ללדת? את מתכוונת לקבל אפידורל? הטיפ הכי גדול שיש לי לתת לך הוא כשאת מגיעה לחדר לידה אם הקבלה מפוצצת מנשים תעשו אחרוה פנה ליולדות אחר. זה נשמע מטורף אבל מה שאני עברתי עם חדר לידה מפוצץ היה עוד יותר מטורף. אני לא מצרפת לך את סיפור הלידה שלי כי הוא קשה, ולא ניראה לי שצריך לקרוא אותו יומים לפני התל"מ, אבל הקושי נבע מהעומס והשלב המאוד מאוחר שנכנסתי לחדר לידה (כי לא היו מיטות) חן

חן123

New member
יפעת

אני ילדתי בבלינסון אבל אין לזה שום משמעות, זה פשוט היה יום מחורבן ללדת בו שם (יותר נכון לילה), היה בום של לידות וזה התבטא גם בתנאי האישפוז. יומיים אח"כ כשהגל שלי השתחרר נישארתי אחרונה (כי התלבטו אם לשחרר אותי בגלל אלרגיות) וכל המחלקה הייתה ממש ריקה. זה פשוט מזל (או חוסר מזל)

גם אני אלד בבלינסון..

אני באמת מקווה שזה רק עניין של מזל כי לא שמעתי סיפורים משהו על הבית חולים הזה..

חן123

New member
על כל בית חולים יש סיפורי זוועה

החוכמה היא פשוט לא לשמוע אותם. מלא חברות שלי ילדו בבלינסון והיה להן אחלה. אני פשוט נפלתי על יום מחורבן. אה, כן, והרבה אסרטיביות אם צריך (אצלי היה צריך), ומישהוא שיודיע בפורום שילדת...

יפעת חמודה, גם אני ילדתי בבלינסון

והגעתי כשחדר הלידה היה מפוצץ באנשים, זוגות המתינו במסדרון - אבל אני הגעתי עם ירידת מים ופתיחה של 3 ס"מ ומחיקה מלאה, כך שתוך שעה כבר הייתי בחדר לידה, לפני כולם בשעה הזו לא נתנו לי לעמוד במסדרון אלא הכינו אותי לחדר לידה באחד מחדרי הבדיקות - עברתי בדיקת רופא פעמיים, נתנו לי ללבוש חלוק, חיברו אותי ל"ברז", לקחו בדיקות דם - בסה"כ מאוד יעילים הם היו ממש נחמדים, ואפילו שהיה לחץ הכל נעשה בסבר פנים יפות תראי, כל אחת חווה את הלידה בצורה אחרת - יש סיפורי זוועה ויש גם סיפורים נחמדי, ויש גם חצי-חצי (כמו אצלי למשל) אני חושבת שצריך להיות רגועים, ויסלחו לי חברותי - לא להגיע עם אסרטיביות בוטה מידי ועם רשימות לידה אני מאמינה שבסה"כ כולם נמצאים שם כדי לסייע לך קודם כל, ודואגים לבריאות שלך אני להפתעתי החלטתי להיות רגועה, "זרמתי" עם כל דבר, ופשוט רציתי להיות אחרי אני מצרפת את סיפור הלידה של אלה, אם את רוצה לקרוא סיפורים נוספים תוכלי למצוא אותם בפורום הריון אחרי טיפולים וגם בפורום להיות הורים העיקר שיעבור בהצלחה בקלות ובבריאות

חן123

New member
אם אני לא הייתי אסרטיבית

עדיין הייתי יושבת על הספסל ומחכה למוניטור. כשיש יולדות פי 3 מאשר מיטות אין ברירה. אגב, אני ישבתי במסדרון עם בחורה עם ירידת מים שלא הייתה עבורה מיטה, כך שהמצב היה חמור מאוד.

ettyh

New member
לידה קלה

יפעת בוקר טוב במקרה נכנסתי לאתר הזה , היות ויש לי סנטימנטים ליולדות אחרי שילדתי בת לפני כשנה בבית חולים בילנסון וגם אחרי טיפולי IVF ישושוב יש לי רגישות לנושא . בכל אופן אם עדיין לא ילדת תיצרי איתי קשר ואני יכולה לעזור לך חברה טובה שלי מילדת בבבלנסון והיא אמורה השבוע להתחיל לעבוד שוב לאחר חופשת לידה . במידה ואת צריכה עזרה אשמח לעזור - היא בחורה מאוד נחמדה ואנושית. בהצלחה ולידה קלה אתי

מירי פ

New member
מצטרפת בחום להמלצה

אני ילדתי בתל השומר- וגם בגלל פיצוץ בלידות (17 לידות רק עד השעה 14:00 בצהריים)- היה מזעזע באמת לא חשבתי על האפשרות לעשות "אחורה פנה וללדת במקום אחר") אני יחשוב על זה בפעם הבאה.......

מירי פ

New member
שלום למלכה!!!

אני יותר בפורום להיות הורים אבל עקב העליה החריגה במשקל (ואני מדברת על ממש חריגה) החלטתי שיהיה נבון להכנס גם לפורום הזה.... נכנסתי לקישור פה של המכון להרזיה בעזריאלי (אידלמן או משהו כזה?) ןלא הבנתי על מה לוקחים 1600 שקל- תוכנית ההרזיה לא אישית- יש 100 משתתפים בהרצאה לא נשקלים ולא כלום מישהי יכולה להאיר את עיניי?

אין לי פינה של מושג

אני בכלל לא אוהבת את כל הקהל ההמוני הזה שלמרות שיותר מ-80% ממנו צריך את הדיאטה 50% ממנו מגיעים לראות ולהראות בקבוצה בעלת חשיבות כזו וכדי לספר בחבר´ה של החבר´ה הטובים שהם שייכים לקבוצה אם כבר קבוצה אז שומרי משקל או מירי בלקין הרבה יותר אמיתי ומחובר למציאות גם מבחינה כספית זו דעתי למרות שאני לא אלך לאף אחד מהם (הייתי בשניהם ואני לא אחזור כי לא מתאים לי באופי..)

מירי פ

New member
אז אנחנו דומות מאד....

גם אני הייתי בשומרי משקל (עוד לפני שחשבתי בכלל על ההריון) ואחרי כמה מפגשים פשוט לא חזרתי- לא בצלחתי להוריד כלום. לא מתאים לי בכלל. אגב גם שומרי משקל בכלל בכלל לא זולים אלא מאד יקרים. עשקנים

למעלה