מה קורה עם כל היפים והיפות שלי ??????????????

מה קורה עם כל היפים והיפות שלי ??????????????

מה, לא מתגעגעים אלי ???? למה אין לי הודעות במסן ? אני ממש שני סנטימטרים מעלבון מלא !!!! אז מה אם לא תמיד אני מחוברת [יש לי בת קרצייה שגונבת לי כל היום את המחשב ומתחברת למסן שלה, אז כל הזמן אתם רואים שאני לא מחוברת...]. בכל מקרה, אני מתגעגעת אליכם טילים ואני אעדכן לאיזו הופעות אני מגיעה ואולי נוכל לארגן משהו יחד. אדווה... תגידי לאיזה בא לך ואני אתאים את עצמי ... מתה לראות אותך. לנהריה אני לא אוכל להגיע כי ביום הזה יש לי בדיקת מיי שפיר וזה להיות מרותקת למיטה [באסהההההההההה]. אבל אחרי זה אני מתייצבת. טוב, הולכת לקופת חולים עכשיו אחות רעיה צריכה לתת לי זריקה , אז ביייייייייי

חנוש124

New member
אריאלו'שש 3>

ניסיתי להיתקשר אלייך יום שני ולא ענית מאמי בהצלחה בבדיקה מאמי =]

לאהדורה

New member
|דובי../images/Emo221.gif אני אעשה לך תבדיקת מיי שפיר

בקניון! XD
אני מתגעגעת

ארי אין כמוך!!!!!!!!!!!!

אמא דאוגת של כולנו חחחחחחחחח מה שלום גילת המתוקה? אתצ תבואי להופעה בהרצליה?

אריאלה ../images/Emo24.gif,

חחח, אני אתאים את עצמי אלייך! בכ"ז, כבוד לנשים בהיריון.
בכל אופן - אם אני אהיה בארץ [... לונדון, פריז, אמסטרדם ובלגיה... הנה אני באה.
] ב26.8 [הרצליה] אני מבטיחה לקפוץ! חיפשתי אותך במסנ באמת וראיתי שאת לא שם הרבה זמן.
אבל אם את תרצי שאני אזכור לבוא, תצטרכי להזכיר לי כמו שעון דובר
הסיניליות שלי התפתחה אי שם בגיל 13....
ות
מקווה שהמי שפיר יעברו טוב.

doshie

New member
חח ניראה לך היא?!

היא תבוא אבל תוציא את כל המיים שבבריכה חחחח כמו בנורביט עם רספיושה שניכנסה למגלשה הענקית ובסוף שהיא הייתה אמורה לסיים היא עפה מהגדדר לבריכת ילדים והוציאה את כל המים טחחח ככה היא חחחחחח סתאםם כפרות עליה מה קורה שמחה בנשמה?

חחח גם את ראית נורביט

לא נראה לי שמתכוונים לפארק מים מתכוונים לקיבוץ. חח הכל טוב ופולי בישבילך בעצם פולי בישביל כולם

doshie

New member
חחחחחחחחחחחח

לא יודעת לדעתי היא ממש תפיל תבריכה לא משנה איפו ומה רשמת עם הפולי לא הבנתי בכלל חח יום טוב מאמי

עדי...אני קוראת הכל...יש לי עיניים גם בכתפיים

לא רק בגב... חכי-חכי........ את כבר תשמעי ממני [בעצם את לא מפסיקה לשמוע אותי כל היום...] גברת נורביט אני אראה לך מה זה.... זה לא שומן סתם... זה תינוק.

למעלה