מה קורה עם מאיה?

L e e e e e

New member
מה קורה עם מאיה?

האם היא שומרת על קשר עם ג'קו? ומה בכלל קרה או לא קרה ביניהם? בקיצור, אתן מוזמנות לקומונה של מאיה רוטמן (כי אני די לבד שם...). התחייבתי לתת בונוס, אז קבלו: ג`קו בחזרות על הסולו לקראת הגמר הגדול – הגירסה המלאה! קטע נסתר מאתר קשת.... תהנו, לי. *הזמנה זו מנוסחת בלשון נקבה אך מיועדת לשני המינים.

זה באמת קטע של ג'קו שלא ראיתי../images/Emo13.gif

תודה על הקטע, הוא באמת נסתר. .אין לו קישור באתר עצמו, איך הגעת אליו?? אגב,ממש שומעים שם כמה ג'קו היה חולה ומצונן
באותו יום.. ואח"כ עוד התנצל גם על זה שהיה חולה
לגבי מאיה, עדכנתי פה מהפורום הרישמי שלה על מה שעובר עליה.. ככל הידוע היא נשארה בקשרי ידידות עם ג'קו ,הם גם הופיעו יחד לפני ילדים בסיכון לא מזמן הנה האתר שלה http://forum.maya-rothman.com/

L e e e e e

New member
בונוס נוסף

אני מכירה את הרשמי שלה. זה פורום סגור ואני לא אוהבת שעוקבים אחרי.... בגלל זה נכנסתי רק לפורום בקשת. לצערי הוא עומד להיעלם ולכן עברתי לתפוז. לקטע הנסתר הגעתי במקרה. באתר קיימת הגירסה הערוכה. ועכשיו לבונוס

Karina85

New member
לי...

את בסדר את
ואני ממש אוהבת את מאיה בהצלחה עם הקומונה...

talytal

New member
וואי, כל הכבוד! ../images/Emo140.gif

לא כל יום אני מגלה שיש משהו שעוד לא ראיתי באתר של קשת, עם כמות החרישות שעשיתי עליו! איזה יופי! ושיהיה המון בהצלחה עם הקומונה. מאיה הייתה הפייבוריטית השנייה שלי אחרי ג'קו, ואני עדיין דואגת להתעדכן מה קורה איתה מדי פעם...

talytal

New member
../images/Emo13.gif היי אילתוש!

המצב? יש לי מחר מבחן, ופשוט לא בא לי. אז בינתיים אני קצת מורחת את הזמן עד שאני אהיה חייבת לחזור למחברות... אבל אחרי הוידאו של ג'קו בחזרות לגמר, לפחות המצב רוח שלי השתפר פלאים...

rootteem1

New member
טליטל בהצלחה במבחן!

גם לי יש וכ"כ לא מתחשק לי להתחיל ללמוד.. בעעע

rootteem1

New member
חח תודה מאמושש../images/Emo24.gif

אני זזה לשיעור מתמטיקה במחשב שמתחיל עוד 2 דקות.. ביוש כולנוששששש

eilati27

New member
כמו של כולנו...

שיהיה לך בהצלחה מחר ממי... את חסרה לנו פה...

talytal

New member
גם אתן חסרות לי, מתוקיזה! ../images/Emo140.gif

אבל עם קצת מזל, בקרוב יהיו חדשות טובות בגזרת הג'קו, וגם לי יהיה קצת יותר זמן להיות כאן.

Karina85

New member
בהצלחההה אני מזה מבינה אותך

בקטע של להכריח את עצמך ללכת לספרים ולמחברות... בעעע רותמוש היה תמונה שלו בגוסיפ שמצורף ל GO... ואת צודקת השורש לג'קו הוא ת.ש.ש חחח!!!

talytal

New member
קארינוש מותק! ../images/Emo24.gif

גם אני תשושששששששששה, אבל לצערי לא מהסיבות הנכונות...
איזו תמונה היתה ב-GO? משהו שכבר ראינו?

Karina85

New member
אני די בטוחה שכן

ואם לא בדיוק ראיתן, אז ראיתן תמונה שהפנים שלו בזווית אחת הצדה או משהו... חחח

Nova5

New member
טליטל, ../images/Emo50.gif מחר במבחן!

מז"א לא בא לך??!! מהר חזרה ללמוד! - אני בגלל הלימודים פספסתי שרשור של רותמוששש. איזה קולאז' היא הפציצה...רותמוששש, בהצלחה גם לך מחר! וכרגיל - אין כאן חדש - ווידיאו של ג'קו עושה את שלו. ריספקט ללי. אגב יש מצב לצרף אותו לשרשור הווידיאו שלנו? תודה לנשוא שנותן לנו פסק זמן לסיים כל הבחינות, אחרת... אפילו מועד ב' לא היה עוזר לנו ( אולי מועד ז'? ) בהצלחה לכל הנבחנות!

rootteem1

New member
נכון..

באמת זה לא קורה כל יום, זה קטע נדיר... ריספקט.. אוחחחחח כמעט שכחתי איזה חתיך הוא עם המשקפיים האלו גאדדדדדדד!!!!!!!!!

למעלה