מה קורה עם מוז???

d o r o n a

New member
מה קורה עם מוז???

אמרתם באפריל שהיא מגיעה לעונה שניה ומאז כלום נאדה גורנישט!!!! אז תהיה או לא??ואם כן כמובן מתי ביי ותודה וסליחה שאני מציק אבל אני ממש אהבתי אותה והיא הייתה מאוד קצרה ואני טוחן לאנשים תמוח שכשהיא תגיע הם ממש יהנו בקיצור כולם חושבים שאני סטלן שלא ממש ראה משהו אלא דימיין סדרה על גראס....

אפילו לא שידרו את העונה הראשונה

בשידור חוזר
מכעיס מאוד. אחת הסדרות הטובות ששודרו בערוץ!

גלׁ

New member
לגמרי

שיתעכבו עם העונה השניה אבל לפחות ש"ח של עונה 1. זה לא הגיוני שעבר כל כך הרבה זמן ולא היה שידור חוזר

Guy Schlesnar

New member
נצל"ש "מה קורה עם"

מתי העונה השנייה של פילדלפיה זורחת תגיע ליס? בינתיים שודרו 7 פרקים בארה"ב,ובשיא הכנות,כל פרק יותר טוב מהשני. אני מאוד מקווה שיס לא החליטו לוותר עליה. והשאלה השנייה של "מה קורה עם":מה קורה עם מנהלות הערוץ? כשהן עזבו את ניהול הפורום,אמרו שהן יישארו כאן כמומחיות,אבל מאז אין זכר להן.

gilriv

New member
עוד מעט גם ביס סטארז {13

במקום פלישה שנגמרת היום יהיה -
מעמעקים עם קריסטין בל {מבוסטון ליגל ומיס מארץ" בנתיים באים רכישות בערוץ{13}' ----------------------------------------------------------------------

מנהלות הערוץ -

אכן מצער שהן לא נכנסות לפורום כדי לענות לשאלות הגולשים ולקדם תוכניות. שלחתי להן מסר ואני אעלה את הנושא בפני הנהלת הפורומים בתפוז. ללא שיתוף פעולה עם הערוץ שלמענו הוקם הפורום, הפורום ימשיך להיות תקוע..ולמעשה הופך ללא רלוונטי ומיותר. אני מקווה שנראה שינוי בקרוב.

gilriv

New member
אני מקווה לעזור כי יש לי קצת אפשר

יש לי את כל הדברים האפשרים -אתר הבית של יס -ולפעמים אני זוכר מתי יהיה ביס עוד רכש טוב

gilriv

New member
כאילו שאתה יודע

בוואלה למשל .. כותבים שם מה שYES רכשו --אבל כרגע אחרי הסופרנוס אין ביס רכישות רק ביס סטארז אבל לא שככתי את -BIG LOVE בטח מ2006 2007

ih10

New member
כאילו שהוא יודע מה?

שיש אתר שקוראים לו וואלה?

hen chen

New member
נכון אבל זה לא יהיה אותו דבר

הדינימיקה בין טינה לג'ימי היתה מושלמת. איימי באה והיה נחמד, אבל לא כמו עם ג'ימי. אבל טינה היא זו שעושה את וויקנדאפדייט למה שהוא, ולא ג'ימי... או איימי... ועכשיו מישהו אחר? אני זוכר שהורשיו החליף את טינה לפרק אחד... בטח גם כדי לבדוק איך הוא יסתדר עם זה, ולא היה קרוב... לא היה קרוב... מה קרה להם בשנים האחרונות??? הם לא מצליחים לתפוס את עצמם, להעיף לעצמם סטירה ולהודות- אנחנו כבר לא מצחיקים כמו פעם, למערכונים שלנו אין פואנטה והכתיבה משעממת- בוא נעשה משהו!!!

ih10

New member
תשמע, כל פעם שהיה מישהו טוב חשבו

שאי אפשר יהיה להחליף אותו. בהתחלה עם צבי צייס, אחר כך עם דניס מילר ועכשיו עם טינה פיי. המון פעמים גם לקח זמן עד שמצאו מישהו שעשה את זה טוב. חלק מהעניין זה לעשות את זה בסגנון אחר ולא לנסות לחקות את מי שהיה עד עכשיו. השינוי של טינה פיי משמעותי כי זה אומר שינוי רציני גם בצוות הכתיבה, ורענון כזה יכול לעשות טוב לתוכנית (אחרי כל כך הרבה שנים שלא היה שינוי משמעותי חוץ מעזיבה של כמה שחקני מפתח)

יכול להיות טוב ויכול להיות

בכל מקרה, זה לא שיקול שנשאר לצופים לעשות זה בדיוק זה - לצפות! רק שמבחינתי, אני אוהבת את עניין המערכונים המוקלטים מראש (דיג'יטל SNL או משהו כזה...), אני חושבת שזה ממש נחמד וחדשני! כדאי לראות לאן זה מתפתח...

למעלה