מה קורה עם מזג האויר באזור שלכם?

מה קורה עם מזג האויר באזור שלכם?

אצלנו בצפון סקוטלנד הרוחות מאוד חזקות, עד 60 מייל לשעה, אבל אצלנו אין נזקים, כי אנחנו רגילים לרוחות. הטמפרטורות לעומת זאת זזות בין 4 מעלות אתמול ל-9 מעלות היום. 9 מעלות זאת בהחלט טמפרטורה מאוד לא אופיינית לחורף, בהתחשב בעובדה שהטמפרטורה הממוצאת אצלנו בקיץ היא 15 מעלות

באנגליה לעומת זאת יש אזורים וערים מוצפים לגמרי, אסון נוראי. אני מאוד מקוה שזה לא פגע באף אחד מבאי הפורום.

ספרו מה קורה אצלכם, לטוב ולרע, והכי חשוב - תשמרו על עצמכם

יוקלילי

New member
חורף אביבי למדי

אנחנו גרים בחוף הדרומי של אנגליה, ונהנים ממזג אוויר נעים וממוזג יחסית לעונה. 10-14 מעלות במהלך היום, אין רוח חזקה במיוחד, והגשמים מתרכזים בלילה. נראה שחם פה ביחס לשנים קודמות. אני חייבת לציין שאני נהנית, כי ממש חששתי מהקור. מזג האוויר פה טוב יותר מאשר בארץ, כי הגשם לא בא במטחים, והחום מעודן יותר, וכמובן שאין סופות חול ואובך.

לנו היה מזג אוויר מוזר...

שנה שעברה בשלב הזה היה שלג כבד, בקושי יצאתי מהבית, כבר במצעד של מייסיס לטנקס גיבינג ירד שלג... הפעם היה חם בטירוף, ברמה שהסתובבתי עם קצר.
&nbsp
אתמול התחילו לרדת הטמפ' ואפילו היה מעט מעט פתיתי שלג ויש מגמה של ירידה-דווקא נהניתי מהחורף הקייצי

alphadelta

New member
קררררר

אבל לא קפוא. אז אפשר לצאת. מקווה שכולכם בטוחים מטורנאדוים וסופות שלג או הצפות.

shuttles3

New member
אצלנו שבירת שיאי חום - היו 16+ בקריסטמס!

ושברנו שיא.
בשנה שעברה באותה תקופה היו 20 ס"מ שלג על הקרקע ובלאגן גדול. שנה לפני כן יום לפני קריסמס היה גשם קפוא רציני והיתה הפסקת חשמל בכל האזור כמעט (זה אזור של 6 מיליון איש). הטמפרטורות היו כ-10-. לנו היה מזל ואחרי פחות מיממה קיבלנו את החשמל בחזרה (השכונה היא צעירה יחסית, בת כ-20 שנה, כך שהתשתיות עדיין בסדר). היו שכונות שלא היה להם חשמל כמה ימים! כל כך ריחמתי על האנשים שהכינו ארוחות חג והכל הלך קפוט...
. אנחנו פשוט הוצאנו את תוכן המקרר והמקפיאים אל החצר בקופסאות גדולות והכל שרד.
&nbsp
השנה ממש חמים. אתמול התחיל לרדת שלג שהפך לגשם קפוא. היום הטמפרטורות הן בפלוס קטן כך שצפוי גשם... רוחות יש אצלנו תמיד (היום משבים של 60 קמ"ש, לא כיף).
&nbsp
בסך הכל חורף של מנוחה מהחורפים הרגילים.

mumfor4

New member
ההצפות באנגליה ממש אסון לאומי

בדיוק שמעתי שזה יעלה 5 ביליון פאונד הזוי , יש מקומות שלמים שהמים הגיעו עד לתקרה . מרחמת על האנשים האלה שביתם הוצף והחקלאים שכול היבול שלהם שקע במים .
אצלנו בקרדיף קר ולא עדיף ( חחח זה ההסבר שלי לשם של המקום ) אבל ברוך השם לא מוצף . פחדתי קצת מהנסיעה מסקוטלנד , אך לא נרשמו אירועים מוצפים

rona73

New member
ברגע זה 10- מעלות

קר.אתמול בפעם הראשונה ירד שלג,ממש קצת. עד אתמול היה ממש נעים בחוץ. המצחיק שבסופיה היה לנו ערפל כבד ורק אם יוצאים מסופיה הערפל נעלם וטמפרטורות מעל 15 מעלות. הקור הגיע,ללא ספק, אבל בלי יותר מדי שלג,אפילו בהרים אין יותר מדי שלג לסקי.

1me too1

New member
החורף במונטריאול

עד יום שלישי הטמפרטורות היו מעל האפס, לא היה שלג, היה אפילו יום עם 17 מעלות, והלכנו לטייל הפארק. אבל ביום שלישי הגיעה סופת שלג שהורידה קרוב ל 40 סמ והכל הפך ללבן, כאילו החורף כאן מאז ומתמיד. מאז הטמפרטורות ירדו למתחת לאפס והשלג לא מפסיק לרדת, ללא ספק החורף הגיע, באיחור אומנם, אבל הגיע! עכשיו רק נשאר לראות מתי הוא ילך

פה

דצמבר היה חם יחסית למה שרגילים פה.
עכשיו ממש קר. בשבילי בכל אופן.
מינוס 2 עם רוח קפואה שגורמת לזה להרגים כמו מינוס 11...
(לפי האתר שאני מתעדכנת בו..)
הבאסה היא שאין משקעים אז לא יורד שלג!
אני אומרת, אם כבר ככ קר לפחות שנהנה מזה

למעלה