מה קורה עם מכבי זהב

מצב
הנושא נעול.

סיון01

New member
מה קורה עם מכבי זהב ../images/Emo5.gif

מה קורה עם מכבי זהב

לגבי ילד שלישי? הייתי בטוחה שהגזירות של ביבי רחוקות ממני כי אנחנו עובדים על ילד שלישי, אבל מישהי בפורום פוריות אמרה שהכל מבוטל ומכבי זהב לא יכסה את הילד השלישי. האם זה נכון? האם זה חוקי? אני הצטרפתי למכבי זהב לפני 11 שנים, כשרק נתקלנו בקשיי כניסה להריון עם הילדה הגדולה. למזלי שתי הבנות הגיעו עם איקקלומין, ודווקא עכשיו יתכן ועוד אגיע ל- IVF. האם מישהי יודעת בבירור מה קורה? אני בפאניקה!!!

העין ה 3

New member
לא שמעתי, אבל אני אבדוק מחר

מה קורה עם מכבי זהב

לגבי ילד שלישי? הייתי בטוחה שהגזירות של ביבי רחוקות ממני כי אנחנו עובדים על ילד שלישי, אבל מישהי בפורום פוריות אמרה שהכל מבוטל ומכבי זהב לא יכסה את הילד השלישי. האם זה נכון? האם זה חוקי? אני הצטרפתי למכבי זהב לפני 11 שנים, כשרק נתקלנו בקשיי כניסה להריון עם הילדה הגדולה. למזלי שתי הבנות הגיעו עם איקקלומין, ודווקא עכשיו יתכן ועוד אגיע ל- IVF. האם מישהי יודעת בבירור מה קורה? אני בפאניקה!!!
לא שמעתי, אבל אני אבדוק מחר
בסניף שלנו (גם אני במכבי).

במכבי אמרו לי שעד ינואר הכל כרגיל !

מה קורה עם מכבי זהב

במכבי אמרו לי שעד ינואר הכל כרגיל !
הם מחכים לשמוע סופית על הגזרות.

סיון01

New member
יש למישהי בשורות?

מה קורה עם מכבי זהב

יש למישהי בשורות?
ורדה, יצא לך לבדוק? הבנזוג שלי אומר שהם לא יכולים לשנות את החוזה ביני לבינם, ז"א חייבים גם לכסות ילד שלישי (ורביעי), אבל פתאום אני ב ל ח ץ!!!!!!!!1

העין ה 3

New member
אני לא יודעת אם זה הגיל...

יש למישהי בשורות?
ורדה, יצא לך לבדוק? הבנזוג שלי אומר שהם לא יכולים לשנות את החוזה ביני לבינם, ז"א חייבים גם לכסות ילד שלישי (ורביעי), אבל פתאום אני ב ל ח ץ!!!!!!!!1
או ההורמונים, אבל זכרתי שהייתי צריכה לבדוק משהו במכבי רק שלא זכרתי מה... אני אבדוק ביום ראשון.

העין ה 3

New member
רק עכשיו שמתי לב שגילגיל שאלה

או ההורמונים, אבל זכרתי שהייתי צריכה לבדוק משהו במכבי רק שלא זכרתי מה... אני אבדוק ביום ראשון.
רק עכשיו שמתי לב שגילגיל שאלה
במכבי. אני מניחה שהם לא יודעים מה יקרה אם וכאשר ייכנסו הגזירות לתוקף.

מצב
הנושא נעול.
למעלה