מה קורה עם סיד בארט בימים אלה?

מה קורה עם סיד בארט בימים אלה?

משהו יודע שמע או קרא מה קורה עם בארט היום? חוץ מהתמונה מצורפת התקשתי למצוא מידע על הנושא איפשהוא קראתי שבכלל לא יודעים איפה הוא..למרות שאני בספק.... אגב כמו שהבנתי התמונה משנת 97 תקנו אותי אם אני טועה תהיו בריאים מאיה

שלומו טוב ואת?

סיד בארט חדל להופיע ולהקליט בתחילת שנות השיבעים, מאז הוא היה תקופה קצרה באישפוז פסיכאטרי, טופל בכדורים, והיום, הוא מתרחק מעיתונאים ומעמד כוכב הרוק כמו מאש, אנשים שקרובים לו אומרים שהוא מרגיש טוב, אבל מאוד לא אוהב שמזכרים לו את עברו בתוך סולן הפינק הפלוייד. והנה מאמר קצר שכתבתי עליו פעם

שלומי מעולה מאמר מעולה והחיים סבבה

אבל חבל ממש חבל שהעולם הפסיד אותו, אחרי כמה , 4 אלבומים ......! הבנ"א גאון.... מחלוצי המוסיקה של שנות ה-70 (פחדתי להשתמש במושג ה- חלוץ כדי לא לעורר ויכוח). אז תהיה בריא מאיה

eddi2

New member
חבל חבל אבל

אין לי שום בעיה עם זה שגילמור החליף אותו.

meandmeandme

New member
?

סתם להביע דעה מנוגדת בצורה כל כך בוטה בלי הסבר או חיזוק לטענה זה דבר מטופש לעשות. הסבר.

RogerW

New member
ותיקון טעות נפוצה....

בעקבות מה שכתוב באתר ההוא... אז התמונה הזאת לא משנת 97, אלא מסוף שנות השמונים... סתם, לידע כללי... גם אני חשבתי כך... אבל זה נראה לא הגיוני.. עד שמצאתי את הטעות
וזאת הייתה דקה.. על סיד בארט, ותמונות..

adiville

New member
ההגיון אומר ש...

הוא באמת אמור היה להראות יותר מבוגר ב-1997......

הרי אמרתי תקנו אותי אם אני טועה..B-

אבל הקטע כששומרים זה שומר כשנת 1997 ובגלל זה הבלבול. תודה על הידע הכללי מאיה

באתר של סיד כתוב

שהתמונה אכן בסוף ה-80(האמת היה כתוב 90 אבל לא משנה) ויש עוד תמונה מזעזעת משנת 2001....... מובא קישור לתמונות. תהיו בריאים מאיה

OzzzzzY

New member
בבבעעעעעעעע.......

עכשיו אתם רואים מה הסמים עושים לבן-אדם?!?!?!

ואולי זה הגיל?

סיד עבר הרבה דברים בחיים לא כולם קשורים לסמים. שאלה מעניינת שעלתה פה פעם בהקשר דומה היא האם הסימים לא היו מאיץ ליצרתיות שלו, והפסקתם אולי הצילה את חייו, אבל הרגה אותו מבפנים ודיכאה את היצרתיות שלו

OzzzzzY

New member
כן גם אני חשבתי על זה....

הרבה מוזיקאים לקחו/לוקחים סמים , ובמיוחד סמי הזיות למיניהם , בתקווה להגיע בזכותם לתפישה חדה יותר ולהגביר את כושר היצירה שלהם , מה שנפוץ מאוד בקרב הקהילה הפסיכודאלית...

rainbow demon

New member
אפשר להשוות את זה לסמים בספורט

בלעדיהם הספורטאים הם עוד ספורטאים ממוצעים, עם הסמים הם ספורטאי על , הן מבחינת היכולת והן מבחינות אחרות ולא חשובות פחות כמו פרסום, כסף, תהילה וכו'.. ככה גם במוזיקה הפסיכדלית.. בלי הסמים המוזיקאים סתם כותבי שירים ומלחינים טובים, עם הברקות פה ושם, ואילו הסמים לרוב נותנים להם את היכולת להגיע לרמות התפישה הגבוהות ביותר לגבי המוזיקה שלהם.. לדעתי , בשני המקרים העניין פסול, כי למרות התוצאות הטובות, הוא הורס את האנשים היוצרים.

meandmeandme

New member
אמרו כבר כמעט הכול...

אני רוצה להגיד רק דבר אחד: הוא לא חושב שהוא בננהההההההה!!!! אה.. והנה תמונה משנת 2001

למעלה