מה קורה עם פירסט קלאס? נשברים ???

אוקיי1

New member
מה קורה עם פירסט קלאס? נשברים ???

האתר שלהם הצטמצם למינימום! הם סגרו את הפורום שלהם חבל הוא דוקא היה די מוצלח. הם השאירו רק את ההסבר על מי הם,הורדת השירים,תמונות (שלא קשורות לחברה בגרוש!),ואת דף הבית שלהם. הלו מה הסיפור שלכם?!?! תהיו עקביים זה ממש לא מזיק!

דודי 36

New member
מה הקטע שלהם

אני יכול לבקש לחברי שילווה לי דיסק זה או אחר. לכן אני ירוץ עד לסנטר 1 ?

מה הקשר עיקביים?

בגלל שהם סגרו את הפורום הם לא עיקביים? איזה טענה משונה, הם עומדים לפתוח עוד חנות בגאולה ועוד חנות בבני ברק אז תפסיק להשמיץ סתם.

אוקיי1

New member
צדיק שלי לא הכל אתה יודע,כמו...

1.עובדה שהם ממש כישלון חרוץ בסנטר 1! 2.סגירת פורום שלא עולה לבנאדם שקל היא עובדה מצערת לגבי העומד מאחורי ההחלטות שאינו מבין מה הוא עושה ולא בודק את מעשיו לפני מעשה אלא רק לאחר מעשה,ובכלל לסגור פורום לאחר חודשיים שהוא פעיל וגם די תפס יחסית לפורומים אחרים,זה מעשה ממש מטופש וחסר טעם! 3.יצא לי להכיר מקרוב את המערכת ואת העומד בראשה ורבותיי אין זה סוד שרוב החלטותיו שגויות! 4.אם לא שמת ליבך לכך,אפילו טוקר שמקבל תמלוגים יפים מהחברה בכדי שיפרסם אותם לא מתבייש ללעוג על העומד בראשה פעם אחר פעם בשידוריו המרובים! 5.בינתיים האיש שם מוציא הון עתק ללא רווחים שמצדיקים את ההוצאות! 6.ישנה טענה חזקה בשוק שהוא פשוט רוצה כבוד ולכן הוא פתח את החברה! אני מתבסס על עובדות שלא כולם ידועות לכלל אך לי ולעוד כמה עשרות אנשים העוסקים במוזיקה הם כן ידועות. הלוואי ואני אתבדה והחברה תצליח,בעז"ה !!!

למעלה