גם אני מנסה להתנתק מהפורום ולא מצלי
גם אני ניסיתי הרבה פעמים להימנע מלהיכנס לפורום הזה כל בוקר, זה מבאס אותי למשך כמה שעות ולפעמים אני נזכרת בסיפורים גם אחר כך, דאגות נוספות על מה שעלול לקרות בחודשים האחרונים זה לא בדיוק מה שאני צריכה עכשיו... אבל בדרך כלל אחרי כמה ימים כאלו אני מתיישבת לקרוא את כל מה שהפסדתי ולפעמים כותבת משהו. אני מרגישה המון שייכות לכאן, להבדיל מפורומים "רגילים" של הריון ולידה. אז אמנם אצלי הכל בסדר עכשיו, אני בשבוע 29, אין לי עבר של בעיות בשלבים מאוחרים, להיפך, שני הבנים יצאו בשבועות 41 ו- 42, אבל כל דבר קטן, כמו לא להרגיש תנועות איך שאני קמה בבוקר, משגע אותי, ומחשבות אם כן היה נבון לקיים יחסי מין או לא, ואם הייתי צריכה להרים משהו שהרמתי וכו´. אז אני רוצה להתנצל על שאני לא מתייחסת לכל הודעה והודעה, הדברים לעיתים באמת כל כך קשים שאני פשוט לא יודעת מה לכתוב. מרגישה שקטונתי. לקרן, אני באמת כל כך שמחה לשמוע שהכל בסדר, ובאמת גם אם הוא ייצא אפילו היום זה כבר יהיה בסדר (יש לי מכרה שילדה 3 ילדים בשבוע 33, היא פשוט לא סוחבת יותר, ואז הם שבוע-שבועיים בהשגחה ומשתחררים הביתה). גם אני מסתכלת לעיתים במראה ומצד אחד רוצה כבר את הגוף שלי בחזרה, הלא כל החיים אנו נאבקות כדי להיות יותר רזות וחטובות, ומצד שני מרגישה בת מזל. בהצלחה.