מה קורה עם רכיבת האלכוהול ??? אנשים לא אמרו שהם רוצים לרכב שיכורים ???? יש מצטרפים ???
E EREZ82 New member 6/2/04 #1 מה קורה עם רכיבת האלכוהול ??? אנשים לא אמרו שהם רוצים לרכב שיכורים ???? יש מצטרפים ???
Y yoram232 New member 6/2/04 #3 ?? ??? ?????! ???, ????? ????? 3 ????, ?????? ????? ????? ?????? ?????. ?? ????? ?? ????? ??? ???? ??? (?? ??? ?????...) ?? ?????? ?????. ??? ???? ???????? ????, ?????? ???? ???? ????? ???? ????? ????. ???? ?? ???.
?? ??? ?????! ???, ????? ????? 3 ????, ?????? ????? ????? ?????? ?????. ?? ????? ?? ????? ??? ???? ??? (?? ??? ?????...) ?? ?????? ?????. ??? ???? ???????? ????, ?????? ???? ???? ????? ???? ????? ????. ???? ?? ???.
Y yoram232 New member 7/2/04 #5 אני לומד ג'יבריש בזמני הפנויי הייתי בעבודה וגלשתי בפורום עם הסלולרי,רציתי להגיב ולא הבנתי איך הגיעו סימני השאלה האלה. בקיצור ולעניין: ארז,אתה בעניין? שבת הבאה בלי נדר - עם בירות. איתך אנחנו 4 , יהיה נחמד אם תהיה שישייה. צור איתי קשר בפנימי, ליאור.
אני לומד ג'יבריש בזמני הפנויי הייתי בעבודה וגלשתי בפורום עם הסלולרי,רציתי להגיב ולא הבנתי איך הגיעו סימני השאלה האלה. בקיצור ולעניין: ארז,אתה בעניין? שבת הבאה בלי נדר - עם בירות. איתך אנחנו 4 , יהיה נחמד אם תהיה שישייה. צור איתי קשר בפנימי, ליאור.