מה קורה עם שרשור הפרק היומי?

the friend

New member
מה קורה עם שרשור הפרק היומי?

אני אראה רק ב1800 ואני כבר מתה לדעת מה היה

../images/Emo58.gif להיום בערב

איזה חמוד ניקקקק אמממ היה נחמד...מסכן קיין...אבל הוא וסטיבי מזה מתאימים!!! הם יהיו פצצה ביחד נראה לי!!!! אויייייי ודייב הזה מצחיקקקקק והוא והחדשה גם חמודים ביחד!!! בעיקרון פרק חמדמד אבל הסוף היה הכי יפה:)

אממממ בעיקרון

לא היה נשיקה או משו....אבל הוא התבאס כזה שכולם אמרו עליו שהוא רציני ולא יודע להשתחרר....אז פתאום הוא בא לטס ואמר לה "יש לי משהו חשוב להראות לך בואי!!!" ואז הוא לקח אותה למקום כלשהו והוא סידר להם מין ארוחה רומנטית כזאת אם יין...ואח"כ אלכס ראה שהוא שיכור חחחחחחחחחחחח אבל זהו...לא היה משהו מיוחד ממש....

כןןןן אבל דיי יום חמישי ../images/Emo58.gif

הם יהיו סוף סוף ביחד...או בחמישי או בראשוןןןןן

אמממ אז ככה...

ניק ואלכס רבים כל הזמן בגלל קיין....קין ואלכס אומרים על ניק שהוא תמיד רציני מדיי ולא יודע להנות אז הוא מתעצבן ומנסה להראות לכולם שהוא כן יודע להנות...החדשה ששכחתי את שמה...(סורייי) עם סיוטים בגלל מה שקרה לה אתמול והיא לא מספרת על זה לאפחד...ודייב בסוף מעודד אותה... קיין לא שומר על הכבשים שלו טוב וכולן נהיות חולות ומדביקות גם את הכבשים של טס אז סטיבי שנדלקה עליו הולכת אליו במטרה לצעוק עליו אבל בסוף היא עוזרת לו...ניק בסוף משתכר מארוחה שהוא הכין לטס ואלכס צוחק עליו...והם משלימים אחרי הריב על קיין....וזהו בערך...תקנו אותי אם אני טועה...:/

ofer האחת

New member
תודה

תודה תודה תודה רבה

Mcroy

New member
קיין מאוד מוכר? האם זה משכנים שכנים

או עוד סידרה אוסטרלית אחרת??

Kasey

New member
כן

הבנתי שזה כבר כתוב כאן איפשהו, אבל לא מצאתי. מצאתי שכתבו שהוא שיחק את גרנט מיטשל/מיץ' ב"קרוב רחוק", מה שנכון, אבל הוא גם שיחק את הנרי מיטשל/רמזי ב"שכנים". מעניין שבשתי הסדרות היה לו בהתחלה את אותו שם משפחה.

למעלה