מה קורה עם תשוקות ?מישהו יודע?הרבה זמן לא ראיתי ....יש מישהו שיודע מה קורה עכשיו בסידרה???
F flower0503 New member 24/9/07 #1 מה קורה עם תשוקות ?מישהו יודע?הרבה זמן לא ראיתי ....יש מישהו שיודע מה קורה עכשיו בסידרה???
K Kay Bennet the 1 st New member 24/9/07 #2 הסדרה ירדה לפני שנה וחצי בארץ בארה"ב היא עברה לתחנה אחרת ועדי המנהלת יודעת יותר מה קורה שם
F flower0503 New member 25/9/07 #3 עדי??אמרו שאת יודעת ....מה קורה עם תשוקות אחרי שהיא עברה לתחנה אחרת לא יהיה אפשר לראות יותר את תשוקות ?????? בבקשה עני לי כבר הרבה זמן אני לא יודעת מה קורה בסידרה
עדי??אמרו שאת יודעת ....מה קורה עם תשוקות אחרי שהיא עברה לתחנה אחרת לא יהיה אפשר לראות יותר את תשוקות ?????? בבקשה עני לי כבר הרבה זמן אני לא יודעת מה קורה בסידרה
D darklighter New member 25/9/07 #4 אפשר בדרכים לא חוקיות...../images/Emo190.gif אסור לי להגיד פה... ולגבי העלילה- פירסמתי בשרשור מתחת קישורים לתקצירים שהם לא בדיוק תקצירים אלא יותר מספרים מה היה... את מוזמנת לקרוא...אני בהתחלה קראתי ואחרי זה שראיתי כמה ימים אחרי גיליתי שהם מדוייקים להפליא...
אפשר בדרכים לא חוקיות...../images/Emo190.gif אסור לי להגיד פה... ולגבי העלילה- פירסמתי בשרשור מתחת קישורים לתקצירים שהם לא בדיוק תקצירים אלא יותר מספרים מה היה... את מוזמנת לקרוא...אני בהתחלה קראתי ואחרי זה שראיתי כמה ימים אחרי גיליתי שהם מדוייקים להפליא...
D darklighter New member 26/9/07 #6 מותר לי לראות איך שאני רוצה../images/Emo190.gif פשוט לפי חוקי תפוז אסור לפרסם פה קישורים או דרכים למציאת הפרקים...
מותר לי לראות איך שאני רוצה../images/Emo190.gif פשוט לפי חוקי תפוז אסור לפרסם פה קישורים או דרכים למציאת הפרקים...