מה קורה עם?

• פותח הנושא ju100
  • פורסם בתאריך

ju100

New member
מה קורה עם? ../images/Emo41.gif

מיפגש?....טומי אתה מאותגר ליזום מפגש פורום! מה דעתכם?

ju100

New member
טומי..../images/Emo12.gif ../images/Emo41.gif

לפי רמת ההענות לא כולל את אלה שכרגע בעבודה ויגיבו אחריה.. לדעתי אתה חייב לפצל את המיפגש לשני מיפגשים בגלל כמות האנשים! שיהיה לכולם יום ניפלא..!!!

טומי*

New member
צ'מעי גברת...הייתי בעבודה ו../images/Emo124.gif

לא שמעתי שקראת לי. כבר דיברנו לא מיזמן שלמעשה את המפגש נעשה ב: 7.7.04. ביום הרצל בצפת. מכיון שהחברות/ים מפוזרים מהצפון הרחוק דרך המרכז עד הדרום הרחוק סיכמנו שניפגש בצפת. את באה לצפת?

ju100

New member
בטח שאני....../images/Emo41.gif

לצפת....אבל השאלה היא אם יהיה איזשהו זמן פנוי קצת לפטפטת והכרות.. וחוץ מזה לא ידעתי שאתה עובד בנוסף..חשבתי שאתה רק פרדסן !

ju100

New member
מהעייפות שכחתי ....../images/Emo41.gif

את מילת המפתח :נוסעת!...כן אני נוסעת! ואולי יש מצב למישהו שנוסע מהאיזור שלי?..לא אקח הרבה מקום.. מבטיחה!

טומי*

New member
../images/Emo6.gif הרי הפרדסן קמצן...

לא משלמים לא משכורת ולא כלום. הכל בהתנדבות בקשר לצפת אני חושב שיהיה מספיק זמן לשוחח אחד עם השני.

ברק 188

New member
סבלנות עוד מעט היו פרטים חדשים על..

יום הרצל במוזיאון צפת, לאחר מכן השמיים הם הגבול, ובצפת יש אויר טוב, וכש..נמות יקברו אותנו ביקבי ראשון-לציון, עד אז באו נמשיך לחיות.

itaf10

New member
ברק, איך ידעת שזוהי הדרך? ../images/Emo13.gif

צפת? אויר הרים נפלא... נמל בן גוריון לא רחוק מהמרכז אפשר להשכיר מטוס פרטי, מה דעתכם? רעיון אאאאאא "השמים הם הגבול" "עד אז באו נמשיך לחיות"...

ברק 188

New member
אז לכל החברה"מחוות החיות"...

מתחלים לחיות, או לחלום? מטוס פרטי הכי נראה לי צפת פה תפגשו פרטים בקרוב על מסך זה.

ושכחתי לציין את קבר רחל

ושמהר הזתים תתחיל תחיית המתים.
אבוי לי
לא אכלל בקבוצה הראשונה.

orlu

New member
רחל מה קרה לך אייקון של מלאכים

קברים?????? אני כבר התחיבתי כזכור לך שאת המיפגש בירושלים נארגן לתפארת ערינו...האמת לא חשבתי על קברים ולט על בתי קברות..... יחשבו שזה מה יש לנו אויר טוב בחרת רחל אימינו והר הזיתים. (סתאםםםםםםםםםםםםם)

orlu ,כתבתי בעברית, לא בהונגרית

בתכנית של ברק כתוב: "...הרצל...אויר צלול... וכש..נמות יקברו אותנו ביקבי ראשון-לציון..." חשבתי שניתן לכלול הכל באותו מחיר. הרצל נם בירושלים. אויר צלול גם בירושלים. ואם תרצו להיות הראשונים שיקומו לתחיה, עדיף להטמן בהר הזיתים. ואני רחל...אזכה לאורחים. עם כל הכבוד,ויש כבוד, אפילו קרופצ'ק לא השיג לנו דיל כזה... סתאםםםםםםםם. לילה טוב

למעלה