מה קורה עם www.WIRELESS.co.il?

סלול

New member
מה קורה עם www.WIRELESS.co.il?

האתר מת? כבר 21 יום שלא נכתב שם כלום!

1אריאלה

New member
אני מציעה שתשאל את מאיר

הוא העתיק משם את אפי לנדאו מילה במילה בקשר לתעריפי SMS

m e i r

New member
מה?!

בחיים לא הייתי באתר הזה. אפי לנדאו נשמע לי מוכר, אבל מאתר אחר. אה, גלובס, אני חושב.

m e i r

New member
רגע רגע

אריאלה? את אומרת שהעתקתי את אפי לנדאו מילה במילה? את חוצפנית את יודעת?! אם אני מצטט (לא מעתיק) ממישהו אני מציין את שמו. אין לך ולסלקוץ גבולות. גועל נפש!!!

eranavni

New member
איך ידעתי

שיתחיל כאן וכוח
רן,,
בני

m e i r

New member
אני אל תעצבן אותי

הבחורה פה אומרת שאני העתקתי. בנוסף היא שירבבה את שמי למשהו שאין לי אפילו צל של מושג ירוק על מה מדובר. אז תחסכו ממני אתה, וכל השישיסטים פה את הדאחקות שלכם עלי ועל אריאלה כי בסך הכול דוחפים פה כל כך הרבה מידע שקרי, שזה מעצבן. ולא רק סלקוץ, גם בנושאים אחרים.

eranavni

New member
באמת מעניין

ומה אתה מתרגז רק ציינתי עובדה והעובדה היא שכמעט ולא עובר יום שאתה והיא לא רבים וגם אם היא אמרה עלייך משהוא לא נכון אל תתיחס וחוץ מיזה ההודעה שרשמתי פונה לשניכם ולא רק אלייך
רן,,
בני

phingy

New member
אנשים עצבניים מדי...../images/Emo46.gif

יא רבאק איתכם תפסיקו לריב כבר מה זה תחביב חדש לריב?!

phingy

New member
תקנו משקפיים ותקראו שלמעלה כתוב

בשיתוף עם גלובס! מה שמאיר כתב! הוספתי תמונה למקרה שעדיין לא מצאתם...

m e i r

New member
גדול!! אני לוקח זאת כמחמאה

עכשיו הבנתי למה אמרת שיש דמיון, אם כי הדמיון הוא בעיקר בין הציטוט הראשון שלי והמאמר ולא השני דווקא. אם את רוצה להאשים אותי שלקחתי מהדברים של אפי לנדאו, אז למרות שהדברים לא נכונים, אני אומר: אפילו אם זה נכון, אז מה?! (ושוב, זה לא נכון). אני דווקא חושב שעשית שירות טוב למי שמבין, שיקרא את דברי אפי לנדאו בתור כתב נטול פניות ולא מישהו שיש לו דעה בעד או נגד חברה זו או אחרת. אריאלה, אני בטוח שאת מסכימה לדבריי, ואני מצטט "חברה שלא תרוויח פשוט לא תהיה ואז כשלא תהיה בחירה המחירים יאמירו, וממילא ישלמו הרבה יותר ביוקר". ולנועה- תקראי בבקשה, לא את דבריי, אלא את דברי אפי לנדאו, וחווי דעתך בבקשה.

1אריאלה

New member
לא האשמתי לרגע

מי שהתחיל להתנפל ולהתנפח זה אתה. ובקשר לדבריך על חברה שלא תרוויח: סלקום הבינה את זה מהיום הראשון להקמתה!

למעלה