מה קורה פה בפורום?

דיברגנט חדש

Well-known member
אפשר שלנוכח המצוקה הנפשית, צוק העתים ותחושת בין-המצרים החליטו רבים לחזור בתשובה והריהם מתחזקים ושומרים את יומו של Saturn...
החמור קופץ בראש הראשי שאליו התייחסתי בתגובתי הקודמת קפץ |נחמה|
פח מלא.png

דיברגנט חדש

Well-known member

מה קורה פה בפורום?​

התשובה היא בתגובה #3 שלי
אין בכלל הודעות חדשות?
הטרולים הצליחו במשימתם |נחמה| ככה זה שנותנים יד חופשייה לקלל, לרבות הורים, לקרוא לגולשים נאציים.
בנוסף נותנים לילד להזדנב לפורום ולהופכו לבלוג פרטי שלו שבו מצרף תמונות אינפנטיליות ומהלל את עצמו.
"כשאין שכל אין דאגות"|!| ככה זה שחושבים שהצפה של תגובות כאלו בכל הפורומים מראה זרימה ופעילות של פורום.
מישהו כאן חושב שמצג שווא למפרסמים בפורום תחזיק לאורך זמן ולא מבין שהבועה תתפוצץ לו בפרצוף כפי שמתחיל לקרות ...
אם האתר לא ייקח את עצמו בידיים וישנה את תפיסתו המעוותת, ימשיכו לברוח מכאן גולשים ויישארו רק הטרולים|!|

התשובה היא בתגובה #3 שלי

הטרולים הצליחו במשימתם |נחמה| ככה זה שנותנים יד חופשייה לקלל, לרבות הורים, לקרוא לגולשים נאציים.
בנוסף נותנים לילד להזדנב לפורום ולהופכו לבלוג פרטי שלו שבו מצרף תמונות אינפנטיליות ומהלל את עצמו.
"כשאין שכל אין דאגות"|!| ככה זה שחושבים שהצפה של תגובות כאלו בכל הפורומים מראה זרימה ופעילות של פורום.
מישהו כאן חושב שמצג שווא למפרסמים בפורום תחזיק לאורך זמן ולא מבין שהבועה תתפוצץ לו בפרצוף כפי שמתחיל לקרות ...
אם האתר לא ייקח את עצמו בידיים וישנה את תפיסתו המעוותת, ימשיכו לברוח מכאן גולשים ויישארו רק הטרולים|!|
לא נראה לי זה העיניין,

אני עשיתי היום דברים אחרים ובאופן כללי כל אחד מתבצר בעמדתו,הסגול לא נמצא ועוד.

בדר"כ מרבו מריץ את העיניינים ומקבל הרבה תגובות.

גם אין שום דבר בחדשות.

למעלה