מה קורה פה היום?!

מה קורה פה היום?!

קודם כול היי!!! אני חדשה בפורום הזה!! וזה פורום אחלה!!!!!!! אוקיי... א.... יש לי שאלה: שמתי לב שהאופנה חוזרת כול כמה שנים אך אם שינויים קטנים... לדוגמא: בשנות השישים או השיבעים כולם הלכו עם מיכנסיים מתרחבים וזה שוב חזר עליינו... היו פעם תנעליים הסניקרס וגם הפעם הם חזרו... אווקיי השאלה היא: האם מתיישהו תחזור האופנה של הגזרות הגבוהות במכנסיים או שאין סיכויי?!?! אני יודעת שהשאלה דיי דבילית.. אני פשוט מסוקרנת. ובכלל בלי קשר מה באופנה כיום? (אילו אביזירים וכו....) אני מקווה שתענו לי.......

RozwareZ

New member
הגזרה הגבוהה

שזה אישית הדבר המכוער ביותר שראיתי אמור לחזור שנה הבאה... כבר כל התצוגות של המעצבים הגדולים זה גזרות גבוהות וברור שהאופנה חוזרת למעצבים נגמר הרעיונות

O Boy

New member
הגזרה הגבוהה...

אכן מחרידה, יש כאלה שעוד אפשר לסבול אבל הגבוהה גבוהה שמגיעה עד הפופיק בעעע... אבל כמו כל אופנה שחוזרת על עצמה, בטוח נראה את זה בחזרה, אני לא מאמין שכבר בשנה הבאה, אבל הכל יכול להיות...

...

כיום כל אופנה חוזרת...ויחד עם זו גם הגזרה הגבוהה... חחחחחחח נזכרתי בילדה מהכיתה שלי שהולכת רק עם גזרה גבוהה ובנות מהכיתה שלי קוראות לה מיס לס... אבל עזבו

טוב,כמו שאור אמר לא נראה לי

שהגזרה הגבוה תחזור כלכך מהר.... היא תחזור,אבל אולי בעוד שנתיים שלוש.... חחח...אני אתחיל להצטייד בגזרות נמוכות....נשמור אותם :) סתתתתםםםם........ וזה די מגעיל,יעני הגזרות שמגעיות לבנות מתחת לחזה וקשה לקחת אויר......

i l0ve u

New member
לצערי קראתי בעיתון שבחו"ל הגזרה

הגבוהה היא כרגע מה שהולכים איתו....

cutey

New member
יאק!!!

אם הם מתכוונים להחזיר את זה לאופנה,אז אני רק יכולה להגיד-אוף! וגם-כשזה היה באופנה..תמיד הייתי מורידה את זה למטה-שיהיה כמו גזרה נמוכה,כי זה אף פעם לא היה לי נוח!וזה גם נראה מגעיל.

שחושבים על זה...

אז מי זה הם
הם זה אנחנו
ואנחנו מחליטים
(העם:) אני בטוח ששאר אנשים לא כ"כ יאהבו את זה חוץ מהמבוגרים שהם התרגלו לזה כשהם היו צעירים.. אז נראה לי שרק המבוגרים ישמחו שהאופנה שלהם חזרה
אבל בטכלס אנחנו אילו שמחליטים לא

תאמין לי שכן..

כאילו מתחילים לייצר ורואים אם זה הולך או לא... 90% שזה הולך כי לאט לאט מתרגלים אבל הפעם נראה לי שתהיה התנגדות גדולה מצד בני הנוער..

כן, אבל תבין...

כל עונה זה בדיוק אותו סיפור: המעצבים הגדולים קובעים טרנדים אופנתיים מסוימים (חלקם יפים וחלקם לא)- אבל זה ממש לא משנה... מהר מאוד כולם (אבל פשוט כולם) לוקים ב"תופעת העדר" ומתלבשים אותו דבר, לפי מה שאופנתי... לא ממש איכפת להם אם זה יפה או לא יפה, או אם זה נוח...

אתה צודק..

אבל מה שאמרתי שאני חושב שהפעם ההתנגדות הגדולה שבטוח תהיה.. תשפיע על המצב..

LiA n

New member
בכל עונה...

יש את הדברים שנכנסים חזק ואת אלו שלא....אולי זה יהיה מאלו שלא....

למעלה