מה קורה פה? הצילו!!!

libertad

New member
מה קורה פה? הצילו!!!

מישהו מוכן להסביר לי מה קרה לפורום? אז נכון שעברו עלי שבועיים קשים לפני תחילת הלימודים והזנחתי. אבל ראאבבבבבקקק! אני לא עומדת בקצב? קודם- כולם נעלמו לי. עכשיו- יש מלא חדשים. ולא קראתי שום וידוי כבר ים זמן- זה אחרי שניסיתי נואשות להדביק קצת את המאורעות. אז ככה, ברוך הבא לכל החדשים. קרני מיי דארלינג. מה שלומך בימים טרופים אלה? איב????? איך מתקדם לך ההריון? לאן ברחת? צריכה מתכונים? טאירון- אני רואה שאתה live & kicking יופי לנו! לאן נעלם thecenter? ואשר לוידויים (כי נראה לי שזה קצת נשכח) למי שזוכר, יש לי אהבה חדשה בחיים. למי שמתעניין, מעולם לא הייתי מאושרת יותר. אבל יש לי בעיה קטנה.... אין לי עם מה להתמודד. נשמע לכם מטורף? גם לי. אבל זאת המציאות. אני רגילה שהכל מתחרבש לי. אני רגילה להתמודד כל החיים שלי עם בעיות. ועכשיו.... אני לא צריכה יותר. איך לעזאזל מתמודדים עם זה שלא צריך להתמודד? זה אולי נשמע לכם כמו צרות של עשירים. אבל אל לכם לזלזל! זה אפילו יותר קשה מבעיות ``אמיתיות``. כי בעיות ``אמיתיות`` אני כבר מכירה. ולהתמודד אני מכירה. אבל מה עושים שכ``כ הרבה דברים טובים קורים לך בבת אחת????? מה עושים שפתאום יש לך כ``כ הרבה מה לאבד? זה הרבה יותר מפחיד... מאיים... במקום להנות מזה אני נבהלת... זהו! זה סופי! אני פסיכית! יש עצות?

איב 1

New member
העצה הכי טובה היא

פשוט לזרום עם זה. בלי לחשוב ``עם מה נתמודד היום?`` אני שמחה שהכול הולך לך טוב. מקווה שזה ימשיך כך ועכשיו נעבור אליי: ההריון בסדר גמור למרות שקצת קשה לי להתרגל לזה. עדיין לא רואים אותו עליי אבל סיפרתי למי שהתעניין במה חדש אצלי. יש לך מתכון טוב בשבילי? חבר שלי מתלונן על האוכל. הוא שכח לרגע שבחיים לא בישלתי ותמיד אכלתי בחוץ... אבל אני לומדת לאט לאט (הוא בינתיים אוכל אצל ההורים). מקווה לשמוע ממך איב נ.ב גם אני לא מספיקה לעקוב אחרי ההצפה

קרני

New member
מתוקתי, חזרת! וכמה טוב שכך :)

היית חסרה לי... ופתאום נעלמת ותהיתי לאן ואם הכל בסדר... שמחתי לשמוע שאלו ``רק`` הלימודים והאהבה החדשה הנפלאה שלך, שמעלה אצלי חיוך! (זה קרה בסופו של דבר... :)) וכן, הפורום גדל, נכון שזה נפלא? ואין שמחה ממני על כך! איב גם עסוקה מאוד עם הלימודים, ההריון והחיים החדשים שיצרה לה, ``המרכז`` עסוק בעבודה כל הזמן, וכדאי שתכירי את החברים החדשים... מאיפה להתחיל...? הממממ... דובשה? מרק? נקניק? קסם? מאי מאי? ללה? יעל? מורן? אנטוני? יערית? טיירון? חיננית? לילית? פושקלה? ועוד טובים ורבים אחרים... אתן לך את התענוג בהיכרות איתם... כל אחד הוא עולם ומלואו! זהו מתוקה... שיהיה לך אחלה יום ובאמת שמחה שאת כאן! @ @ J U

naknik

New member
ושנית

מי זה עולם ומלואו ? אני אף פעם לא רציתי להיות כזה... מקסימום פינה קטנה ולא מושלמת של הוויה ... עולם זה מקום גדול מדי בשבילי בנתיים זה רק הספירה שעוטפת אותי עם כמה גיחות החוצה מדי פעם , כדי לבדוק שאני עדיין בנאדם נקניק

naknik

New member
קודם כל שלום שלום

שיהיה הרבה מזל שמח בשבילך שהכל מסתדר אבל בחיים מתמודדים עם כל מיני מצבים טובים ורעים כאחד ומי אמר שדבר טוב לא יכול להיות קשה רק הדברים הרעים מסובכים ? בקיצור טוב זה לא תמיד פשוט אבל מה שכן זה שיש תמיד הרגשה טובה (טוב לפחות אצלי .. ) נקניק - נעים מאוד להכיר .. :))

tHe_WitcH

New member
אמרת שאת יודעת להתמודד...

אז אולי תוכלי לעזור לי...אני גם מהמתוסבכים... יש לי ידיד שאנחנו גם קצת יותר (לא זיון אבל...) אני פוחדת שאני מתאהבת בו זה בנאדם שאהבתי שנה שלמה וכשחשבתי שנגמר לי נהיינו ידידים כאלה ועכשיו אני פוחדת שאני מתאהבת בו שוב... אני יודעת שאת לא פסיכולוגית אבל אמרת שאת טובה בלהתמודד אז חשבתי אולי תוכלי לעזור לי... תודה -אני-

קרני

New member
היי מכשפית... :)

היי....ברוכה הבאה לפורום :)) אני יודעת שלא ממש פנית אליי לעזרה, אבל לא יכלתי לשמוע אותך, ולעמוד כך מהצד ולשתוק... ;-)) הממממ..... באמת עדין המצב... האם אני מאוהבת בו? האם אי פעם הפסקתי לאהוב אותו? האם הוא יהיה איתי? האם....? כל כך הרבה שאלות בטח מתרוצצות בראשך... ברדק לא קטן... לפי איך שהצגת את הסיפור אני הייתי שואלת קודם, למה את איתו בכלל, למה את חושבת שאת מאוהבת בו, ולמה הגעת איתו ליחסים אינטימיים? האם זה ממלא אחר הצורך שלך של לא להיות לבד? או להרגיש לבד? האם זה ממלא אחר הצורך בלאהוב ולהעניק מעצמך? אם תנסי להבין למה את חושבת שאת מרגישה את הרגשות האלו, אולי תוכלי להתמודד עם השאלות הנוגעות לרגש הנוגע אל הבן-אדם הספציפי עצמו, ותוכלי לעמוד בפני אתגרים נוספים שיבואו עם הקשר הזה (אם תחליטי לשמור עליו...) אני חושבת שהכל צריך לבוא מתוכך. כל ההחלטות, התמריצים הרגשיים (לאהוב אותו כי הוא חמוד...?! להיות איתו ``פרווה`` כי נעים לי איתו כבן-אדם....?) וכ``ו... אז זהו... התערבתי... :)) נשמע לך הגיוני כל מה שכתבתי?! אשמח לשמוע כל תגובה שלך (רגשית, חשיבתית הכל...) מקווה שהארתי לך קצת מהדרך בה בחרת ללכת... שיהיה לך יום טוב @ @ J U

למעלה