מה קורה פה? מדוע המחסור בהודעות?

TheIllustrator

New member
מה קורה פה? מדוע המחסור בהודעות?

בכל אופן - שאלה! כידוע לכולכם, מגדלי עזריאלי וכן מגדל שער העיר הינם מגדלי משרדים המושכרים לדיירי משנה, ולא לשימוש בעל הנכס. (בכל מקרה, לא ברובו) האם למישהו מושג מה המצב במגדלים הבאים? מגדל טויוטה ומגדל אלרוב. לצערי, עדיין לא יצא לי לבקר בשני מגדלים אלה(בלובי), ולכן איני יודע האם אלה משרדים בשימוש היזם בלבד או שמא לשוכרי משנה גם כן. אני מניח כי ישנם שוכרי משנה שם, אבל מישהו פה יודע לבטח?

wakshlak

New member
מגדל טויוטה

מגדל טויוטה מאכלס ברובו משרדים של חברת טויוטה ועל כן שמו הוא כשם המצויין. בנוסף לכך יש שם גם דיירי משנה אשר שוכרים משרדים. אינני יודע לגבי מגדל אלרוב, אך אני מאמין שהוא מושכר (לפחות ברובו) לדיירי משנה.

TheIllustrator

New member
../images/Emo84.gif../images/Emo78.gif../images/Emo118.gif../images/Emo24.gif

שמו של מגדל טויוטה נובע מכך שאלו הם הבעלים - וייתכן(והגיוני), כי הם מאיישים את רוב המשרדים בו, אך כאמור, שמו של המגדל הנ"ל נקבע ע"פ הבעלים - כמו מגדל אלרוב.
ולכן נשאלת השאלה... מדוע שגם רוב מגדל אלרוב לא יאוכלס ע"י הבעלים? בכל אופן, בהחלט מעניין לשמוע שאין אלה בניינים ייעודיים, אלא גם ניתנים לשוכרים משניים. היש בת"א מגדלים רבי קומות שהם ייעודיים??? (האם בניין ישראכרט הוא ייעודי? האם בניין איי בי אם היה בזמנו ייעודי? כיום הוא לא).

למעלה