מה קורה פה?

קאריני21

New member
מה קורה פה? ../images/Emo10.gif

למה כבר לא כותבים? למה כבר לא שואלים מה שלום כולם?
למה כבר לא מתכננים מפגש?
כבר לא קר ויורד גשם ...
התגעגעתי!

ל3

New member
הי קראני

מה שלומי? בסדר. הרבה דברים קרו והייתי מאוד עמוסה לכן לא היה לי זמן רב לכתוב. סיימתי את לימודי התואר הראשון שלי שבוע שעבר ועכשו נשארו עוד שני עבודות גדולות ועוד כמה קטנות לעשות. שנת הלימודים הסתיימה ויצאתי אל החופש הגדול. בנתיים אין הרבה תוכניות וישנם כל מיני כיוונים להמשך הדרך. זהו שירי

קאריני21

New member
קאריני בשבילך ../images/Emo3.gif

מזל טוב על התואר
בהצלחה עם העבודות מתוקה
ואיך את מרגישה? יש חופש. מחכים ליום הולדת, הא?

ל3

New member
תודה קאריני

החופש סתם משעמם בנתיים- רוב הזמן יש לי כל מיני סידורים וכמובן לשבת על העבודות. אין תוכניות גדולות ברקע. מה איתך? איך מתקדמת העבודה בקניון? שירי

קאריני21

New member
הכל בסדר ../images/Emo45.gif

חוץ מלעבוד אין לי הרבה תוכניות לקיץ. הייתי שבוע ברומניה. חזרתי ביום ראשון. אולי בספטמבר אני אסע לאילת. בתקווה גדולה מאוד
מתגעגעת קארין.

ממוש לחייך על עבודה קשה ../images/Emo180.gif

זה מתחיל להדאיג אותי. "אצלי הכל בסדר היום כבר לא מתים מאהבה". גם לא מלופוס.... רק מחום. איך אתן מסתדרות עם החום הזה.. אוףףףףף נמאס לי. הרגע לדעתי באמצע מכתב שכתבתי לגאיה היתה רעידת אדמה? או שמרוב ההתרגשות שלי??? מישהו שמע מה שלום שבע שלנו?

קאריני21

New member
החום הורג ../images/Emo178.gif

הראש שלי כואב אני שותה נון סטופ נוטפת כולי ... <למרות המזגן שבקושי מורגש כאן> ומה רע אם גאיה מחייכת מהעבודה? זה מצויין!!
גם אני משתדלת לחייך למרות שלפעמים זה נעשה כבר חיוך מאולץ מרוב עצבים. לא להאמין כמה ישראלים הם עם כזה דפוק!!

gaia20

New member
החום הזה גומר אותי

אני רק רוצה להיות במזגן כל הזמן, אבל מצד שני...החום\קור\חום\קור\חום הזה...גומר לי על הנשימה.....אני משתעלת כמו היפופוטם צרוד.... כן, יש דבר כזה היפופוטם צרוד...... ובטח שהרגשתי רעידת אדמה....עשה לי מסאז' כיפי בתחת...על הספה הנוחה שלי....

קאריני21

New member
חום פויה.

ואת .... בעצם תזהרי להיות לנו חולה. פויה. חם לי. אני בחום הזה נוטפת מים. והכאבי ראש חוגגים. ולא לא הרגשתי רעידת אדמה אז לא היה לי מסאג' כייפי בתחת
מתגעגעת רין.

למעלה