מה קורה פה?
אעעע

Shusho

New member
מה קורה פה?../images/Emo2.gif אעעע

כל הבגדים הכי מושלמים והכי יפים שראיתי בחיים שלי בתוך חנות אחת שלטעמי היתה פקצתית וזוועתית עד העונה הזו. זארה
אני חושבת שביליתי שם לפחות שעתיים בהזלת ריר על המעילים (למה מישהו חושב שאני באמת אשלם 500-1100 ש"ח עליהם?
אין לי!!!), החולצות, הסוודרים,החצאיות ה... הכל, לעזאזל! היתה הרגשה נורא אלטרנטיבית שבשילוב של הכל יוצא משהו מאוד לא רגיל לראות בארץ. הארץ הפכה לאוהבת אלטרנטיבי? אבל אז זה כבר לא אלטרנטיבי יותר. (פשוט תסכימו איתי על הבגדים וזהו.)

Envision

New member
דווקא בזארה תמיד היו דברים חמודים

ויקרים להחריד...

PurpleFilth

New member
אין ספק. תמיד היה ככה.

לזארא תמיד היו דברים נחמדים וחושילינג יקרים. רוצה מעיל? לכי לשוק. בחורף שעבר מצאתי באחד השווקים מעיל דמוי עור שמגיע עד הרצפה. והוא עלה 150 ש"ח. (אז מה אם אחרי חורף אחד הוא נראה כמו משהו שאפילו "העורב" לא היה מוכן ללבוש)

lestatgirl

New member
באופנה כמו באופנה

דברים מגיעים ודברים חולפים החורף הזה הכל אלטרנטיב החורף הבא הכל צבעוני ושמח מה שניתן לעשות כרגע זה לשמוח על הנגישות הרבה של בגדים אלטרנטיבים ולהבליג שאותה פאקצה שאתמול אמרה לך פריקית היום לובשת מחוך ומכנסי בונדאג' ובקשר למכירים אמ...חיכויים והאופנה לא מדלגת עם השוק וכל מיני וחוצמזה חג=כסף או לפחות תלושי מתנה

mightynighty

New member
ובמידות שכמעט-בדיוק-גדולות-עלי

זה כזה מרגיז, יש להם מעילים/חצאיות/שמלות/חולצות נהדרים, והכל קצת גדול בכתפיים, וקצת גדול בירכיים, וקצת גדול בחזה.. כשהייתי קטנה עוד שכנעתי את עצמי שאגדל. עכשיו אני סתם מתבאסת.

BlaBluShit

New member
גם בפאשה יש דברים יפים

אתמול הייתי.. והיו שם דברים ממש נחמדים.. וגם זולים.. היו שם חצאיות שחורות ואחת חומה ואחת מש'ו כמו של נמר שחור לבן מש'ו כזה.. ושמלת כתיפה כל כך יפה!! עלתה רק 140 אבל קניתי דברים אחרים ולא היה לי כסף בשבילה.. ויש כזה ג'קט שהוא קצר..ובכלל החולצות שם ממש יפות! בקיצור שווה להציץ שם קצת..

גרר זארהההה../images/Emo99.gif

את צוחקת? אני כבר הרבה זמן מכורה אליהם ואני קונה מעיל שחור משם סגנון שנות השישים עד הברך... מושלם!!!

ביקרתי שם:)

באמת יש שם דברים מדהימים. ויקרים.. והייתי גם ברנואר, מי שלא הולכת לשם, ממש חבל, כי... הדברים שם כ"כ יפים. יש שם כמה מחוכים יפים ו.. אסור לפספס. גם בקאסטרו הייתי(נו מה עשיתי קניות לחג) וראיתי כמה דברים נחמדים:) קוצר, לכו לסיבוב בקניון, עם הרבה כסף.

למעלה