מה קורה פה????

iftach17

New member
מה קורה פה????../images/Emo46.gif

האם זה דבר מכוון או אולי טעות? אני מדבר על הצעות ההחלטה במזכירות חניכים , יותר נכון על הצעת החלטה מסויימת שמדברת על הקמת צוותי תגובה מחוזיים אוטונומיים. במזכירות הייתה התנגדות גדולה של הצירים למילה "אוטונומיים" מכיוון שמועצות המחוז אמורות להיות אחראיות בקשר לתגובה מחוזית ובכללה גם ארגון הפגנות וכו´. לכן, ההצעה בנוסח הראשון שונתה כך שהורדה מילה זו, והיישום אמור להיות שצוותי התגובה יתבססו על מועצות המחוז. הסתכלתי במסמך של החלטות המזכירות באינטרנט. שום דבר ממה שמדובר פה לא שונה. ועכשיו אני חוזר לשאלה שמופיעה בראש ההודעה. יפתח

אוטונומייייייים

טוב אז אם אתה לא יודע היה ויכוח ענקי בקשר להחלטה הזאת, כל מחוז יחליט במועצה שלו אם לבנות את הצוות בתוך המועצת מחוז או לא. אני דווקא בעד

iftach17

New member
כן אני זוכר את זה

ואם זה כך, מן הראוי שזה יהיה כתוב במסמך. אגב: עלתה הצעה ש"צוותי התגובות יבוססו על מועצות המחוז" והיא התקבלה. לי אין בעייה שכל מחוז יחליט לעצמו, אבל שיהיה מוזכר משהו במסמך.

החלטות מזכירות חניכים

תודה יפתח על כך שהארת את תשומת הלב לקובץ ולטעויות שנפלו בו. מצורף קובץ שבו ערכתי תיקונים על פי זכרוני ועל פי פרוטוקול המליאה. השינויים הם: א. בדף בו הסעיף על צוותי התגובה נוסף סעיף שלא עלה במזכירות ושונה הסדר של חלק מהסעיפים. ב. בדף העקרונות בפרק ב´ סעיף 6 הניסוח שונה ג. בהצעות הכלליות נוסף משפט להצעה 1 ד. בהצעות דחופות לסדר נוספה החלטה בקשר לנכים שלא עלתה להצבעה ונשכחה ההצעה של דן מחולון שהתקבלה בקשר לאימוץ קבוצות בצעירה על ידי קבוצות בבוגרת. תום שלמוני, גרעין תמוז, קן צפת, מחוז צפון, צוות שורש.

למעלה