מה קורה פה????

HilOneT18

New member
מה קורה פה????

לא הייתי פחות מ24 שעות ופתאום חזרתם לתפקד? אולי באמת כל פעם שאתם חסרים לי אני העלם ואז אתם תבואו? שקדי, קודם כל אני מקווה שהלך לך מצוין בגרות (אני אפילו בטוחה..) אני רואה שבהחלט זרזנו את הקצב בלענות על הודעות...וזה טוב.. הפורום חוזר לתחיה!! רועיקי...רק שתדע שטיולים במדבר זה הדבר! אבל גם בגולן זה אחלה..במיוחד בתקופות היותר חמות בשנה.. אבל מה קשור עכשיו? איזה שטויות אני מדברת... מצטערת...הלכתי לישון נורא נורא מאוחר וקמתי מאוד מאוד מוקדם יחסית... וכבר מאתמול בלילה אני מדברת שטויות. בקיצקוץ..רק רציתי שתדעו שאני אוהבת אתכם הכי בעולם וזהו נשיקות

ש ק ד ב ת

New member
בלי רעיונות מיותרים../images/Emo151.gif

את לא הולכת לשום מקום.. ואת לא זזה מכאן לרגע טוב אולי שישי-שבת אני מרשה לך עד ערן ובחזרה אליי-אלינו.
כן הלך לי דווקא ממש טוב בבגרות,את האמת שאחרי זה השוויתי עם מה שכתבו באינטרנט,ונראה לי שהבוחן שם קצת טיפשון,הוא לא כתב דברים חשובים,נראה לי שאני צריכה לענות במקומו,הוא קצת לא יודע את החומר
אוהבת אותכם, אהבה אינסופית, עכשיו, כרגע... זו לא אותה אהבה שאני חשה למי שמעורבים ביומיום של חיי זה רגע שבו הלב שלי מתרחב ומצליח להכיל אותכם ואת הכאב הנוראי שלכם זה רגע בו הלב שלי יכול לעטוף אותכם כדי לתת לך שבריר שניה של תחושת ביטחון זה רגע בו הלב שלי יכול לעטוף אותך כדי לתת לך להרגיש לשבריר שניה - קרובה.
(שקדה, שהתחילה בזמן האחרון להמציא לעצמה שמות חיבה)

HilOneT18

New member
שקד!!!!../images/Emo39.gif

כמה זמן לא דיברנו.. טוב מה הפלא..אני מדברת רק עם ערן כל הזמן
אני לא באמת התכוונתי לעזוב...אני לא אחזיק מעמד יותר מיומיים בלי המקום הזה. אני שמחה המון המון שהלך לך מצוין..למרות שמהתחלה לא היה לי שום ספק שזה מה שיהיה. אוהבת המון נשיקות חיבוקים

למעלה