מה קורה פה?

מיץ פזי

New member
מה קורה פה?

איפה כולם? לא כתבו כאן הודעה חדשה כבר איזה שבוע.. מה נסגר? יש איזה 5 הופעות מתקרבות שבוע הבא (שאני לא אוכל להיות באף אחת מהן!!!!!) בטוח יש למישהו רגשי התרגשות לחלוק אותנו. או במילים אחרות- מי הולך לאיזה הופעה? ומה עוד יש לכם לחלוק? אני אתחיל- אני לא הולכת לאף הופעה!! כן אני יודעת שחפרתי ולכולכם בטח נמאס לשמוע אבל לא אכפת לי.. אוף. 5 הופעות. בחופש. אפילו לא אחת. אוף. מה עוד יש לי לחלוק? אני רוצה שתיגמר השנה כבר! די סיימנו את החומר כמעט בהכל ועדיין אנחנו לומדים רשמית עד סוף מאי! בעעעע

EinavBIUS

New member
אחרי התלבטות קשה בין תמונע לרעננה,

החלטתי ללכת להופעה ברעננה. עד שהיא מופיעה קרוב, לא בא בחשבון לפספס. ובתור סטודנטית דלת תקציב (שד"א, אם הייתי הולכת לתמונע גם הייתי צריכה לשלם על כרטיס נוסף כדי שמישהו יסכים לקחת אותי לשם
), לא יכלתי ללכת לשתי ההופעות. בכל אופן, שמי שהולך לתמונע יחזור עם פרטים על האקוסטית מורחבת הזאת, מסקרן אותי לדעת מה זה אומר.

EinavBIUS

New member
אכן היה מקסים :)

לא התחרטתי על הבחירה, זה כבר אומר המון (בהתחשב בכך שבתמונע היתה תוספת של פסנתר ושל קונטרה בס!). בכל אופן, היא שרה Ice ואני מרוצה. והשוונץ הזה בשיער פשוט גורם לה להראות בת 18 לכל היותר! מחכה בקוצר רוח להופעה הבאה...

bזוהר

New member
ויש לי משהו לחלוק

למדתי היום משהו.. אל תקשיבו למה שאחרים אומרים לכם, תעשו מה שהלב שלכם אומר לכם. באמת, אני אולי נשמעת הכי קלישאתית ופלצנית בעולם עכשיו אבל לא אכפת לי..גם אם כולם יגידו לכם לא, תעשו פשוט מה שאתם רוצים. אולי תיפגעו אחרי זה, אבל תרגישו יותר טוב ממה שהרגשתם לפני כן. מהאי ודאות. עדיף לדעת את האמת ולהתגבר על הפצע מאשר בכלל לא לפתוח אותו. עדיף להבהיר את העניינים מאשר לחיות בסרטים.. ותמיד-הכל עוד פתוח:)

...

כמה שאת צודקת. הכי חשוב להיות נאמנים לעצמנו, גם אם זה גורם לנו להפסיד בסופו של דבר ולשלם מחיר כבד ואולי לפעמים כבד מדיי. [ אני ממש מעריכה אנשים שלא מתפשרים עם עצמם, זה מצריך הרבה אומץ ויושר פנימי. שיהיה לך בהצלחה במה שלא תעשי..
]

punky brewster

New member
זה הצד הטוב של העיניין

אך הצד הרע שבסופו של דבר מאבדים הרבה דברים שמאוד אוהבים לטובת האמת הפנימית הזאת יפה לראות איך בסרטים הגיבור\ה כ"כ אמיצים ומלאים באמונה עצמית של להיות כ"כ נאמנים לעצמם ולאמת שלהם רק "ששוכחים" להראות את החיבוטים הדילמות ומה גודל האובדן שלהם בסוו של דבר לדעתי צריך לעשות את הבחירה שלא תגרום לכם להגעל מעצמכם או לישון בלילה

נראה לי

שדווקא האמת הפנימית היא זו שמדירה את השינה בלילות. והחיים הם מציאות. מציאות שמלאה בחיבוטים, ספקות, דילמות וכאב, שום דבר שדומה לסרט או שיר.. והבחירות האלו משפיעות על המון דברים, ושום דבר לא שחור ולבן וכל בחירה מלאה בהמון המון השלכות והשפעות. אבל עדיין.. בסופו של דבר כל עוד את מאמינה בבחירה שלך אז זו הדרך שלך ועל זה אני אכבד אותך, ועל זה אני אכבד כל אדם שידבוק במה שהוא מרגיש ומאמין [למרות\על אף\ובגלל כל מה שיש מסביב וכל הקשיים]. [וגם אחרי הכל אני לחלוטין מעדיפה ואוהבת ומכבדת אנשים שנאמנים לעצמם ולאמת שלהם גם אם זה אומר שהם מפסידים וגם אם זה אומר שאני מפסידה. למרות הפרדוקס הנורא. כי אני יודעת שהם עשו את הבחירה מתוך מקום אמיתי ולא מתוך רצון לרצות אחרים]. וזהו, קישקשתי הרבה =)

punky brewster

New member
נורא מפתה אותי

לכתוב ולהגיב אבל אני לא יכולה מכיוון שאני אעשה יותר מדי אאוטינג לעצמי ולעוד אדם או שניים. חג (חירות) שמח לכולם.

bזוהר

New member
תודה רבה!!

לגבי מה שדיברתן, לדעתי לא צריך לקחת בחירות לפי-מה אני אפסיד.. פשוט לעשות את מה שמרגיש נכון ואת מה שרוצים

noa08128

New member
ברור..

המון אהבה לעצמכם וחוזק נפשי. .. ואז יש שחרור אדיר.. וזה בכל דבר ,בכל סיטואציה וכל נושא..

גם אני לא הולכת לאף אחת!

אוף.. עד שרונה בצוללת.. ועוד אקוסטית.. אנ'לא הולכת בסוף- טיול פסח.. גאד.. מי שבסביבת ירושלים אל תפספסו ת'הופעה היא תלווה בקונטרבס =) תהנו כולם מי שיוצא לו ללכת לאחת ההופעות =)

E

Elektra Natchios

Guest
עשי עמי חסד,

עגלי פינות, אם צריך. גם תמונע..?

למעלה