מה קורה פה?

שני16

New member
מה קורה פה?

אני לא מתכוונת להעלות את הבעיה הבטחונית-מדינית-חברתית(תמחקו את המיותר בעיניכם או שתוסיפו.....),אני יודעת שלכולם נמאס לטחון את זה....ואני יודעת שאנחנו לא אמורים לכתוב הודעות חסרות פוואנטה,כי אז נעל תכעס.... אז אני אומרת מראש,אין לי פה פוואנטה,אני לא מנסה להעביר רעיון,אני סתם צריכה מקום לשפוך את הלב....זה גם לגיטימי... יש הודעות שלא מעבירות מסר,אלא סתם שיש בהן אווירה...וזה גם משהו,לא? בכל אופן,אחרי ההקדמה,רציתי סתם לדעת אם יש עוד אנשים שמרגישים כמוני,או שותפים להלך הרוח הזה.... בשבועיים האחרונים,אני מסתובבת במצב רוח נורא מוזר... אני בדרך כלל בן אדם שמח,ואי אפשר להגיד שאני שבועיים שרויה בדיכאון,אבל המצב רוח הזה לא עוזב...גם כשאתה לא חושב על מה שקורה פה... אני מוצאת את עצמי יושבת ובוהה....סתם בלי שום מטרה...,אני מאבדת את המצב רוח ומוצאת אותו שוב בקצב מסחרר... כששואלים אותי מה שלומי,אני כבר לא יודעת איך לענות...אין לי שמץ של מושג מה שלומי...אני לא מצליחה להבין כלום...כל העולם מתחרפן לי פה מול העיניים.. החיים שלי ממשיכים כרגיל,אבל משהו שונה...מן ענן כזה... אפילו עם החבר שלי,שאני תמיד מצליחה לדבר איתו ולהסביר והכל,אני מרגישה מן קצר כזה...לאיפה נעלמת התקשורת...ואולי זה סתם בגלל שהוא בצבא ואני לא רואה אותו,ולא נראה לי שאני גם אראה אותו בקרוב...ואולי זה סתם בגלל שאני דואגת ולא יכולה לבטא את זה....ואולי זה סתם בגלל שאני מתגעגעת אליו.... אולי אני סתם מתגעגעת לשקט.... אני רק מחכה שהכל יחזור לקדמותו...המצבי רוח יעלמו,הדאגה תעלם,ואני אוכל לענות לאנשים:הכל מצויין``..... בסוף יהיה טוב....

MiSheL

New member
את לא היחידה

את צודקת, אי אפשר להגיד שהמצב הזה הכניס אותי לדיכאון או משהו, אצלי אישית פשוט מאז שהתחיל להתדרדר המצב בארץ השתנה לי המצב רוח- בהתחלה כל יום הייתי סתם מתעצבנת יותר, אחרי שחטפו את החיילים כבר התחלתי להרגיש מן תחושה של ייאוש (ממה? מזה שהם מתפרעים ואצלנו לא עשו כלום!) ובכלל, ביום של הלינץ זה היה השיא מבחינתי, דמעות כבר עמדו לי בעיניים והרגשתי בחילה וצמרמורת ממה שראיתי בטלוויזיה. מה שעוד יותר ביאס אותי באותו היום, זה שהיה לחברה טובה שלי מסיבת יומולדת, ואני הלכתי לשם ממש בלי חשק ואני זוכרת שכל הערב הייתי דיי שקועה בעצמי - דבר שנורא חריג מההתנהגות הרגילה שלי כאשר אני במסיבות. דבר נוסף, זה שאני ממש מרגישה לפעמים מה זה פחד כי חבר שלי עכשיו בצבא, אומנם הוא רק סיים טירונות לפני שלוש שבועות ככה, אבל הם כל הזמןמקבלים תידרוכים והם בכוננות וכבר כמעט לקחו אותם לשטחים, אני לא מוכנה נפשית לכך שהוא יהיה שם זה יותר מדיי מדיי מפחיד אותי, יחידה אחרת מהפלוגה שלו, קיצרו את הטירונות וכבר לקחו לירושלים, והוא אמור להגיד בעוד חודשיים וחצי לחברון...עד שלא התחיל המצב להדרדר לא קלטתי מה כל זה אומר, ובאמת שהמצב הזה משפיע עליי וחייב לפי דעתי, להשפיע על כולם - אסור להיות אדישים. מישל

FuneralDrum

New member
היי!

בדיוק היום היה לי אחד כזה, אבל לזמן קצר. זה כמו להתנתק מהמציאות של עצמך ולא להבין את זה, די חרא. יצאתי מזה די מהר. מאחל גם לך. shine

פלומפי

New member
אחותי

לא מעניין אותי אם נעל תכעס: מבינה אותך ואת ההרגשה שלך. חתמת את המכתב שלך במילים הכי אופטימיות שאני מכירה: ``בסוף יהיה טוב`` וגם אני מאמינה בזה, כי לא יכול להיות שכולם השתגעו... כולנו פשוט יצאנו להפסקת אי שפיות זמנית ואנחנו מיד נשוב... בסוף יהיה טוב!!! תחזיקי מעמד!

the me and i 16

New member
מוזר ,אבל בערך כמוני

גם אני איבדתי מצב רוח ,אני יושב בחדר שלי דיי הרבה עכשיו מה שנורא מוזר כי עד לא מזמן הדבר היחידי שעשיתי בו היה לישון... עכשיו אני שם כמה שעות ביום... אבל כשהיום היה לי מצב רוח וניסיתי ללכת לסרט היינו צריכים לבטל בגלל התפרעיות... סה לה וי... ``די לאלימות``

למעלה