מה קורה פה?

מה קורה פה?

כמה ימים אני עוזב אתכם לבד וחוזרים לשלשל מהפה? א. הרצלייני, או שמא נאמר א. אוחיון, נער בגיל ההורמונלי הרי גזר על עצמו רק לפני שבוע להעלם מחיינו. אתה רוצה שנספר למורה? קישטה, תחזור לפוצץ חצ'קונים מול המראה ולך מפה. גם המפגע הסביבתי תמי חזרה לנבל וכמוהם שאר לקקני הטוסיק של הקבלנים. מה קורה לכם גאונים? האם לא הפנמתם עדיין שנותר לכם שבוע בלבד למצוא תרוצים? אז למה לבזבז את הזמן על הבלים כמו השמצות על ראש העיריה בהווה בעתיד. ובענין התרוצים, קחו לכם אחד לדרך: "בללי אכלה את כל הפתקים שלנו בקלפי". זה ישמע אמין תמיד.

או שנאמר מ.מ

רמז: בעל תפקיד במקום חדש ותפקיד מרכזי במטה גרמן, שגם היה אחראי להפגיש את התיכונים, לפגוש את הגב' אני לא.אוחיון-אני א הרצלייני-חבל שאתם "חושבים" שאתם יודעים את זהותי שאתם טועים ובגדול...

kush kush

New member
חחחחחחחח אלירן אוחיוןןןןןן

דיייי הכל פה נהיה ככ מצחיק

kush kush

New member
אני פשוט חייבת להקפיץ

אני לא הוא-ריבון העולמים

הם חושבים שהם יודעים מי אני, אבל הם טועים ובגדול! אני לא אלירן...

kush kush

New member
ילדות? חחח ואני לא מדברת עם אלירן

אוחיון ונחכה ונראה אתה יכול להמשיך אבל לצרוח ברמקול ברחביי העיר.

מתי תביני ילדה מפגרת שאת לא מדברת

עם אלירן אוחיון ומי את אשמח לדעת? את יכולה לשלוח לי מסר פרטי...

kush kush

New member
זה שאמתה קורא לי ילדה מפגרת אומר

רק שכן ואני לא אטרח, הריי אני מפגרת

Turquoise19

New member
פחחח...

כנראה שאתה ואורית רשפי חיים בבועה כלשהי, ולא קוראים לבועה הזו "הרצליה" לצערכם..
אין לה מה להציע בגלל סיבה אחת מאוד פשוטה.. תושבי העיר הרצליה וכן תושבי מדינת ישראל בכלל, כבר ממזמן מבינים שאין כזה דבר "יש מאין", וזה מה שהיא מנסה למכור לנו, לוֹקְשִים
אני כולי אושר שהיא בעד החינוך, ובעד מספר קטן יותר של תלמידים בכל כיתה, אבל התקציב הנוכחי ממשרד החינוך לא מאפשר את זה.. ולמה לי לשקר
אני אפילו לא מיחצ"ן את גרמן, כי גם היא נכשלה בהשארתו של בית הספר "הרצל", למרות שלפי מה שהבנתי ניסתה ככל יכולתה להשאיר אותו פועל.. אני מקווה שגם היא תחבור לצד הנכון במידה ולא תיבחר לראשות העיר אבל כן תיבחר למועצת העיר.. שאף לא אחד מהמועמדים הנוכחיים ימצא לנכון לשים אבני נגף בין רגליה של גרמן ויגרום לבירוקרטיה שכולנו מאוד אוהבים.. (נכון
)

Turquoise19

New member
אני רוצה

שהבחירות האלה יסתיימו כבר, כי זה עושה הרבה כאב ראש מיותר להרבה מאוד אנשים.. וזה כבר ידוע מי ייבחר.. רק כדאי מאוד שלא יכשילו את גרמן בהמשך דרכה, כי אחרי הבחירות, אף לא אחד מעוניין לשמוע על אי אילן שחיתויות שקשורות בשאר המועמדים, בין אם הם במועצה, בין אם מדובר בתוכניות העתידיות שלהם ובין אם הם ייבחרו למועצת העיר וינסו "להזיז דברים" בצורה מכוערת (ע"ע בללי הבוגדת).

בנזין 95

New member
יום שלישי הכל מאחורינו

גרמן מאחורינו אוריאלי מאחורינו גבעתי, פלטי ורשפי גם מאחורינו רק הראל וההורים לפנינו, כי גם בראש, וגם בראש אחד איתנו.

למעלה