מה קורה פה???

קארין29

New member
מה קורה פה???

3 חודשים לאחר לידה שנייה. מעבר לירידה הגדולה שמייד לאחר הלידה הייתי תקועה 6 שבועות באותו המשקל למרות פעילות גופנית סדירה ודיאטה. ואז ירדתי בחודש 2 ק"ג וחשבתי שהגוף סוף סוף התעורר ושמעכשיו אני אצפה לירידה דומה מידי חודש. והנה חלף עוד חודש (אני נשקלת רק פעם בחודש) ולאכזבתי - שום ירידה! בעוד שבהיקפים ירדתי 1.5 ס"מ מכל המקומות!! אני מתעמלת 4 פעמים בשבוע, בכל פעם אימון אירובי של שעה על ההליכון. פעמיים חדר כושר ע"פ תכנית אישית שנבנתה עבורי. האם יכול להיות שנבנתה מסת שריר כ"כ גדולה שמנעה ראייה של ירידה במשקל או שאני סתם משלה עצמי? ומה הלאה? האם תמשיך להיבנות מסת שריר כך שבכלל לא ארד במשקל? ואם זה לא העניין אז מהם כיווני מחשבה נוספים? אני ממש מיואשת. יש לי 10 ק"ג עודפים שאני סוחבת מלפני ההריון שחייבים לרדת. את משקל ההריון הורדתי כבר. ואני לא מניקה. התזונה היומית שלי: יום לדוגמא: בוקר - 2 פרוסות לחם קל מחיטה מלאה, חומוס, גמבה, נס קפה, כוס מים. ביניים - 2 פריכיות אורז. צהריים - בשר עוף, תוספת קטנייה כלשהיא, ירק. ביניים - מנת פרי או נס קפה עם פרוסת לחם קל מרוחה בריבת דיאט. ערב - סלט גדול, 2 פרוסות לחם קל, טחינה, קצת גבינה מלוחה 5% בסלט. לפעמים במקום הלחם חתיכת פשטידה דיאטתית ע"פ מתכון של שומרי משקל או מנת דג סלמון. לילה - תה ירוק עם 4 עוגיות דיאטתיות של מרמולייט (יחד 100 קלוריות). מה דעתכן?

יקירתי, נראה לי שאכן מה שקרה הוא

שמסת השריר עלתה (כי עובדה שההיקפים הצטמצמו בס"מ וחצי - זה המון). לדעתי את בדרך נכונה. התפריט נראה בסדר גמור וגם ההתעמלות נשמעת מצוין. העיקר הוא שהגוף מתחטב, ומה זה חשוב מה המשקל מראה? את לא מרגישה על הבגדים? לדעתי זה המדד הטוב ביותר לירידה במשקל. תמשיכי כך, וכל הכבוד כי את עושה את זה טוב ונכון.

אתי אתי

New member
מצטרפת

קודם כל
. כל הכבוד על הדרך שלך !!! גם באוכל וגם בפעילות הגופנית !!! שם המשחק בהרזיה אחרי לידה זה סבלנות והתמדה. תתמקדי בהרגשה הטובה שיש לך מאכילה נכונה ומכושר, ובטח מהירידה בהיקפים. המשקל ירד, אין לו הרבה ברירה. רק תמשיכי ותתמידי

אתי אתי

New member
../images/Emo4.gif נכון...

אבל אולי עדיף להגיד - יותר לאט. אם מתמידים המשקל הסורר נעלם, רק שזה לוקח ה ר ב ה יותר זמן

למעלה