מה קורה???שאלון קטן למי שמשעמם

מה קורה???שאלון קטן למי שמשעמם

כי לי מאוד משעמם!בכול אופן השאלון הוא על מוזיקה השאלון הוא על שירים ועל דברים אחרים השיר הכי---- מרגש- יפה- עצוב- מושקע- שמח- מעצבן- פחות מושקע- כללי--- השיר שהכי חרשתם עליו היום- השיר שהכי חרשתם עליו אתמול- כמה דיסקים יש לכם מי הלהקה או הזמר או הזמרת שמופיעים אצלכם הכי הרבה בדיסקים מיהי הלהקה--- שכתובת את הבלדות הכי יפות שכותבת את שירי הרוק הכי טובים הכי גרועה הכי פחות משקיעה להקת קולדפלי--- האם אתם חושבים שלכריס מרטין באמת מגיע הכינוי הזה "הצמחוני הכי סקסי"? והאם לדעתכם כול הפלסתרים שלו על האצבעות זה חמוד\סקסי\או פשוט לא? מי הכי חתיך מלהקת קולדפליי?(אפשר לכתוב שתיים אבל לא יותר) מי מנגן על הכלי הכי שווה בלהקת קולדפליי?? (כריס-פסנתר-גיא-בס-וויל-תופים-ג'ון-גיטרה) מה האלבום הכי שווה של להקת קולדפליי? מה הקליפ הכי יפה של קולדפליי?? וסתם שאלה לסיום--מיהי הלהקה הכי טובה אחרי קולדפליי? והזמר? והזמרת?

שלי

השיר הכי---- מרגש-the scintist יפה-shiver עצוב-i wish i was spiecial -של רדיוהד מושקע- warning sign שמח-אין לי כרגע שיר שמח בראש..אני לא כול כך שומעת שירים שמחים הם אף פפעם לא עפים מעצבן-politik (זאת שאומרת תמיד שזה מעצבן-אני כול כך מסכימה איתך..חבל על ההשקעה השיר לא משהו..) פחות מושקע-politik כללי--- השיר שהכי חרשתם עליו היום-סקוור אוון!!!
השיר שהכי חרשתם עליו אתמול-סקוור אוון!!!
כמה דיסקים יש לכם 30 ומשהו (זה כלום!!!
) מי הלהקה או הזמר או הזמרת שמופיעים אצלכם הכי הרבה בדיסקים- ביטלס לא יודעת איך זה יצא ככה אבל יצא ככה ...הם די טובים בעיני.. מיהי הלהקה--- שכתובת את הבלדות הכי יפות קולדפליי! שכותבת את שירי הרוק הכי טובים- גרין דיי אבל לאחרונה אני שומעת גם פו פייטרס הכי גרועה אווייט סטרייפס הכי פחות משקיעה אווייט סטרייפס להקת קולדפלי--- האם אתם חושבים שלכריס מרטין באמת מגיע הכינוי הזה "הצמחוני הכי סקסי"? ברורר!!!!סקסי שכמותו!!!
והאם לדעתכם כול הפלסתרים שלו על האצבעות זה חמוד\סקסי\או פשוט לא? זה חמוד מי הכי חתיך מלהקת קולדפליי?(אפשר לכתוב שתיים אבל לא יותר)גיא!!!!!!!!!!!!!!!יואי אני חולמת עליו בלילות
מי מנגן על הכלי הכי שווה בלהקת קולדפליי?? (כריס-פסנתר-גיא-בס-וויל-תופים-ג'ון-גיטרה)ג'ון-גיטרה!!!! מה האלבום הכי שווה של להקת קולדפליי? הראשון מה הקליפ הכי יפה של קולדפליי?? אני אוהבת את sprrd of sound וסתם שאלה לסיום--מיהי הלהקה הכי טובה אחרי קולדפליי?גרין דיי והביטלס והזמר?אין והזמרת? אין

ברררר

New member
ממממ

השיר הכי---- של קולדפליי כן? מרגש-WARNING SIGN יפה-THE SCIENTIST עצוב-FIX YOU? מושקע-PARACHUTES למרות שזה קצת נראה שיש שם הרבה השקעה. שמח-DON'T PANIC מעצבן-POLITIK סורי דרורי פחות מושקע-A WHISPER? כללי--- השיר שהכי חרשתם עליו היום-"להבין את המים"- עברי לידר. אני בשוק שהוא הוציא את זה! מכירים ת'הרגשה שאתם ממש לא רוצים שכל עם ישראל יתחיל עכשיו לשיר את זה? השיר שהכי חרשתם עליו אתמול-"לב זהב"- דניאל סלומון כמה דיסקים יש לכם- הרבה... מי הלהקה או הזמר או הזמרת שמופיעים אצלכם הכי הרבה בדיסקים- עברי לידר מיהי הלהקה--- שכתובת את הבלדות הכי יפות- קולדפליי לייק דההההההה שכותבת את שירי הרוק הכי טובים - היהודים וגם ניקלבק הכי גרועה- מממ לא מתעניינת בגרועות הכי פחות משקיעה- ממממ? להקת קולדפלי--- האם אתם חושבים שלכריס מרטין באמת מגיע הכינוי הזה "הצמחוני הכי סקסי"? ברורררררררר הוא הכי סקסי שיש!!
והאם לדעתכם כול הפלסתרים שלו על האצבעות זה חמוד\סקסי\או פשוט לא?סקסי MAMA מי הכי חתיך מלהקת קולדפליי?(אפשר לכתוב שתיים אבל לא יותר)לא שזה משנה אבל כריס וגיא?... מי מנגן על הכלי הכי שווה בלהקת קולדפליי?? וויל צ'מפיון לייק דה (כריס-פסנתר-גיא-בס-וויל-תופים-ג'ון-גיטרה) מה האלבום הכי שווה של להקת קולדפליי?כולם, אבל בעיקר מצנחים מה הקליפ הכי יפה של קולדפליי??המדען וסתם שאלה לסיום--מיהי הלהקה הכי טובה אחרי קולדפליי?זה קשה והזמר?עברי לידר והזמרת? דנה ברגר!!! תודה!

MarishA M

New member
אחחח שאלונים זה כ"כ רולז!!

השיר הכי---- מרגש-.COLDPLAY-WARNING SIGN יפה-יש יותר מדיי. עצוב-האם להיות בך מאוהב-אביב גפן. מושקע-.COLDPLAY-THE SCIENTIST שמח-ד"ר קספר-השיר שלי. מעצבן-השיר של הצפרדע--זונע!! פחות מושקע-A WHISPER איזה שיר מעצבן! כללי--- השיר שהכי חרשתם עליו היום-אביב גפן-אנחנו דור מזויין השיר שהכי חרשתם עליו אתמול-WHAT IF כמה דיסקים יש לכם--בין 20 ל-24..משו כזה.. מי הלהקה או הזמר או הזמרת שמופיעים אצלכם הכי הרבה בדיסקים--COLDPLAY ושייגעצ מיהי הלהקה--- שכתובת את הבלדות הכי יפות--COLDPLAY שכותבת את שירי הרוק הכי טובים--פינק פלויד הכי גרועה--חחח יש הרבה גרועים. הכי פחות משקיעה--מאיפה לי. להקת קולדפלי--- האם אתם חושבים שלכריס מרטין באמת מגיע הכינוי הזה "הצמחוני הכי סקסי"?--אממ כה למה לא?! והאם לדעתכם כול הפלסתרים שלו על האצבעות זה חמוד\סקסי\או פשוט לא?חמוד חמוד..אבל בתכלס למי אכפת נו באמת? מי הכי חתיך מלהקת קולדפליי?(אפשר לכתוב שתיים אבל לא יותר)--כריס וגיא כאילו דה. מי מנגן על הכלי הכי שווה בלהקת קולדפליי??--גיא-בס
ווויל|תופיסט
כפול 2 מה האלבום הכי שווה של להקת קולדפליי?X&Y אני הקשבתי לו היום איזה 4 פעמים ברציפות ופתאום קלטתי שהוא פשוט צמעולנ פשוט מושלם..עד אתמול צנחנים היה הכי טוב אצלי. מה הקליפ הכי יפה של קולדפליי??THE SCIENTIST וסתם שאלה לסיום--מיהי הלהקה הכי טובה אחרי קולדפליי?--אממ זה בתקופות..כאילו ישראלית אצלי זה שייגעצ וח"ל זה משתנה...עכשיו זה פו פייטרס.. והזמר?עברי לידר והזמרת? סלין דיון

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

השיר הכי---- מרגש- fix you \ yellow יפה- clocks עצוב- what if מושקע- clocks שמח- square1 מעצבן- a whisper פחות מושקע- כנ"ל כללי--- השיר שהכי חרשתם עליו היום- לא סופר השיר שהכי חרשתם עליו אתמול-ולא זוכר כמה דיסקים יש לכם-- מממ אמיתיים
- 0. מי הלהקה או הזמר או הזמרת שמופיעים אצלכם הכי הרבה בדיסקים : כמו שאמרתי אין לי דיסקים אבל במאגר המוזיקה הגדול שיש לי קולדפליי הם היחידים ש"זכו" לתיקייה בנפרד. מיהי הלהקה--- שכתובת את הבלדות הכי יפות - קולדפליי שכותבת את שירי הרוק הכי טובים - קולדפליי הכי גרועה - לא יודע הכי פחות משקיעה - מה זה השאלות האלה
להקת קולדפלי--- האם אתם חושבים שלכריס מרטין באמת מגיע הכינוי הזה "הצמחוני הכי סקסי"? לא אוהב להתעסק ברכילויות ושטויות כאלה... והאם לדעתכם כול הפלסתרים שלו על האצבעות זה חמוד\סקסי\או פשוט לא? לא ממש חשבתי על זה... מי הכי חתיך מלהקת קולדפליי?(אפשר לכתוב שתיים אבל לא יותר) כנ"ל מי מנגן על הכלי הכי שווה בלהקת קולדפליי?? כריס וג'ון - הכלים שלהם הכי משמעותיים (ותקראו את זה עוד פעם זה נשמע מצחיק ואפילו קצת סוטה
) מה האלבום הכי שווה של להקת קולדפליי? X&Y מה הקליפ הכי יפה של קולדפליי?? THE SCIENTIST וסתם שאלה לסיום--מיהי הלהקה הכי טובה אחרי קולדפליי? דפש מוד, אלפאוויל והזמר? מייקל ג'קסון, ג'יימס בראון, פרנק סינטרה, אלביס והזמרת? ביונסה, מירי מסיקה לאחרונה

White Vampire

New member
אני

השיר הכי---- מרגש-לא יודעת..נגיד The Scientist יפה-יש הרבה עצוב- הא?..לא יודעת מושקע- יש הרבה שמח- לא יודעת מעצבן- אני לא שומעת שירים מעצבנים, ובאמת אין לי כוח להסביר את זה עכשיו. פחות מושקע- לא יודעת כללי--- השיר שהכי חרשתם עליו היום- אממ..Outside השיר שהכי חרשתם עליו אתמול-לא זוכרת..סנילית שכמותי
כמה דיסקים יש לכם- קיר וקצת מי הלהקה או הזמר או הזמרת שמופיעים אצלכם הכי הרבה בדיסקים -יש לי בערך דיסק אחד של כל אמן, מקסימום 2..לא יותר. מיהי הלהקה--- שכתובת את הבלדות הכי יפות- בלדות? לא שומעת הרבה.. שכותבת את שירי הרוק הכי טובים- הווו יש מלא... הכי גרועה- לצערי, יש הרבה הכי פחות משקיעה- משקיעה במה..? להקת קולדפלי--- האם אתם חושבים שלכריס מרטין באמת מגיע הכינוי הזה "הצמחוני הכי סקסי"? נגיד שכן והאם לדעתכם כול הפלסתרים שלו על האצבעות זה חמוד\סקסי\או פשוט לא? חמוד מי הכי חתיך מלהקת קולדפליי?(אפשר לכתוב שתיים אבל לא יותר)לא יודעת זה לא משנה לי אני אוהבת אותם רק בגלל המוזיקה מי מנגן על הכלי הכי שווה בלהקת קולדפליי?? באס ובלי קשר לקולדפליי פשוט יש לי העדפה לבאס, ואני כנראה אתחיל ללמוד לנגן על זה בקרוב
(כריס-פסנתר-גיא-בס-וויל-תופים-ג'ון-גיטרה) מה האלבום הכי שווה של להקת קולדפליי? X&Y מה הקליפ הכי יפה של קולדפליי??לא יודעת וסתם שאלה לסיום--מיהי הלהקה הכי טובה אחרי קולדפליי?באמת שיש מלא... והזמר?שאני אכתוב עכשיו את כל השמות של הסולנים של כל הלהקות שאני אוהבת? והזמרת? אורית שחף

אני...

כי לי מאוד משעמם!בכול אופן השאלון הוא על מוזיקה השאלון הוא על שירים ועל דברים אחרים השיר הכי---- מרגש- HERE WITHOUT YOU יפה- נו לא יודעת.. עצוב- =\ מושקע- SCIENTIST שמח- DONT PANIK מעצבן- כל דבר של רוני או בריטני פחות מושקע- ?? כללי--- השיר שהכי חרשתם עליו היום- WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS השיר שהכי חרשתם עליו אתמול- כל קולדפליי... כמה דיסקים יש לכם? מקוריים? בסביבות ה-35... מי הלהקה או הזמר או הזמרת שמופיעים אצלכם הכי הרבה בדיסקים 3 דורס דאון וקולדפליי מיהי הלהקה--- שכתובת את הבלדות הכי יפות לא יודעת שכותבת את שירי הרוק הכי טובים יש יותר מידי הכי גרועה ווסטלייף הכי פחות משקיעה ?!?! להקת קולדפלי--- האם אתם חושבים שלכריס מרטין באמת מגיע הכינוי הזה "הצמחוני הכי סקסי"? בטח!! הוא גם צמחוני וגם סקסי... והאם לדעתכם כול הפלסתרים שלו על האצבעות זה חמוד\סקסי\או פשוט לא? חמוד ביותר... מי הכי חתיך מלהקת קולדפליי?(אפשר לכתוב שתיים אבל לא יותר) כריס מרטין וגיא ברימן מי מנגן על הכלי הכי שווה בלהקת קולדפליי?? אוי...לא יודעת... (כריס-פסנתר-גיא-בס-וויל-תופים-ג'ון-גיטרה) מה האלבום הכי שווה של להקת קולדפליי? לא יכולה לענות מה הקליפ הכי יפה של קולדפליי?? אממממממממ........אני חושבת...שסיינטיסט..כריס חמוד שם...אבל SOS היה ממש יפהה וסתם שאלה לסיום--מיהי הלהקה הכי טובה אחרי קולדפליי? 3 DOORS DOWN והזמר? !? והזמרת? לא שומעת זמרות!! :||

למעלה