מה קורה שבוע אחרי שבוע 40?

avtari

New member
מה קורה שבוע אחרי שבוע 40?

יש לי הרגשה שלא הרבה מאיתנו שמים לב לכל מיני תופעות מיוחדות שקורות אחרי שבוע 40 של ההריון (בעיקר בהריון ראשון). יש שמתחילים להלחץ ששום דבר לא קורה אולי בגלל שהם מאמינים יותר מדי לרופאים שקבעו את תאריך הלידה המשוער. יש מי שמאמינים שניתן לזרז את הלידה ע"י פעילות גופנית כזו או אחרת...או אכילה של פירות מסוימים. חוץ מזה רחמתי מאוד על אשתי בעיקר כיון שהיא החלה להלחץ מהאפשרות של זרוז מלאכותי – מה לא עשינו כדי לשכנע את הקטנצ'יק לצאת אל העולם... עוד מחשבות והגיגים של אחרי שבוע 40 ניתן למצוא כאן.

akavishon

New member
אחרי שבוע 40 מגיע שבוע 41

וכששבוע 41 מסתיים מגיע גם שבוע 42... מנסיון.. ואצלינו - גם זירוז בסוף 41 לא עזר... הילדה החליטה שטוב לה שם והחליטה לצאת ביום האחרון של 42. אם אתה רוצה להוסיף כיף לכל הסיפור, אז תוסיף צירים מוקדמים החל משבוע 26... אתה יודע מה זה להגיע לבית חולים בשבוע 26 ולקבל מהאחות את הטפסים של הלידה... (כל ההנחיות על חיסונים אחרי לידה ומשחת עיינים...) אבל שיהיה רק טוב...

shno

New member
הו לא! אל תגיד לי כאלה דברים עכשיו!

אמנם ההריון הראשון הסתיים ב- 40+4, שזה לא נורא בכלל, ובלי שום צירים מוקדמים ושום כלום, אבל ההריון הנוכחי - אנחנו כבר ב- 38+6 ורוצים שיגמר כבר! צירים מוקדמים - יש לחנול כבר למעלה מחודש. אפילו פתיחה ומחיקה כבר יש. ולידה? אין. אתמול כבר חשבנו שהיא ממש עומדת ללדת - התעוררנו ב- 2 בלילה, כאב לה נורא, נשארנו שנינו בבית אתמול, עשינו הליכות (
כמה קילומטרים הלכנו....), והצירים רק הלכו ודעכו וסיימנו את הערב כשהיא בכושר מלא ונטולת צירים whatsoever. ממש לא רוצים להגיע לשבוע 41,42... היא מסכנה, נכון, אבל גם אני! אני מסכן כי אני רואה אותה סובלת. אני מסכן כי אני לא יכול לעזור לה. אחרי אתמול, ואחרי שראינו שזו עוד אזעקת שווא, החלטנו שלוקחים נשימה עמוקה - ופשוט מפסיקים לחכות. יאללה, עוד כמה ימים זה הרי בטוח יגמר (לא, האופציה של להגיע לשבוע 42 בכלל לא על הפרק!). אינשאללה בימים הקרובים אוכל לפרסם פה סיפור לידה

avtari

New member
שיהיה בהצלחה

נא להשאר אופטימי, בלידה השניה זה כבר אמור להשתפר. אני גם מציע לצאת להליכה יומית של שעה- לחברה שלנו זה עזר (לאשתי לא...)

wild sands

New member
סקס ניסיתם?

בתור מזרז לידה יש ליחסי מין תימוכין וסימוכין רפואיים כמו גם אלטרנטיביים. אני יכול להוסיף את תמיכתי בשיטה מניסיון אישי. גם לנו כבר נמאס בהריון השני לקראת סופו. לא עזרו פעילויות נמרצות ולא דיבורים אסרטיביים לרך שבבטן... אבל אי אילו שעות לאחר החלפת נוזלים נלהבת תוך הקפדה על הנאה וספונטניות (הא הא...) כבר הצלחנו להחזיק תינוק לאחר לידה קלה ומהירה. נסו ותיהנו!

למעלה