מה קורה שיוצאים מאזור הנוחות? אני יצאתי!
Quit The Comfort Zone
מה קרה לי מאז שיצאתי מאזור הנוחות.....
האם כל אלה יעשו אותכם מאושרים?
דירה על הים.....עם בריכה....סאונה וגקוזי....
רכב עם גג נפתח..........
ועוד כמה דברים טובים.....
אותי זה לא עשה מאושר יותר, ואולי אף להפך.
בדיוק לפי המשפט.
The things you own end up owning you
מה ניתן להסיק מכך?
מהו אזור הנוחות? ומה הסכנות הטמונות בו?
אזור הנוחות נועד במהותו להגן עלינו.
בעבר הרחוק כאשר האדם נדד מאזור מחיה אחד לשני במשך אלפי שנים ולא הכיר את המושג חקלאות, כל עוד המשאבים הטבעיים באזור לא נוצלו והאדם חי ברמת תזונה סבירה הוא נשאר באותו מקום, ברגע שהמשאבים הטבעיים אזלו או הידלדלו הוא פשוט המשיך הלאה.......
אותה משוואה טמונה בכל אחד מאיתנו כיצר הישרדותי.
אך בעידן המודרני למעשה אותו אזור נוחות מגביל את רובנו למצות את חיינו ולחיות אותם כפי שבאמת הינו רוצים לחיות אותם.
כרגע אני נמצא כרגע בכפר בפאתי סרביה, מלא תרנגולות ועיזים ומעט מאוד אנשים, באמצע שום מקום, האוטובוס מגיע פעם ב 3 ימים , ברור שאין תיירים, בקושי חנות מכולת......אבל אני מבסוט מכל העניין.
גילוי נאות שאותו אני מבין רק היום.
שחייתי בתוך אזור הנוחות היתי (ריגשית) אומלל, עצוב,ומדוכא - רק היום אני מבין כמה
וזאת למרות שהיתי שותף בכמה חברות חלקן מצליחות חלקן פחות, היה לי רכב עם גג פתוח, דירה עם נוף לים עם סאונה, בריכה, וגקוזי.
היום אני עובד קשה שעות ארוכות בשעות לא שעות, אני חי חיים לא קלים פיזית ,לעיתים ישן במקומות לא מקומות, לעיתים אוכל אוכל לא אוכל, ומידי פעם עובר 3 ארצות בשבוע אחד.
-ולמרבית הפליאה אני מאושר!
D : D : D:
למה?
אני עדיין בודק.
מסקנה:
תשקלו גם אתם האם אתם באזור הנוחות שלכם והאם כדאי ואפשר לצאת ממנו, לפעמים שווה רק להציץ.
אולי תגלו על עצמכם דברים חדשים.
Quit The Comfort Zone
מה קרה לי מאז שיצאתי מאזור הנוחות.....
האם כל אלה יעשו אותכם מאושרים?
דירה על הים.....עם בריכה....סאונה וגקוזי....
רכב עם גג נפתח..........
ועוד כמה דברים טובים.....
אותי זה לא עשה מאושר יותר, ואולי אף להפך.
בדיוק לפי המשפט.
The things you own end up owning you
מה ניתן להסיק מכך?
מהו אזור הנוחות? ומה הסכנות הטמונות בו?
אזור הנוחות נועד במהותו להגן עלינו.
בעבר הרחוק כאשר האדם נדד מאזור מחיה אחד לשני במשך אלפי שנים ולא הכיר את המושג חקלאות, כל עוד המשאבים הטבעיים באזור לא נוצלו והאדם חי ברמת תזונה סבירה הוא נשאר באותו מקום, ברגע שהמשאבים הטבעיים אזלו או הידלדלו הוא פשוט המשיך הלאה.......
אותה משוואה טמונה בכל אחד מאיתנו כיצר הישרדותי.
אך בעידן המודרני למעשה אותו אזור נוחות מגביל את רובנו למצות את חיינו ולחיות אותם כפי שבאמת הינו רוצים לחיות אותם.
כרגע אני נמצא כרגע בכפר בפאתי סרביה, מלא תרנגולות ועיזים ומעט מאוד אנשים, באמצע שום מקום, האוטובוס מגיע פעם ב 3 ימים , ברור שאין תיירים, בקושי חנות מכולת......אבל אני מבסוט מכל העניין.
גילוי נאות שאותו אני מבין רק היום.
שחייתי בתוך אזור הנוחות היתי (ריגשית) אומלל, עצוב,ומדוכא - רק היום אני מבין כמה
וזאת למרות שהיתי שותף בכמה חברות חלקן מצליחות חלקן פחות, היה לי רכב עם גג פתוח, דירה עם נוף לים עם סאונה, בריכה, וגקוזי.
היום אני עובד קשה שעות ארוכות בשעות לא שעות, אני חי חיים לא קלים פיזית ,לעיתים ישן במקומות לא מקומות, לעיתים אוכל אוכל לא אוכל, ומידי פעם עובר 3 ארצות בשבוע אחד.
-ולמרבית הפליאה אני מאושר!
D : D : D:
למה?
אני עדיין בודק.
מסקנה:
תשקלו גם אתם האם אתם באזור הנוחות שלכם והאם כדאי ואפשר לצאת ממנו, לפעמים שווה רק להציץ.
אולי תגלו על עצמכם דברים חדשים.