מה קורה?

מה קורה?

כולם שומרים על קדושת החג? אני סתם התעוררתי בשעות הצהריים, תודה
לאל שהיום עוד אין לי שום עול מיוחד, אני רק אכין עכשיו לאורי (בןזוגי הנצחי),את ארוחת
הצהריים ואחזור למיטה, אין כלום בטלוויזיה, אבל יש סרטונים מעניינים בפייסבוק,
רק חבל שאורי לא מסוגל לצפות בזה, אז הוא משתעמם ורואה ספורט כלשהו
באיזשהו ערוץ ולא מבין מה הוא רואה, יש גם עיתון ויש חוברת תשבצים, שצורפה
לעיתון, אמחייא.

אדזה 900

New member
הי ציפילע

מה אומרים היום,מועדים לשמחה,הנה חגים הולכים וחגים באים,הצום עבר ממש טוב,יכולתי להמשיך בלי סוף,כל היום התעסקתי בשטויות,קראתי הרבה וכמובן היה זמן למכביר לשוחח עם הבעל על העבר,הווה ועתיד,ובין לבין גם תפסתי מנוחה טובה שאני לא יכולה להרשות לעצמי בימים רגילים.עכשיו שתיתי כוס תה כפי שמומלץ אבל קודם מדדתי סוכר מתוך סקרנות ולא ייאמן עד כמה הוא ירד,הלוואי ויכולתי לעשות זאת יוםיום.
למה כל כך קשה לנו לאמץ לאכול פחות ,הרי אנחנו יודעים שזה יעזור לנו להוריד ערכים גבוהים שמזיקים לנו.פשוט יש לנו עיניים גדולות.היום לא יצאתי לשום מקום אז גם לא היה מה שיפתה אותי.כף לשמוע שגם לך היה יום אמחייא,כן ירבו,ולא רק ביום כיפור.

אדזה 900

New member
היי לכולם

מקווה שגם עליכם עבר יום א מחייאה כמו שציפי מכנה זאת(כף או תענוג) וכל זה מאחורינו כבר,החג הבא עלינו בקרוב מאד הוא באמת כיפי,בדרך כלל מוזמנים לסוכה ומרגישים כאילו יצאנו לטבע לחגוג עם כל הירק והקישוטים,אחרי זה כבר נתגעגע לעוד חג כדי לנוח,וטוב שהם לא חסרים בישראל.

הדסהש1

New member
עבר הכיפור.אני צמתי עד 17.30.לא יכולתי יותר

למרות שאני חייבת לקחת כדורים .הכל עשיתי למען זכרונה של אימי.שתאריך לידתה העברי היה אתמול...מקווה שהחג סוכות יהיה שמח יותר.

למעלה