דנדן לאב אורי
New member
מה קורה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
חחחח גם בגלל שמשעמם לי קצת וגם בגלל שמציק לי שאין כמעט שרשורים חדשים. אז אני אמציא לכם שאלון בספונטניות, משו בסגנון של השאלות שאני שואלת ב"הכר את הפורום". (השאלון לזכר כי זה פשוט יותר נוח... אז תדמיינו שזה בצורת נקבה..) מה שימך? מאיפה אתה בארץ? בן כמה? מה אתה עושה עכשיו? טוב אני מקווה שאתה נהנה ..
מהו הזיכרון ילדות הכי רחוק שאתה זוכר? מהו הזיכרון הכי טוב שהיה לך? מהו הזיכרון הכי מצחיק? מהו הזיכרון הכי מביך? מהו הזיכרון הכי מפחיד? מהן שאיפותייך לעתיד? איזה מקצועות הגברת בבית הספר? אתה עומאני או ריאלי? ספר על חלום שחלמת השבוע
ספר בדיחה ששמעתת... לאיזה מקצוע אתה רוצה לפנות בעתיד, (ואם אתה כבר במקצוע לאיזה היית פונה במקומו)? באיזו הצגה נהנת הכי הרבה? באיזה סרט הכי נהנת? הכי פחדת? הכי צחקת? איזה ספר הכי השפיע עליך? איזה מוזיקה אתה הכי אוהב? והכי נוהג לשמוע? איזו זמרת/זמר/להקה? איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם? מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה? מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך? בריאות/אהבה/כסף? היופי חשוב לך בד"כ? עד כמה? מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? מתי היתה האהבה הראשונה שלך? מה הרגע שהיה הכי עצוב בחייך? אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה? ושתיה? איזו גלידה אתה הכי אוהב? ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך? האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון? אתה מאמין בגורל? אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל? באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך? מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה? יש לך חבר הכי טוב? מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב? מה המוטו שלך לחיים? מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך? אתה בן אדם חורפי או קיצי? בן אדם של מזגן או תנור? בן אדם של שמיכת פוף או מיטת שיזוף? מתוק או מלוח? בשרי או חלבי? המבורגר או פיצה? אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח? אם היית מקבל מליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז? מה התחביבים שלך? לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם? טוב זהו נגמר לי השאלות, מקווה שהצלחתי להעביר לכם ת'זמן, את שלי הצלחתי
חחחח גם בגלל שמשעמם לי קצת וגם בגלל שמציק לי שאין כמעט שרשורים חדשים. אז אני אמציא לכם שאלון בספונטניות, משו בסגנון של השאלות שאני שואלת ב"הכר את הפורום". (השאלון לזכר כי זה פשוט יותר נוח... אז תדמיינו שזה בצורת נקבה..) מה שימך? מאיפה אתה בארץ? בן כמה? מה אתה עושה עכשיו? טוב אני מקווה שאתה נהנה ..