מה קורה :]? מי פה? איגור? אלי? יוסי? חיים? נגמרו המשחקים לשחק בהם ניראה לי אני קונה סטים :>
E elerock New member 12/10/08 #1 מה קורה :]? מי פה? איגור? אלי? יוסי? חיים? נגמרו המשחקים לשחק בהם ניראה לי אני קונה סטים :>
S sQw1D New member 13/10/08 #6 שמעתיי שלא בא לי להשתתף בטורניר 2על2 כי פרס מעפן ושמעתי שאני אוהב אותך
K KillerA New member 13/10/08 #7 מה לעשות אין לנו שום ספונסר נורמלי, ואין לי גם ככה חשק להריץ טורניר עם ספונסר שכל יום נופל השרתים.....
מה לעשות אין לנו שום ספונסר נורמלי, ואין לי גם ככה חשק להריץ טורניר עם ספונסר שכל יום נופל השרתים.....
I IDontLoseControl New member 13/10/08 #5 עזוב לא צריך לקנות... זוכר אותי? אני מוכן לתת לך את שלי חינם....
E elerock New member 14/10/08 #10 מתן :] מה קורה אחי? מה פרשת מאז? בכיף אחי אם אתה יכול להביא תביא אבל אין לי איך לדבר איתך כי אין לי מסן:X מקסימום דבר איתי בפרטי:].|
מתן :] מה קורה אחי? מה פרשת מאז? בכיף אחי אם אתה יכול להביא תביא אבל אין לי איך לדבר איתך כי אין לי מסן:X מקסימום דבר איתי בפרטי:].|
I IDontLoseControl New member 14/10/08 #13 פרשתי כבר לפני הרבה זמן... אני כבר מזמן לא משחק אני אשלח לך מסר...